Раждане в Майчин Дом - София (8 тема)

• 80 879
  • 1 081
  •   1
Отговори
# 975
За момичетата , които ще раждат секцио искам да дам един съвет от личен опит. Опитайте се да станете в същия ден на операцията. 24часа сте на обезболяващи и не се усеща почти никаква болка, а движението е важно! Първото раждане станах след 24ч, беше ме пуснало успокоителното и се влачех като куче и ревах от болка 3 дни. Сега с второто станах на 8ч. Нищо кой знае какво не усетих . На другия ден си обух пижама а не нощница и си изправих косата с преса Wink Ако искате вярвайте, това е разковничето Wink
Късмет и леко раждане на всички Wink

# 976
Здравейте, някоя от вас раждала ли е при д-р Сергей Славов и какво е мнението ви за него?

# 977
Относно прегледа на 7 ден след операцията , който е профилактичен и за сваляне на конци- кой ви го направи- израждащия ви или иойто е на смяна в момента. Аз съм ори Дяволов , но изобщо не съм се сетила да го попитам

# 978
Дежурният в Майчин дом. Аз влизах от спешното, казвах че съм за махане на конци и който беше на смяна ги махна и ме прегледа.

# 979
Относно прегледа на 7 ден след операцията , който е профилактичен и за сваляне на конци- кой ви го направи- израждащия ви или иойто е на смяна в момента. Аз съм ори Дяволов , но изобщо не съм се сетила да го попитам
Дяволов Ви е оперирал ли, или предстои?
Защото той не шие, а лепи най-големия слой и няма конци за махане Simple Smile

# 980
Предстои ми, но се чудех за този преглед дали ще е при него или който е на смяна
Дяволов Ви е оперирал ли, или предстои?
Защото той не шие, а лепи най-големия слой и няма конци за махане Simple Smile

# 981
Аз нямах конци за сваляне, следователно не съм ходила на 7 ден. Прегледът при доктора, при който раждах беше около 40 дни след секциото. Той си ми каза да отида тогава

# 982
Който е на смяна.
Аз не съм се възползвала от безплатния преглед след раждане (30 дни по спомен беше). Отидох към 10-тия месец, защото физически ми беше невъзможно (което не е похвално).

# 983
Аз отидох на профилактичен точно на 30-тия ден в ниската сграда след регистрация, в 210 кабинет се проведе от дежурен лекар.

# 984
Аз си отидох след 30 дни при наблюдаващята бременноста, която не ме е израждала, а само ме е следяла.

# 985
В 40 седмица съм за секцио. Плануваха ми секцио за понеделник 2 дни преди термин при положение че 2 доктора ми казаха че се прави по рано на 20 трябваше да се направи и сега цяла седмица трябва да стоя в болницата до раждане и корем ме боли и контракции имах издува и ми се свива корема от вчера. Това нормално ли е?

# 986
Като ви казаха 2 доктора защо не го направиха по-рано ?

# 987
Като ви казаха 2 доктора защо не го направиха по-рано ?
незнам

# 988
Много смели доктори… секцио 2 дни преди термин?! Аз тъкмо щях да се моля да е 7 дни преди термин и мисля, че ще ми откажат толкова близо до термин, пък камо ли 2 дни… при кой доктор ще раждате?

# 989
В 40 седмица съм за секцио. Плануваха ми секцио за понеделник 2 дни преди термин при положение че 2 доктора ми казаха че се прави по рано на 20 трябваше да се направи и сега цяла седмица трябва да стоя в болницата до раждане и корем ме боли и контракции имах издува и ми се свива корема от вчера. Това нормално ли е?

Има причина. Какво казаха лекарите?
Кой те остави в болница? Все нещо са казали

Дяволов ми направи едното секцио 4 дни преди термин.

Не можем да гадаем. Не знаем нищо за твоя случай, всеки си е индивидуален, трябва си лекар.
Хубаво е, че си в болница, с най-добрите специалисти, питай на прегледите.
Кое е нормално, нормално ли е, къде боли, опасно ли е, добре ли е бебето.
Питай всичко, даже да ти се сопне някой - голям праз, питай смело.

Общи условия

Активация на акаунт