. Постъпих за нормално раждане, но се наложи секцио по спешност. Много мили бяха всички. За мен се погрижи д-р Попова -страхотен специалист! Постъпих през спешното, там се преоблякох в нощница и чехли, обработка, преглед, документи, клизма и т.н. Посъветваха ме да дам връхните си дрехи на мъжа ми. Вкараха ме с целия багаж в родилна зала, включиха ме на монитор. Хубаво е в този момент да си имате някакви кърпички с вас. Има лигнин в изобилие, но не навсякъде. Взеха ми лръв, сложиха абокат и ме закачиха на ронове. След няколко прегледа и известно време на тонове се взе решение за спешно секцио. Вкараха ме в операционната, катетър, спинална упойка и се започна. За час секциото приключи, а моята прекрасна дъщеря се появи на бял свят. После ме отведоха в реанимация, разрешиха ми да се обадя набързо по телефона и ми мериха кръвно и сатурация. Багажът ми вече беше там всичкия. Имаше и жени от 5 етаж, които си бяха разделили багажа на малък и голям. Зарядното е добре да е на лесно, вода!, маски, евентуално мокри и/или сухи кърпички. Там обезболяват и раздвижват, дават само лигнин да се слага като "превръзка", но поне има достатъчно. 

Ти при коя си? Препоръчани теми