Двойка българка – ром

• 10 446
  • 133
  •   1
Отговори
# 60
  • София /Абсурдистан
Цитат на: Threemafan link=topic
Авторке, гледай момчето поне да е от кардарашите.
[/quote
Няма начин. Те са много богати и се женят само за жени от клана. И дават значителни суми за булката. Няма как българка да иде снаха там.

# 61
Момичето от Кюстендил си пусна темата и в същата минута (наистина същата, не се шегувам) е напуснало форума... фурева.
Горда съм, че излязохме такива широко скроени.

# 62
Момичето от Кюстендил си пусна темата и в същата минута (наистина същата, не се шегувам) е напуснало форума... фурева.

Ми...на това си вика - циганска работа Mr. Green

# 63
Еее то с къфто се събереш, такъф ставаш. 😂 😂 😂

# 64
Въпросът ми към вас е отношението  на хората в София лошо ли е към двойки като нас или просто имахме лош късмет?
Въпросът ти е изключително нелеп. Той е релевантен за Кюстендил и манталитета на хората там, а не за София. Не пренасяй кюстендилските си комплекси към столицата.
Скрит текст:
Майка ми е от Кюстендил. Познавам града отлично.

# 65
Цитат
...Не пренасяй кюстендилските си комплекси към столицата...
Още от времето, когато София се казваше Сeрдика си спомням как възрастните византийки гледаха с лошо око на двойка "славянка-българин". И все си мислех, че тоя манталитет е останал в миналото, но за има няма 1000-1500 години нищо не се е променило. Много бавно се случват нещата в България.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 00:37 от Abuto

# 66
Може би си прочела между редовете в писаното до тук, че за повечето хора "циганин" не значи човек с тъмна кожа, черна коса и черни очи. Циганин, това е начин на живот, житейска философия, култура и мироглед. И ако тъмният човек не споделя тези цигански табиети той си е просто брюнет.  Докато циганинът е нещо друго и няма как да бъде приет, при условие, че самите цигани не искат да се интегрират и да приемат нашите (които са и европейски, и световни) ценности.

# 67
  • Варна
Да и след 1000г., катуните и джебчиите съществуват.

# 68
Цитат
...Не пренасяй кюстендилските си комплекси към столицата...
Още от времето, когато София се казваше Сeрдика си спомням как възрастните византийки гледаха с лошо око на двойка "славянка-българин". И все си мислех, че тоя манталитет е останал в миналото, но за има няма 1000-1500 години нищо не се е променило. Много бавно се случват нещата в България.

Грешиш, по-проблемно е славянин-българка. Даже Хан Аспарух във филма го каза:  "Българин да вземе славянка може, ама наши жени на славяни не даваме".

# 69
  • Пловдив
Аз малко извън темата да вметна, че то и Иван Костов си е ром, ама беше премиер.
Откъде са данните, така безупречно достоверни, че Иван Костов бил ром?

Ето тези са родителите му:

-----

Влах и влашки циганин са различни неща.
И как пък румънците ще са доста по-тъмни от нас? Това, че сме "славяни", не ни прави руси и синеоки, или поне моята преценка за русо и по-тъмно е друга. Wink

# 70
Не съм останала с впечатление, че румънците са по- мургави от нас. Била съм в Букурещ, Тулча...

# 71
Не съм останала с впечатление, че румънците са по- мургави от нас. Била съм в Букурещ, Тулча...
´

Аз съм в Германия. Тук румънците изглеждат като нас, а румънските цигани като нашите.

# 72
  • София
Аз писах, че са по-тъмни.
Имаме приятелска компания румънци и всички са по-тъмни от нас, но пък нашето семейство сме бели и руси. В България сме средни цветово. В Италия, където учат големите ни дъщери, сме като бели врани. Цветово добре се вписвахме във Финландия, когато живеехме там.

# 73
Fever Ray,
В нашето семейство всички сме бели, ама мъжът ми е с по-бяла и лесно изгаряща кожа от мен. Просто си личи нюансът. Така сме "разделили" и децата - дъщерята на мен, синът на мъжа ми.Blush

# 74
Един циганин ако ще да е рус и синеок, щото и такива има, пак си е с цигански манталитет.

Общи условия

Активация на акаунт