Болест на пейрони

• 5 005
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
# 16
Здравейте.
Аз също съм с тази болест.На 44 г съм.Както и при вас,въпросната плака се образува след нараняване,но при удар в слабините при спорт,а не при самонараняване.В началото симптомите бяха болки при ерекция и при сексуален контакт.В покой болки няма.В един прекрасен момент се получи и изкривяване,което не е голямо,но е видимо и не пречи на сексуален контакт.
Разбира се започнах да търся какво се случва и попаднах на Проф.д-р Деян Анакиевски,който живее и работи във Варна.Специалист уролог и от около година има собствена клиника във Варна.Може да намерите информация в интернет за него.
Към момента ми преписа лечение с лекарство Potaba 500mg по 1 таблетка на ден за 4 месеца,както и прием на 600mg витамин Е дневно.
Това лекарство Potaba не се намира в България.Има го само в Украйна и Германия от държавите в Европа.
То е единственото,което е разработено точно за болестта на Пейрони.Според някои информации,които намерих около 30% от пациентите напълно се излекуват с премахване на плаката,а около 45% лекарството спира болката и стопира образуването на плаката,като стабилизира състоянието и благоприятства последващо хирургично лечение,според зависи от големината на самата плака.
Доставих си лекарството от Германия чрез покупка от аптека в Хамбург от мой роднина и доставка в България от него.
Лекарството се продава в Германия само на бокс от 3 кутии по 240 таблетки и струва 240 евро.За моят курс на лечение,ще ми е необходима 1 опаковка.Имам 2 опаковки от по 240 таблетки излишни, които мога да предоставя на нуждаещ се.Свържете се с мен,ако ви е необходима информация или имате нужда от лекарството.

# 17
Приятел subbufer, Потаба има на Кулата в гръцката аптека на самата граница.1 кутия която стига за 13 дни струва 65 Евро.Закупено от Германия може би излиза по-евтино.
НО това което искам да кажа че тази Потаба няма да помогне на никой за нищо.Досега съм изпил може би 5-6 кутии и ефекта е нулев.Поне при мен е така, дано на други които решат да я ползват да има ефект.
Имам Пейрони от 2022-ра,смаляване на члена почти на 40%,изкривяване нагоре и наляво и така стегнат от плаката че няма и разширяване.
Стигнах и до индийски доктор който ми донесе някакви индийски лекарства,натурални билки прахове,дадох 1500лв за тях които трябваше да пия сигурно цяла година.На шестия месец като не усетих да има някакъв ефект изхвърлих всичко.
Реших да се моля на Господ защото човек не може да победи тази болест засега. При мен имаше и друг проблем,взех че правих и една операция на простатата,не премахване, а просто леко орязване и сега не знам дали има и някакъв ефект и от това.
Не съм сигурен дали не бях малко повреден от операцията на простата плюс проблема с Пейронито.
Две неща които нямат нищо общо едно с друго но и двете на едно място.Там долу при моя човек.

Общи условия

Активация на акаунт