Отговори
# 585
  • София
Анита и Добрин даже живяха заедно няколко месеца мисля.
Аз имам спомен, че ставаше въпрос за Радостина, всъщност съфорумка го беше разбрала случайно от своя приятелка. Сега се сетих и коя е Анита, обърках я с Гичка. Да, Добрин и Анита са били заедно за кратко след победата, но по време на втори сезон се разбра, за още по-шокиращата връзка между него и Радостина. Ето го и поста:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1268344.msg41743088#msg41743088

Дори са били съседи на съфорумката Добрин и Радостина.

# 586
ЕЖК.
Може, но ми е напълно непонятно. Реално нямат никакви допирни точки, ако не броим парите, отделно Радостина не изглеждаше такава жена на пръв прочит. Всъщност, пишман еколога с какво се занимава в момента някой знае ли ?

# 587
  • София
Все още е акробат, друго не знам. Иначе, защо да лъже "едната жена" точно за тях двамата, те са много неочакван избор за подобен слух. Той с Анита имаше две снимки в нейния профил тогава, а тя се беше снимала с всички съотборници, та и това са спекулации.

# 588
Знам я Азалия от други теми. Не вярвам да лъже. Тя май държеше за Добрин в темата преди години от първия сезон и не беше фен на Юли. После я срещнах в темите на НМ, на Лидл, за преболедували от ковид...не лъже мисля, ама дали приятелката е казала истината това вече не знам. Май някой друг беше слагал снимки, но може и да греша на Радостина и Добрин и от друго място го бях чела и го бяхме коментирали. За Анита вече е сигурно, че там беше, но после отиде да живее с Радостина (поне по мълвата)

# 589
  • София
Оххх, само ви чета, но направо е плашещо как тръгват слуховете за хората:) Познавам Радостина лично, никакъв, ама никакъв вариант няма за връзка между нея и Добрин. Радостина живее и работи от десетилетия в София, това по повод написаното от ЕЖК , че "вече" живее в София:)

# 590
  • София
Знам я Азалия от други теми. Не вярвам да лъже. Тя май държеше за Добрин в темата преди години от първия сезон и бе беше фен на Юли. После я срещнах в темите на НМ, на Лидл, за преболедували от ковид...не лъже мисля, ама дали приятелката е казала истината това вече не знам. Май някой друг беше слагал снимки, но може и да греша на Радостина и Добрин и от друго място го бях чела и го бяхме коментирали. За Анита вече е сигурно, че там беше, но после отиде да живее с Радостина (поне по мълвата)
Приятелката ѝ го казва и после самата потребителка осъзнава, че всъщност са ѝ съседи. Добрин се оказа един от най-желаните участници в ИВ. И е единственият, спечелил ~200 000 лв. Според мен след фиаското, наречено "трети сезон на Игри на волята", трябва да се върне първоначалната награда, поне да си струва малко повече целият този цирк.

# 591
Да бе, да, ще дават още пари. Да не са луди, при условие, че със сигурност ще имат голям избор от балъци за четвърти сезон.

# 592
  • София
Да бе да, ще дават още пари. Да не са луди, при условие, че със сигурност ще имат голям избор от балъци за четвърти сезон.
Е, със сигурност ще намерят достатъчно участници за един сезон, но ако трябва да съм честна, изобщо не вярвам на числото "10 000", що се отнася до кандидатстващи за трети сезон.

# 593
1000 са достатъчни за събирането на циркова трупа.

# 594
Той с Анита имаше две снимки в нейния профил тогава, а тя се беше снимала с всички съотборници, та и това са спекулации.
Това го коментирахме в някоя от началните теми.
И като стана въпрос за Радостина...:

# 595
  • Другата България
Азалия никога не е била фен на Добрин, тя беше за Юли.

# 596
Двойката Радостина - Добрин не мога да си я представя нито на тази планета, нито на която и да е друга. И да ги видя заедно, по-скоро ще повярвам, че през нощта са ни сменили календара и всеки ден е първи април, отколкото, че тези ще намерят допирна точка...
Единственото обяснение на този слух може да е, че 'съседката' се е припознала.

Съдейки по последния пост на Валентин в инстаграм, те са заедно с Елия? Ти да видиш, любов.

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 19:49 от Врабец

# 597
  • София
Дори и да не се е припознала, то ако ги е видяла веднъж, е възможно просто да са си били на гости, бяха от едно племе. Не е задължително да са се "заженили". Sweat Smile

# 598
Картите вече са на масата. 🤭🥰🥰🥰❤❤❤

# 599
Да бе, да, ще дават още пари. Да не са луди, при условие, че със сигурност ще имат голям избор от балъци за четвърти сезон.
Дори и още повече ще са. Кой знае колко Мани-та са се колебаели, но след като са видяли, че и без никаква физическа подготовка става, са се навили да участват.

Вальо отговаря на изискванията на Ели за професия - да изкарва доста пари.

Общи условия

Активация на акаунт