Отговори
# 615
хахаха, мен тук ме спечелиха Simple Smile Страшна откачалка е този, но е силен, ще се бори.

# 616
  • Sofia
Той къде ли не е участвал.
Актьор го направиха :ooooh!,някъде из Европа го пращаха да пътува...
ЗвИздЪ...

# 617
Виждала съм го някъде този. Сигурно в някой от сезоните на Брадъра, които съм гледала с едно око.
Нищо де, те в Максимал нали не говорели много Wink

Билянка, Юлиян е качил информация като в тази статия и в сторито си в инстаграм. Аз тъкмо щях да питам дали този сайт е достоверен.

# 618
Видях, Врабчо, но тъй като информацията е идентична, не съм я постнала тук.

Добавям: Ето все пак
Скрит текст:

И малко любофф:

Разкажете повече за тази "къртица"! 🙏😊

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 20:26 от Bilyana14.

# 619
Имам спомен за този и май съм гледала точно този сезон на Къртицата някакви епизоди.
Обаче...това май беше мноооого отдавна.
Този не е ли някакъв грамаден, като гардероб, много силен, няма подобен участник на него да прилича от игрите.
За пръв път се вълнувам от епизода след малко на игрите този сезон. Много искам Миленчето да спечели.
Браво на Юли, дано спечели и има гласност, но ме съмнява. Поне да се раздухат нещата.

# 620
Някой ако гледа Игрите - видяхте ли какво беше решението на пъзела на Симеон? Дадоха ли го изобщо?

# 621
Гледах го, отпадна Миленчето(( Много припряна или нещо не е нивелиран нейният дракон, вече търся причина във всичко. Странно ми е колко време Симеон гледа "умно" и когато Миленка дойде (ама как застана с гръб уж да не преписва, грозно беше) ..Миленка за малко, на косъм беше да нареди почти веднага. Как пък Симеон изведнъж разбра израза. То последната дума нещо му беше проблем, развали първите, много се бави. Не го видях изцяло написаното, но ..сигурно го е направил, ама как пък изведнъж се сети...много се ядосвам, че Миленка отпадна, ама повече Симеон, че продължава...пфуууууууууууууууу

# 622
  • София
Ха, изненада. Този пък кой е? 👀
Скрит текст:

И двамата Емиловци, които бяха избрани за къртица в този сезон, се справиха много зле с тази роля, затова и бяха двама, много бързо ги разкриха, просто последния (този) си го пазеха, защото нямаше смисъл да се затруднявт с трета къртица преди финала. Единият Емил - прелюбодеец, другият - бияч. Доста е прост и агресивен този Емил, имаше дори и наказания заради него, защото беше чупил декор. В Big Brother All Stars не съм го запомнила с нищо особено. Странното е, че към финала на "Къртицата 2" не ме е и дразнил особено, "любимата му" беше вече елиминирана и се беше "успокоил", повечето съотборници мисля, че му останаха приятели. А бях фен на Кирил Ефремов в ролята му на къртица в първи сезон, той ми беше приятен.

# 623
  • Sofia
Някой ако гледа Игрите - видяхте ли какво беше решението на пъзела на Симеон? Дадоха ли го изобщо?
Ако имаш предвид какво е изречението-"Аз съм пръв сред равни".

# 624
Мери, твоят човек в Игрите - пожарникарят, тази вечер реши да прави героични ходове и да се самономинира за елиминация една седмица преди финалното обединение. С което пак ми се изкачи в класацията, понеже и аз взимам такива тъпи, но героични решения понякога. И няма да се учудя, ако се окажем една зодия Joy
Та, в петък да му стискаш и ти палци!

# 625
Вярвах... или поне се надявах 🤪, че така ще постъпи. Ама май повече вярвах. 🤣
Евала на червените, че не разиграха грошовете си!

Чак ми стана чудно, че Валентин в Игрите посочи Борис за фаворит, при положение че в лайвоете двамата с Туджаров казаха - Морунов.

# 626
Чак ми стана чудно, че Валентин в Игрите посочи Борис за фаворит, при положение че в лайвоете двамата с Туджаров казаха - Морунов.

Сигурно имат нов поглед към предаването сега, като гледат всичко на запис, като знаят как са приключили нещата и като си добавят информация, която не са знаели там.

# 627
  • Другата България
Врабчо, уведомиха ме веднага. Той е....мъж на честта, няма как да си с тази професия и да си льольо, нали помниш, че от ден първи ти казах, че това е моя човек? Надуших го веднага, достоен мъж. Но чета, че Андрей ви гласят за победител...
От ФВ е това:
Този човек е модел за държане има принципи и морал.Малко останаха,но ги има!Респект.Мъжкар не се става,когато биеш по двама и пиеш за трима,мъжкар се става с горе посочените неща.

# 628
Мери, те малко го поставиха в ситуация днес. Поне на мен така ми изглеждаше, един вид да видим дали ще се измъкне по терлици или ще се жертва. По-скоро ми дойде като импулсивно решение, а не като чест или нещо. Но да, все пак трябва да имаш смелост, за да рискуваш преди финала. Дано му се получат нещата, защото не искам да си ходи точно сега. Иначе за победител се разнасят някакви имена, но то предвид, че останаха девет човека, шансът да кажат някое и да е вярно, е едно към девет в момента Sunglasses

# 629
Врабец, за финала и битката вече няколко пъти се пише във ФБ (не следя точно темата за игрите там, но изскача по нещо) дават следните двама и вече мисля, че може и да са прави, много преди да отпаднат някои играчи ги даваха и вече ми се струва вероятно да е така нагласено
Спойлер, кои са

Скрит текст:
Андрей срещу Симеон ще останат за финала. Но не знам кой ще е победителя. Не знам вярно ли е , но усилено това се пише, още преди драмите, че искат да се срещнат в пряка битка. Морунов май ще падне сега за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт