Отговори
# 690
С тези коси - Паулина.

# 691
Хммм... аз го възприех просто като женски силует, а не като конкретен женски силует... 🤔

Хан "Туджаров" започва да се пълни:

Допълвам:
Химнът на Бойци - Bella Ciao

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 20:30 от Bilyana14.

# 692
Този Неделчо е голям образ)) Бях го отписала, ама успя)) Рабухчиев добре се представи, преди все издишаше по някое време, сега имаше сили до края. Добре се държа момчето, но все пак бях за Неделчо.
Поля номинирана, не мога да повярвам, нали била сръчна уж.. нещо ме настрои с времето, в началото много я харесвах. Сега съм само за Андрей и никой друг не ми харесва. Борис е добър, но..съм за Андрей.

# 693
С петгодишната ми дъщеря подлудихме мъжа ми... и съседите вероятно... 😳 Удряхме по масата и крещяхме "Де-чо, Де-чо". 😁
Браво на Рабухчиев... явно не са били негови думите "Треперете мишки, идват зверовете!".

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 23:33 от Bilyana14.

# 694
Харесаха ми Игрите днес Blush
Нещата логично си отиват натам, накъдето трябва.
Сините се показаха в целия си блясък и на съвета, и към Паулина след това.
Ама те били добри момчета, спортисти, а червените били сметкаджии.... Дали.
Тримата червени в момента играят като един и по този начин играят всеки за себе си. И като по учебник ги махат един по един сините.
Неделчо направи каквото можа, браво на него.

Аз понеже и Братя гледам, да си кажа.
Там фантасмагоричната нишка вече прави обиколки в околоземна орбита. Толкова нелепи дребни ситуации, че да се чудиш на сценария.

# 695
Симеон го е много грижа за брат Борис, ама не си купи още един глас, за да го спаси. 100 гроша му се досвидяха. Еми.. така е, Боби няма грошове, но Симеон имаше, тръпката на Поля също мисля има...те могат да си ги пазят, ама иначе червените били купували, да го правят и сините, ама ..толкова са солидарни, затова един по един може да отпаднат. То май още на един съвет може да купуват гласове, после парите не знам за какво ще им бъдат.

# 696
  • Sofia
Ама той Симеон колкото и гласа да си беше купил,Елизабет щеше да купи повече.Та нямаше много смисъл от харченето на грошове.
Аз и в другата тема писах,за мен на този етап от играта,не би трябвало да има грошове,предимства и какво ли още не.Всички трябва да са с равен старт.

# 697
Е, не трябва да ги има, но са част от играта.
Аз вече се примирих, че това не е чисто спортно състезание - да излязат двама на една права и да тичат, и който тича по-добре, да спечели. То аз се примирих още от първия сезон Grinning
Ако някой се опитва да "изчисти" играта и да я играе чисто спортно, не се получава - като при Стоян, който не искаше да си харчи грошовете. Като не иска, друг ще му ги харчи. Гледаме панаир още една седмица и това е Sunglasses

# 698
Съгласна съм, стана ясно, че това "нящо" 🤪 спортно състезание не е. Ако беше, нямаше да има нито съвети, нито номиниране.
И аз се кефя на трипръстия юмрук на червените. При сините положението е те такова: 🖐

И докато съм на тази вълна:
https://youtu.be/IyhTkyH40Y4

Нещо за десерт:

Plovdiv24.bg: Участници от "Един за друг" ще стават родители, разкриха пола на бебето.
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Uchastnici-ot-Edin-za- … na-bebeto-1164199

# 699
Ама Андрей как извади сабите)))) Направо ги срази)) Не виждам Елизабет как ще бие Страцимир, но.. то аз го харесвах този по едно време..после на Вальо се прехвърлих..Андрей и Поля не знам как ще го преживеят. Неделчо обаче е най-щастлив, направо...лети)) Симеон беше обаче най-интересен, защо не развърза кесията за Боби , като толкова държи на него. Хареса ми Боби, през целият формат се представи супер, ама..и той , и Морунов излезнаха без време. Най-много съжалявам за Мартин, не знам и аз защо, ама..най-несправедливо с него се отнесоха.

# 700
Хич не ми е мъчно, че Борис отпадна днес от Игрите. Той, Симеон, Стратимир и Рабухчиев бяха групата, които поради някаква причина си мислеха, че трябва да идат с бързия влак до финала, без номинации, без елиминации. А Симеон - направо качен на каруца от продуцентите, дето вместо да го изпратят у тях от плажа, го направиха редовен участник. И като ги номинира някой (хеле пък Паулина като си взе предимство), реагират все едно някой им е изял манджата. Само за Симеон съм си пожелала отдавна и няколко пъти го писах тук, че го искам втори. Да помаха на победителя, който и да е той/тя.
С битката днес го направиха герой Борис, защото предимството на Паулина наистина беше много голямо. Но понеже не ми е симпатичен, ще оставя да се ядосват на това тези, които му симпатизират.

И също, да се оплача от "Братя". Мисля, че ако беше с 20 серии по-къс, щеше да се получи чуден сезон. Сега малко ми идва като да са се чудили от кой ръкав да извадят още съспенс, за още няколко епизода.

# 701
  • Sofia
Хич не ми е мъчно, че Борис отпадна днес от Игрите. Той, Симеон, Стратимир и Рабухчиев бяха групата, които поради някаква причина си мислеха, че трябва да идат с бързия влак до финала, без номинации, без елиминации. А Симеон - направо качен на каруца от продуцентите, дето вместо да го изпратят у тях от плажа, го направиха редовен участник. И като ги номинира някой (хеле пък Паулина като си взе предимство), реагират все едно някой им е изял манджата. Само за Симеон съм си пожелала отдавна и няколко пъти го писах тук, че го искам втори. Да помаха на победителя, който и да е той/тя.
С битката днес го направиха герой Борис, защото предимството на Паулина наистина беше много голямо. Но понеже не ми е симпатичен, ще оставя да се ядосват на това тези, които му симпатизират.

И също, да се оплача от "Братя". Мисля, че ако беше с 20 серии по-къс, щеше да се получи чуден сезон. Сега малко ми идва като да са се чудили от кой ръкав да извадят още съспенс, за още няколко епизода.

Crossing Arms
Аз го харесвах,при това-много.
Ама нищо,де,ще го преживея.Wink Grinning
Обаче следващ сезон едва ли ще си причиня.

# 702
Просто Симеон се вписа лошо там, развали отбора с простотията си. Много лицемерен и простоват , а не се усеща и става смешен. Същото направи Мани с другите, цял сезон я влачиха, губеха битки заради нея, накрая тези дето изнесоха тежестта отпаднаха. Симеон трябваше директно да си ходи след загубата с Марти. Бил направил услуга на Елизабет да спечелела пари, ама иначе той искал да ходи, ама нямало как да се разкрие, е направо...ме срази. Но тази вечер след сабите на Андрей направо ...толкова ми харесваше изражението му , че... Трябваше той да е номиниран, хем да тръпне в очакване, хем пак да е на битка. Страцимир е силен участник, но Симеон ...може би ще има повече шанс срещу Страцимир. Не знам защо Поли не я номинираха, може би от неудобство или ... Не знам на Елизабет кой би могъл да е по-лесен.
Боби се държа през целия сезон, но откакто Симеон отиде там и се създаде някаква приматска група и ...дори Поля спря да говори толкова. Все се чудя обаче защо е против Андрей, човекът си мълчи, нищо не казва, този само върти към него и после мъдро оповестява, че Андрей го провокирал, не знам..аз не го понасям Симеон.

# 703
Crossing Arms
Аз го харесвах,при това-много.
Ама нищо,де,ще го преживея.Wink Grinning
Обаче следващ сезон едва ли ще си причиня.

Аз след първия сезон на Игрите не исках да гледам втория. Не се бях зарекла специално, но някак нямаше същия заряд, а и битовият сюжет не ми допадна много Joy Обаче този сезон някак ме грабна от началото. Доста са пипнали самите битки и добре тръгна. Много харесах червените, докато не се разбра каква е ситуацията с Мани. Но в момента не съм толкова възмутена и вероятно ще загледам и четвърти сезон, ако има.
А междувременно мисля да гледам и Максимал, което се надявам да си заслужава. То се очертава да бъде един мини All Stars на Игрите.

# 704
  • Sofia
Не се заричам на 100%,но за сега натам клонят нещата.Може и да съм афектирана,ще видим...
Истината е,че този сезон битките /с малки изключения/наистина са по-добри.Стига да я нямаше толкова явната намеса на продукцията,можеше и да се получи добър сезон.Но,за мен,определено прекалиха.
Максимал ще гледам и аз.
Но с най-голямо нетърпение чакам Сървайвър.

Общи условия

Активация на акаунт