Отговори
# 675
Май тази седмица приключват и Игрите, и Маскираният певец, и Братя. Confused

И какво ще гледаме от следващата седмица - повторения на екшъни от 90-те...
The Witcher ще ми го пуснат чак на 17-и, евентуално.

# 676
Довечера пак ли тухлички ще редят... Много ми е скучна тази игра... А и според мене е манипулируема...

# 677
Билянче, изгледах това от линка, някъде 30 мин. с няколко игри. Тази с картите най-тъпа ми се видя, аз нищо не разбрах, но пък хем ми беше смешно с Юли и младежа , дето му се падна, хем ме хвана страх да не ги изгонят.
Ако има други епизоди не съм гледала. Всичко свърши с победата на Юли, ама цялото беше 30 мин., освен нещо съкратена версия да съм гледала.

# 678
  • София
Това е всичко Фани. Просто се мотаха 2 месеца и накрая показаха този 30 минутен не особено добре монтиран материал. Все пак не е толкова зле.
Не е лесно според мен, а и това е първи подобен опит у нас.
Всеки следващ (ако има) ще е по-добре и така. Simple Smile

Всъщност не знам дали това е всичко, а не някой по-съкратен вариант. А и защо видеото не се пусна от канала на Любо или от четирите осмици или пък от Войс Бг, не знам, но няма значение. Видяхме вече кои са финалистите и крайния резултат. Simple Smile

# 679
Не, Фани, мисълта ми беше дали изгледа южнокорейския сериал Squid Game ("Игра на калмари". 🙂

# 680
Това не го знам, не съм го гледала(((

# 681
Усетих аз, че не си. Изгледай го, за да разбереш нашенския 30-минутен клип. Wink

# 682
Изгледах го този "Игра на калмари" защото много го хвалеха. Не ме впечатли. Прехвален ми дойде. Още като се появи дядката с номер 001 се усетих, че няма да е случаен... Твърде много време му отделиха. Общо взето не съм очарована. 8-ми и 9-ти епизод ги изгледах с превъртане.

# 683
От промото довечера битката ще е силова. Стана ми жал за Неделчо. Изиграха го и неговата тактика го  отвя направо. Спечели класиране до сливането, ама..ако беше останал Морунов щеше повече да се задържи, но пък той сам си избра да ходи на битка. Вече вместо да ми става по-интересно, някак...Неделчо май е последният чистокръвен от племето на червените. Мани ги съсипа. Да ви кажа, че вчера я видях Мани по обяд, около НДК. Много по-дребна и слаба е на живо. Направо се губи, сигурно 1.40 няма, иначе миличка изглеждаше.

# 684
На мене ми се струва, че Неделчо плаче преди битката (вероятно зарада отпадането на Морунов). Твърде сухи ми изглеждат:

Дано "мишката"* победи "звяра"*!

*Квалификациите са на сините...

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 11:36 от Bilyana14.

# 685
И според мен плаче преди битката по същата причина, не са били още във водата. Надявам се да бие Неделчо и се радвам как след плановете на сините вчера да махнат червените един по един, им го върнаха с пазаруването на гласове.

# 686
В промото Неделчо няма сили да продължи битката се показва, пък..не знам. Има с халки придвижване, плуване, нещо си теглят, все силови неща. Той е добър на плуване, ама силово..ще видим. Хареса ми снощи на съвета как Елизабет и Андрей си купиха гласове , за да може Неделчо да се бие с който е избрал. То и тях си пазеха де, ама...

# 687
Досега традицията беше, каквото покажат в промото, да става обратното. Дано и сега да са я спазили.
Ще бъде много по-интересно ако сините и червените се доближат като бройка.
Ако Неделчо отпадне, това означава Андрей да го номинират на всеки съвет, за който не е взел имунитет.
Според мен той много хитро избра Рабухчиев. Ако беше избрал Паулина, имаше шанс да им дадат някоя игра с монети или топчета и да замине. А от силовите играчи на сините Рабухчиев най-много сме го гледали да се изморява.

# 688
Неделчо явно иска да ни убеди, че отпада довечера 😉. Надявам се да е някоя негова стратегия. 🤪

Според мене на 100% става въпрос за Елизабет:

# 689
Не е Елизабет, прилича ми на Мани(((( Лелеее да я сложат с Юли , представяте ли си))

Общи условия

Активация на акаунт