Отговори
# 660
  • София
Изгледах и аз.
Крайно време беше. 1 месец чакаме за 30 минутен клип.
Брей тези ИВ навсякъде мачкат, школовка. Веско спечели Максимал, в Скуит Геймс България, на финала двама от ИВ. Сега остава и новия сезон на Максимал да се спечели пак от представител на ИВ и какво да ви кажа... Grinning

Радвам се за
Скрит текст:
Юлиян, класата си е класа. Simple Smile
Кофти късмет с курабийката на Любо.

# 661
  • Другата България
От този 30 минутен клип лъха всичко друго, но не и класа.
Ако от тези пародийни игрички ще съдим за класа...Joy това с дъвките Турбо изби рибата. А, и последната игра. Дето се преигра, вероятно трябваше да е по-напрегнато, затова така.
Не знам каква е печалбата на тези, които са създали това нещо, ама е смехотворно. Поне оплакнах очи в разни позабравени герои, някои от които само съм ги чувала от вас.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 09:13 от Merri_An

# 662
Хареса ми,забавно беше.Ясно е че мащабите не са като истинските игри,но все пак са се постарали и се забавлявах.Единствено не ми хареса спонсора,но няма как всичко да е идеално.

# 663
  • Другата България
Да, именно.
И аз доста се забавлявах.
Ама на филма не ми беше забавно.

# 664
И аз се забавлявах. Втория път го гледах и заради детайлите.
Съгласна съм с Дяволчето - школовката си е школовка. На народната топка двамата от ИВ първи отпаднаха (както и Соня от Хелса) не защото бяха уцелени, а защото първи се хвърляха за топката и (с части от тялото) навлязоха в противниковото поле.
Скрит текст:
Отпадането на Вайс:
Любо ги разби на ръбче (21 - 5... или 6). На CS Тинко отстреля 1 участник, а 🤗 - двама.
А в Максимал не само победителите бяха от ИВ, но и другите финалисти.
И според мене All Stars-а на ИВ ще доминира в следващия сезон на Максимал. А и забелязвам, че те са с най-голяма подкрепа:
Скрит текст:

Е, с едно изключение 🤣:

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 11:51 от Bilyana14.

# 665
  • София
Не мисля, че Юлиян е бил нагласен за победител в Скуит гейма. И защо пък да е точно той, като вътре имаше доста по-известни от него хора, някои видни ютюбъри например. А и Вайс, Любо и Данчо също са известни.
Просто си личи състезателната школовка на ИВ кадрите. Това са хора претръпнали в какви ли не тежки игри, така че тук това им се видя детска игра. Разбирам само Юлиян да бе стигнал далеч, ама то масово играчите от ИВ се представиха отлично.
Юлиян почти не го видяхме, гледаше да не се набива на очи и да минава между капките, вярната стратегия винаги. И когато ножа опре до кокала грабна шанса (пейнтбола). Аз го видях да се изявява само в народната топка и после на пейнтбола. Също така имаше 50% шанс да отпадне на турбо картинките. Ако някой ще гласи някого друг за победител, то няма да остави всичко на шанса четно/нечетно или черно/бяло. Защото в случая беше точно така. Онзи наглия хакер и покерджия така го обработи, че наш Юлиян си каза, 'Малий какво ми се падна на главата' накрая му писна от тези пазарлъци, избра картинката и се падна тя. Ако се бе извъртяло на бялото, щеше да си отпадне и край.

Та така Simple Smile

# 666
  • Другата България
Не, не точно нагласен....просто най-подходящ. Grinning

# 667
Юлиян можеше още по-неприятно да отпадне на народна топка, ако неговият отбор беше загубил. И нищо нямаше да зависи от него. Същото можеше да стане и на ръбчето. Общо взето да стигнеш до финалната игра беше направено да е повече на късмет, отколкото на лични качества.
Все пак аз наистина очаквах да е много по-зле и чак се учудих на себе си, че го изгледах с интерес до края Blush
А пък и има доста приличен награден фонд като за това, което е.

# 668
Нито е нагласен, нито е най-подходящ, Мери. Тъй като цялата работа е основно с рекламна цел на спонсора, най-подходящ би бил този, който е супер дупер инфлуенсърът. От гледна точка на умения... и Любо, и Вайс притежават такива. На Counter Strike обаче Вайс не елиминира никого.

Със сигурност и след Игрите ще продължа да следвам Туджаров... много му се кефя... особено извън ИВ, там ми беше просто интересен:

Морунов, Елизабет и Боби:

Новата група в Максимал:

# 669
Нищо не съм гледала от "Фермата".
Тъкмо да ги видя тези, що за играчи са.

# 670
Нищо не съм гледала от "Фермата".
Тъкмо да ги видя тези, що за играчи са.
То и аз така.
Можете да ни драснете по няколко реда за впечатленията си от тях. 😉

# 671
  • София
Хепи Ванче и Силвия са бойни машини, но не знам Силвия в каква форма е в момента...
За Жоро Янков се писа няколко пъти. Много силен физически, комплексен, доста цепнат в устата.
Жанет е кукла барби, класическо кифле.
Боби е машина и ще е труден за побеждаване.
Красимира щеше да участва тази година ама нали се беше контузила нещо и пропусна (както и Хепи Ванче). Също силна на Арената и доста провокативна като поведение.
Като цяло всичките са топ попълнения без Жанет. Партньорът на Жанет ще е обречен за мен, ще изтегли късата клечка, да видим кой ще е.

# 672
хехе, скуид геймс беше фън.
Пейнбола не беше заснет добре.
Хареса ми че правилата са прости и ясни и че организаторите не се вземат прекалено насериозно.

# 673
Ще гледам и аз новата игра. Много съм изостанала. Но..има ли някъде от 1 епизод. Сега ще търся, стана ми интересно. Щом Юли е победил, няма как да подмина. Още ми е мъчно за Морунов, ама и той един мек ми се видя накрая, някакви тикове, явно и нервите му не издържаха или си е такъв добряк и чувствителен...не знам, ама ме е яд за него, губи играта много. Този Симеон вече в някакъв амок изпадна, само се хили, скача, репчи..не го понасям и това е.
Изгледах го. Малко глупаво ми се вижда, ама.. То Любо отпадна на бисквитката още. Иначе Юли на какъв попадна там с картинките..аз не я разбрах тази игра. Че и онзи нещо го уговаряше да делят пари, бе все на такива попада Юлката пернати. Нищо не видях в тъмното кой-кого стреля, а щеше да е интересно с Вайс как се гонят и дебнат, преигра се за победител. Аз и Вайс го харесвах в игрите, радвам се за Юли иначе.
Много странна игра, ми това и аз го мога, може да става и по-интересно натам, нещо за абониране и пари разбрах...
Благодаря, че писахте и го изгледах, ама много малко това нещо...малко ми е ..не знам как да го опиша, претупано, много народ, бе..може по-натам да изчистят нещата, замисъла ми харесва иначе, малко да се пипне и с по-малко хора, повече видимост..знам ли.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 00:48 от Анонимен

# 674
Фани, ти изгледа ли сериала Squid Game?

Иначе съм съгласна, че беше доста кратичко. Пейнтболът накрая може би не беше наистина най-удачен - хем трябва да се крият, използвайки тъмнината и местата за прикритие, хем оператор да има при тях. Можеха един "кър" да им дадат, та съвсем да е като в сериала... ама там Дядо Коледа и Соня не ги виждах.

NOVA: Владимир Михайлов: По време на последното изпълнение на Самурят щях да припадна на сцената.
https://nova.bg/accents/view/2021/11/28/348135/%D0%B2%D0%BB%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт