Отговори
# 645
Очаквано Wink

# 646
Сега по Нова имаше интервю с Морунов. Загубил е майка си след излизането от игрите(( Също и е разделен или разведен с жена си, има момиченце. Не разбрах преди да влезе ли е станала раздялата или след това. Във ФБ има някакви статии , че били нещо повече с Елизабет сега, пък колко е вярно не знам.
Всъщност, ако Елизабет не беше взела Милена , а Борис нямаше да стане така. Но..тя нали си имала своя стратегия велика за себе си, та... Миленка беше силно момиче, но те имаха нужда от силов играч. Това и тя го знаеше, ама нали да бъде жена, та да я номинират и да била подкрепа в гласуването...Трябваше да са Неделчо и Елизабет вчера на битката , не Морунов и Андрей.

# 647
  • София
Не можеше да вземе Борис, защото нямаше право да взима от шампионите. От силовите играчи можеше да вземе само Рабухчиев, а той пък много издиша, но пак щеше да е по-добре сигурно от Милена.

# 648
Докато Елизабет е обмисляла кого да вземе, бойците са скандирали името на Стратимир.
Туджаров отрича да има нещо между Морунов и Елизабет...
Аз пък се учудих, че съветите продължавали минимум час, а ако Паулина е номинирана - повече от два часа. 🤣

Къде изчезнаха Дяволчето и Bengun? 🤔

# 649
Много лошо се е получило с Морунов и семейството му. Фани, в кое предаване беше интервюто, да го видя на запис.
Но пък се радвам, че ще участва в Максимал.
То си стана All Stars на Игрите Blush

Видях я сценката между Елизабет и Морунов, откъдето тръгва уж слухът, че уж имали нещо. Седнали един до друг, малко по-близо по време на един лайв. И явно някой с много развинтено въображение си е направил изводи.

# 650
Сутринта по Нова към 10ч някъде или преди това с Морунов интервюто, ама кое предаване беше...аз правех закуска , не стоях в кухнята с телевизора, само се заслушах, но..май този Мон Дьо или кой беше го интервюираше или...ще те излъжа(( Дори не хванах началото, разказвал си е живота, нещо баскетбол сериозно бил тренирал, нещо от Америка дошъл, приятелката му забременяла и останал, после станал пожарникар , но си харесва професията, после за майка си разказа, има брат, дъщеричка, това чух.
Намерих линк към интервюто
ето
https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-focus-2021-11-27-morunov/556066

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 11:25 от Анонимен

# 651
Squid Game Bulgaria:
https://youtube.com/channel/UCw0lDsEERF_-nHOrTfdyqsw

Победителят:
Скрит текст:
Без изненади 🤪

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 15:58 от Bilyana14.

# 652
Squid Game Bulgaria:
https://youtube.com/channel/UCw0lDsEERF_-nHOrTfdyqsw

Победителят:
Скрит текст:
Без изненади 🤪

Скрит текст:
Вярно без изненади Joy Накъдето и да се обърнеш - Игри на волята All Stars.

Очаквах много по-малко от тези Squid Game, даже нищо не очаквах, така че може да се каже, че ми надминаха очакванията. Изгледах го от край до край.

# 653
  • Другата България
Колко е като продължителност?

# 654
Половин час.
Аз пък го изгледах два пъти. 🤣
 Хмм... всъщност както гледах първия сезон на Игрите..
Очаквах повече... като време, но по-малко... като краен продукт, тъй че ме изненадаха приятно...за второто. 🙂
Скрит текст:
Ама верно по един или друг начин Юлиян си участва в ИВ  All Stars. 🤪🤣 Втора част - в Максимал.
На народната топка много добро представяне на "хакера" (партньора на Юли в играта с картинките от дъвки "Турбо") и на Юлиян.
Тука му се радват:

Ама все пак, като се има предвид, че Любо и Вайс отпаднаха нелепо сред първите, че даже май и първи.

Любо почти сам победи другия отбор на ръбче... но му се падна кофти курабийка...

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 01:59 от Bilyana14.

# 655
  • Другата България
Ама този линк не се отваря.
Къде да го търся, Билянка?

# 656
https://youtu.be/1USEbc8Xy94

Явно нещо са променили. Пробвай тук.

# 657
  • Другата България
А, тук се отваря.
Благодаря, слънце! Heart

# 658
Ахм, Билянка, ама

Скрит текст:
Вайс нали игра на финала срещу Юлиян?!

P.S. Ааа, видях откъде е скрийншотът, сори Joy
Ти за народната топка говориш

# 659
  • Другата България
Изгледах.
Ами....посмях се.
Сори, ама много посредствено изпълнение.
И според мен лееееко нагласено за нашето момче. Така поне ми се стори на мен.

Общи условия

Активация на акаунт