Отговори
# 75
Жълтите за едно ядене изгубиха човек. Много грешен ход, много неспортментски постъпиха.

Габи не пасваше нито на продукцията (неконфликтна като Виктория  и  не толкова интелигентна като Виктория) нито на съотборниците - не блести конкретно в нищо (не само в игрите но и извън тях). Това дето писаха че тя самата била казала че когато ѝ се обадили вече била забравила че е кандидатствала, показва че не се е вживявала в това участие още преди да влезе. Не се вживяваше прекалено много и след това. С тази усмивка с която тръгна за последна битка на мен ми говореше "Ми ако падна чудо голямо, край на мъките, каквото стане".

# 76
Остави усмивката, ама какво изражение се появи за секунди на лицето й, когато й казаха, че може да е следващият отшелник... 😟

За това говоря и затова Туджаров ми става все по-симпатичен:

# 77
Остави усмивката, ама какво изражение се появи за секунди на лицето й, когато й казаха, че може да е следващият отшелник... 😟
Ето ми реакцията от снощи в темата за ИВ Simple Smile
Милата Габи, приплака и се като чу за отшелника.

# 78
  • Великобритания
следващият участник в Максимал
Откога го чаках

# 79
Ние също. 😉

Ваня:

# 80
Откога я чаках тази новина. Simple Smile Не съм гледала досега Maximal, чела съм само коментарите ви, но Юли няма как да пропусна.

# 81
Комедийно ШООЛ "Игри на волята":

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 13:10 от Bilyana14.

# 82
  • София
Юпииии Simple Smile

Значи вярно се оказа инфото за Юлката, браво бе! 😎
Ама знаех, че последен ще го покажат, ама явно искаха да изпреварят мълвата, че вече доста се разнесе.
Нямам търпение за новия им сезон. Каста дотук е трепач.

Снощи отново, никакви правила, всеки си прави какво му скимне по трасето, а Димо не правеше нищо. Съблюдаваше само за часовника при разчистването на траншеите. Гола вода е като водещ. А може и да се е отказал и да си е казал, абе правете каквото искате, то в този цирк какво да направи...

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 15:09 от Diavolo

# 83
Ще се засече със Сървайвър ми се струва до някаква степен Максимала.

Иначе аз започнах тренировките за Сървайвърската тема, като публично защитавам ( като се стремя да държа коректна линия на поведение ) може би най-хейтения играч през Сезона в ИВ Simple Smile Забавно е Simple Smile И много калява нервите Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 14:23 от Bengun

# 84
  • София
Е, не си като мен с Надя в темата за Фермата 6, там бе направо страшно. Ама да, да видиш как е... Grinning

# 85
Коя жена ще е партньор на Юли според вас ?

# 86
  • София
Ванчето (от ИВ) надявам се 🙂

# 87
Няма да ги съберат в един отбор според мен.
Залагам, че ще е друга жената, и залагам по-малко, че още не е обявена.

# 88
  • Другата България
Е, не си като мен с Надя в темата за Фермата 6, там бе направо страшно. Ама да, да видиш как е... Grinning
Е, хайде сега, чак пък страшно....посмали малко. Joy

# 89
  • София
Е, не беше ли? Grinning
то невестулка бе, та какво ли, изобщо най-лошата жена в историята на човечеството, ама аз си я защитавах до самия край. Имах и подкрепа де, Ензимчето. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт