Отговори
# 90
Е, не беше ли? Grinning
то невестулка бе, та какво ли, изобщо най-лошата жена в историята на човечеството, ама аз си я защитавах до самия край. Имах и подкрепа де, Ензимчето. Simple Smile
Ахахаха .. това е НИЩО.
Епитетите, които пишат за Паулина са в пъти по-хард. И говорят много повече за пишещите ги, отколкото за този, за когото са написани.

# 91
  • Другата България
Е, не беше ли? Grinning
то невестулка бе, та какво ли, изобщо най-лошата жена в историята на човечеството, ама аз си я защитавах до самия край. Имах и подкрепа де, Ензимчето. Simple Smile
Не.
Просто различни гледни точки.

# 92
  • София
Ваня според мен ще е с Боби. На Юли може би още не са ни показали партньорката. Ще е интересно да е една от близначките. 😁

Паулина въобще не я харесвам. Външно е симпатична, явно умее и да омайва. Но тук идва и проблемът, че в един отбор има и други хора и не смятам, че е плюс да се прилагат тези номера. Само негативи носи. Сама щеше да е по-добра, отколкото да се оглежда само в мъжете и да им търси подкрепата срещу "лошите". Всеки си играе играта и никой не ѝ е длъжен. Грозни те епитети не ми харесват, за когото и да са.

# 93
На мен ми се иска партньорката на Юли да е Йори.
Мисля, че няма да е от ИВ, а от Сървайвър.

# 94
  • София
На мен ми се иска партньорката на Юли да е Йори.

Добро предложение!

Мен ще ми е интересно да видя и Дамяна Матева, харесваше ми в Сървайвър.

# 95
  • София
Аз също не съм фен на Паулина, но се стремя да не изпозлвам епитети по адрес на нито един от участниците.

# 96
Аз също не съм фен на Паулина, но се стремя да не изпозлвам епитети по адрес на нито един от участниците.
Да, вярно е, за което благодаря.

Иначе е убийствено добра тренировка за след няколко месеца, когато ако се появи играч, който играе играта в Сървайвър както трябва да се играе - с манипулиране, блъфове, въртене като центрофуга по време на съветите в темата съм сигурен, че ще бъде заплют като най-долния представител на човечеството Simple Smile Само като си спомня колко хейт отнесе Йори преди години ...

И един много хубав кадър в края на деня
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:38 от Bengun

# 97
  • София
Аз харесвах Йори, на мен стратегиите ми харесват, Паулина и Семира показват точно обратното. Само се разправят и всичко е на масата. Не се играе така, това няма как да не отблъсне хората.

На мен от тяхното племе ми харесват само Валентин и Марина. Туджаров даде сериозна заявка във визитката, но на терен не се представя спрямо очакванията ми. Социалната му игра също куца, добро обединение, но се изпуска отвреме-навреме. Трябва си повече хладнокръвие. Нямаше смисъл да стигат чак до кавги, това им, вреди на отбора.

# 98
В това племе на корабокрушенците стратегия има Туджаров, след него и Милена и Валентин мислят. Останалите не стават за нищо, погледнати от тази гледна точка.

# 99
  • София
Няма да е февруари/март, Максимал, защото е много студено, а те играят на открито за около 4, 5 дена.
Според мен ще е месец Май някъде.

# 100
Няма да е февруари/март, Максимал, защото е много студено, а те играят на открито за около 4, 5 дена.
Според мен ще е месец Май някъде.
Да, логично е да в края или непосредствено след Сървайвър

# 101
  • София
Има анкета в ютюб канала на Максимал за любимец от мъжете участници:

Юли води.

# 102
Тези 2% за Ямболския бек са 99% от негови познати Simple Smile
Иначе е ясно за Юли Simple Smile

# 103
Благодаря, Дяволче, за инфото. Гласувах за нашето момче. 😉

Учудена съм от резултата на Борислав... като се сетя за него имам чувството, че още цели коша в морето...

Врабчо, извинявай за тази снимка, ама много ми е забавна... с оглед разположението на "шамандурата" в клина на Валентин... Поне отпред да я беше сложил. 🤪

# 104
На мен тазгодишните игри нещо ми опротивяха. То само сплетни, кавги, обиди…. На кой му е притрябвало да гледа зорлян подобни разправии? Ясно че това не е състезание и не може без тези неща, но сякаш самите игри бледнеят, а на преден план са караници. И всеки говори срещу всеки, зад гърбовете си. Не са ми приятни подобен тип отношения нещо, камо ли да си губя свободното време с тях. И фермата ми омръзна нещо поради същите причини. Едни и същи хора милат и намилат и нищо не се научава от тях. Други пък даже не съм разбрала че са там… Вярно че и тяхното време ще дойде, но досадно става в един момент. На Игрите в оригинал така ли е сценария пак, разправии и сплетни? Някоя от вас май гледаше. Може ли да каже?

Общи условия

Активация на акаунт