Отговори
# 540
Морунов вчера беше големия длъжник на Бойците.
От Мани и Милена няма как да се очаква да спечелят срещу мъже. Отделно Мани за втората точка направо сама си падна, без противника и да върти колелото Simple Smile
Ако Морунов беше спечелил срещу Борис имаха много по-големи шансове за победа Бойците. Да, Андрей ако беше спечелил се спасяваха, но не успя да направи четвърта победа срещу Симеон.
Дуела Анди-Симеон ми беше много интересен за гледане, защото играха добре и двамата.

# 541
Напълно съм съгласна с тебе, Морунов трябваше да победи Борис. Голямо надиграване падна между Андрей и Симеон и като цяло много интересна битка с това нововъдение. Иначе се очертаваше скучна игра.
СПОЙЛЕР!!!... евентуално 😁
Скрит текст:
Мисля, че Неделчо ни "казва", че "ще отпътува" от ИВ...

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 12:38 от Bilyana14.

# 542
  • Другата България
Врабчо, още около две седмици има от "Братя".
В темата дори писаха кога приключва, точно, но чукча писател забрави.

# 543
Благодаря, Мери.
Снощи се чудех, има ли за кога да чакам Юлия и татко мафиот да се появят пак или бяха официлано забравени от сценаристите.

Игрите не ми се комантират в момента. Точно тръгнах да пиша и чувам как Симеон казва на съотборниците си, че му е все едно, дали ще се върнат през някакъв истерично-агресивен смях...

# 544
За съжаление май няма да е както го искаме((
Иначе за Елия гледам се бута навсякъде, а съвсем малко игра. Добра двойка изглеждат с Вальо на снимката
Не чети, ако не искаш да знаеш

Скрит текст:
Във фейса се пише , че Неделчо ще отпадне сега, а после Мани от Паулина(( Само Вальо се спасява първи Мани им го заби на бойците, няма да има кой да им реди пъзелите, освен че нямат силови играчи, вече и на пъзелите няма да разчитат  

Офффф грешка съм била от ФБ)) Браво на Неделчо)) Но не знам , мъчно ми е много за Вальо((((( Тези приключенци...няма да пиша какви думи ми идват за тези((( Вече ни един не ми харесва от тях. Жалко, как можа да падне Вальо, направо..не мога да го повярвам(((

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 21:32 от Анонимен

# 545
Вече няма нито един играч от сините в Игрите, който да ми е дори слабо симпатичен.
Поне за следващата седмица си имам племе, за което да викам Blush

# 546
Според мен е трябвало Вальо и Неделчо да продължат, ама...как можа да падне и да е последен. Даже Манка си нареди нещата...не мога да си го обясня. Трябваше да остане един мъж и паулина, а мани да отпадне директно. Тази не може да сметне до 10 ..не знам вече... освен да са я научили предварително, ама...

# 547
И аз съм в потрес, че Вальо не успя. Притесни ли се, млад ли е 😉. Ние от по... зрялата 🤪 генерация с това пъзелче сме израснали.. то като нямаше друго... и електронната игра Ну погоди с яйцата. 😁

На фона на... винаги двама, винаги...

Елия пак до Вальо 😉

# 548
Валентин НЯМАШЕ никакъв шанс да го подреди.
Пъзела му нямаше решение, беше манипулиран от Продукцията.

Комбинацията от 13 15 14 <> на последен ред при подредени останали редове е НЕРЕШИМА.

# 549
Ние от по... зрялата 🤪 генерация с това пъзелче сме израснали.. то като нямаше друго... и електронната игра Ну погоди с яйцата. 😁

Да, вярно, това с яйцата Joy

Комбинацията от 13 15 14 &lt;&gt; на последен ред при подредени останали редове е НЕРЕШИМА.

Това има ли го на кадър, че е било на дъската му?
Помня я тази конфигурация в играта, но наистина нямам спомен, дали изчопляхме плочките от дъската и ги пренареждахме така, за да не може другарчето да ги подреди или човек и сам можеше да се докара до това положение.

Направо се върнах в първи клас с този пъзел.

А според мен, ако продукцията е манипулирала нещо, то е да даде само пъзел на тази игра. Ако имаше и едно физическо действие по терена, Валентин щеше да ги отнесе. Ако са знаели, че той блокира от стрес, може да са им дали това. Но каквото и да е, Валентин отпадна по много тъп начин. Жалко.

# 550
Да, има
Ако са разменени плочки 14 и 15 пъзелът не може да бъде решен.

Цирк...

# 551
  • София
100% манипулирана игра, за да се освободят от Вальо и да ни натресат биг брадър простотията между Мани простакесата и Поли. Дето само двете не се хванаха за косищата. Беше отвратително.

Дъно са Тупарев и Ко, дъноооооо!!!

# 552
Ама, то нищо не се вижда от пъзела на Валентин на този кадър.

# 553
Аз лично ще им дам шанс и догодина, защото пусто концепцията и игрите ми харесват. Но при първа по-сериозна издънка ще им извадя червен картон.

# 554
Но при първа по-сериозна издънка ще им извадя червен картон.

Надявам се имаш предвид първа сериозна издънка в бъдещия четвърти сезон.
Защото в сезони 1 до 3 издънките са една след друга, като на Гергьовски парад Joy

Общи условия

Активация на акаунт