Отговори
# 525
И аз мисля, че утре Стратимир, Рабухчиев, Борис ще блеснат. Дългокраките и дългоръките също не са стабилни на тази игра, съответно на Морунов и на Валентин ще им е трудно. Не знам дали в момента ме лъже паметта, но миналата година Милен май никакъв го нямаше на тази игра, а той е точно такъв тип - дълъг. Даже Добата успя да катурне Юлиян на нея.

# 526
Милен беше доста добър в тази игра през финалната седмица.

Ето от миналата година инфото. Играха я два пъти - един път във втора фаза и един път през финалната седмица.

Седмица 9 Първа битка за спасяване  : Рибари - Жътвари
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър. Играта започва при резултат 0 : 1 поради спечеленото предимство от Борислав в Капитанската битка.
Жътвари - Рибари
0 : 1
Владислав - Лазаринов 2:3 ( 0 : 2 )
Любомир - Милен 3:0 ( 1 : 2 )
Вайс - Борислав 1:3 ( 1 : 3 )
Тодор - Николай 3:2 ( 2 : 3 )
Ваня - Екатерина 3:0 ( 3 : 3 )
Джералдин - Йоана 0:3 ( 3 : 4 )
Любомир - Чудомир 3:2 ( 4 : 4 )
Ваня - Йоана 0:3 ( 4 : 5 )

Точки за индивидуалното класиране :
2 точки - Любомир,Йоана
1 точка - Лазаринов,Борислав,Тодор,Ваня
Седмица 13 трета битка имунитет : Борислав, Милен, Вайс
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър. Играта започва при -1 точка за Лазаринов поради предимството от Екатерина.

Дуели :
Милен - Вайс 0:2
Лазаринов - Борислав 0:2
Екатерина - Джералдин 0:2
Йоана - Ваня 1:2
Борислав - Вайс  2:1
Милен - Лазаринов 2:1
Екатерина - Ваня 0:2
Йоана - Джералдин 2:1
Вайс - Лазаринов 2:1
Милен - Борислав 2:1
Ваня - Джералдин 2:0 ( наказание за Джералдин )
Екатерина - Йоана 2:0
Ваня- Вайс 1:2
Борислав - Джералдин 2:0
Милен - Йоана 2:1
Екатерина - Лазаринов 0:2
Йоана - Вайс 2:0
Милен - Ваня 2:0
Лазаринов - Джералдин 2:0
Екатерина - Борислав 0:2
Вайс- Джералдин 1:2
Борислав - Ваня 2:1
Екатерина - Милен 0:2
Йоана - Лазаринов 0:2
Милен - Джералдин 2:0
Борислав - Йоана 2:0
Ваня - Лазаринов 0:2
Екатерина - Вайс 1:2

Финален дуел за определяне на победителя
Борислав - Милен 3:1

Класиране по точки в играта:
1. Борислав 7 точки, 16-5 рунда
2. Милен 6 точки, 13-8 рунда
3. Вайс 4 точки, 11-8 рунда
4. Лазаринов 3 точки, 10-6 рунда ( 4 спечелени срещи )
5. Ваня 3 точки, 8-9 рунда
6. Йоана 2 точки, 6-11 рунда
7. Джералдин 2 точки, 5-11 рунда
8. Екатерина 1точка, 3-12 рунда

Точки за индивидуалното класиране:
3.5 точки - Борислав
3 точки - Милен
2 точки - Вайс, Лазаринов
1.5 точки - Ваня
1 точка - Джералдин, Йоана
0.5 точки - Екатерина

# 527
Бяха добри, защото преписваха от най-добрия 🤪. Пристрастна съм, и то много, но е факт, че доста от успешните техники, приложени в първи сезон, "се копират" от участници в следващите два. А доста от успешните техники в първи сезон са негови:

Да, тук загуби от по-тежкия Веско с 2:1, но все още не се беше сетил да се завърти настрани и да "тича" по колелото - тактика, с която ги размаза във финалната седмица, и която се използваше както във втория сезон, така и в третия (Симеончо я прилагаше в промото).

Бойците утре нямат никакъв шанс.

# 528
Благодаря за статистиката, Бенгън. Хубаво е, че пазиш архива Blush
Все пак имам спомен, че доста го поступаха и Милен. Даже си спомням някои негови живописни падания на земята, но не помня в битка срещу кого. Но няма значение, де. Мисълта ми беше, че не очаквам чудеса утре от Морунов и Валентин, заради структурата им. Дано пък ме изненадат. Особено Морунов.

# 529
Ще загубят Бойците. Надявам се обаче да загубят в оспорван като резултат двубой, защото според мен може да се получи и разгромен резултат.

# 530
Даже Добата успя да катурне Юлиян на нея.
Катурнал, катурнал... колко да го е катурнал 🤪... взе му една точка, защото се задържа като коала с ръце и крака за колелото. Ама втори път не му се получи.
Добата катурна Веско тук, а Юлиян тича по колелото. Wink

# 531
Оф, този Юлиян как не се записа за Сървайвър, нещо. Да го погледаме пак. В All Stars на Игрите едва ли ще иде Sunglasses Надявам се Максимал да е хубаво направен, поне там да си заслужава гледането.

# 532
Оф, този Юлиян как не се записа за Сървайвър, нещо. Да го погледаме пак. В All Stars на Игрите едва ли ще иде Sunglasses Надявам се Максимал да е хубаво направен, поне там да си заслужава гледането.
Скромното ми мнение е, че Юли няма особено големи шансове в Сървайвър. Да не кажа, че няма никакви Simple Smile
С неговата социална игра много бързо ще е изгонен. Сървайвър не се печели на арената, а извън нея.
Максимал е идеален вариант да го гледаме отново.

# 533
Ама много ми е забавен този Туджаров. 😂😂😂
Туджаров като Неделчо:

Туджаров като Мани:

Туджаров за номинацията на Валентин:

Андрей за снощната битка:

Лазаринов обяснява в стори, че никак, ама никак не иска Адрей да го гони на битката от снощи. 😁😁😁

# 534
Хихи, ще взема да го последвам и аз Туджаров.

Някой случайно да знае, колко епизода на "Братя" остават до края?

------------

Ето как дават победата на сините още преди началото на битката в Игрите. Повече рундове за Симеон и Андрей, Симеон печели и готово.
Ето това вече е нагласена битка.

---------------

Неприятно ми е да гледам Игри на волята в момента. Такова тъпо и агресивно държание не ща нито на телевизор, нито на живо да гледам.
Един вагон епитети съм им наредила на Симеон, Борис, Стратимир и Рабухчиев, ама не са за тук.

Морунов добре го каза с едно изречение. Направо в десетката.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:04 от Врабец

# 535
Все съм имала досега неприязън към някой участник, но (почти) цял отбор противняци за първи път...
Както вика мъжът ми... толкова години еволюция и накрая... (по-голямата част от) отборът на сините... 🤪

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 22:42 от Bilyana14.

# 536
Андрей беше достоен противник на Симеон, не знам защо така се подценява този човек. В пъти е по-добър и интелигентен от другите там в синия отбор. Много го преживява. Просто е по-лек, а май и не беше гледал това колело от предишните сезони. Борис само подсказваше на Симеон, той сам нищо нямаше да се сети.
И с тези горили и звуци все едно съм в джунглата при пра-пра-пра...
Дано Неделчо се спаси. Много ми харесва Андрей, направо се учудих, че не си взе имунитет до финала. Твърдо съм за него да спечели.

# 537
  • София
Андрей нямаше достатъчно грошове за имунитет до финала. Имунитет отказа Елизабет, щеше да ѝ струва всички 700 гроша.

# 538
Имунитет до финала означава имунитет за следващата седмица само Joy
Не мога да повярвам, че даже се замисли Елизабет при тази оферта. Щеше да е глупост номер едно на всички сезони, много по-голяма от тази на Семира, която си купи въздух с парите.

Дано пак я играят тази игра през финалната седмица като битка за имунитет на принципа всеки срещу всеки, много е хубава.
Андрей и Симеон завършиха абсолютно равни вчера, разделиха си по три игри и по седем падания Simple Smile

Седмица 11 Втора битка за спасяване  : Приключенци - Бойци
Скрит текст:
Игра на баланс, целта е да се събори съперника от въртящ се свободно цилиндър.
Приключенци - Бойци 6: 5

Рунд 1 Симеон - Андрей - 0 : 2
Рунд 2 Валентин - Неделчо - 1 : 2
Рунд 3 Симеон - Андрей 2 : 1
Рунд 4 Борис - Морунов 2 : 1
Рунд 5 Симеон - Андрей 2 : 0
Рунд 6 Рабухчиев - Милена 2 : 0
Рунд 7 Симеон - Андрей 1 : 2
Рунд 8 Стратимир - Мани 2 : 0
Рунд 9 Симеон - Андрей 0 : 2
Рунд 10 Паулина - Елизабет 1 : 2
Рунд 11 Симеон - Андрей 2: 0

Точки за индивидуалното класиране :
3 точки -  Андрей, Симеон
1 точка - Неделчо, Рабухчиев, Борис, Стратимир, Елизабет

Иначе за днешните битки си държа на прогнозата от по-рано през седмицата. Ще я подчертая.
Така.
Това с двама номинирани от племе е реално подигравка със стратегията на Елизабет. Толкова го мисли как да има контрол над племето, а сега Продукцията я наигра с тези двама номинирани. Но няма да се окаже фатално и да промени плановете и.

Сега за пореден път ще хвърлям боб за сценария Joy
При шест човека племе за сигурна номинация трябват три гласа. Има вариант при разпиляване или концентриране на гласовете и два гласа да са достатъчни да те изпратят на номинация с/без решение на Капитана.
Според мен Бойци и Приключенци ще си поделят по една победа в игрите за спасяване от номинация.
Днес е логично Приключенците да са на съвет. Според мен ПСР няма да гласуват за Симеон, а за Валентин. От своя страна Валентин,Симеон и Борис ще гласуват за Поли. Очаквам Поли и Валентин да са двамата номинирани през тази седмица от Приключенците.
Утре при Бойците двамата номинирани ще са Мани и Неделчо. Неделчо с гласове от Елизабет и Мани, Мани с гласове от Неделчо, Морунов, Милена и Андрей.
В петък очаквам два варианта на развитие :
1. На четворната битка за спасение от елиминация последния да отпадне директно, първия да се спаси, а втория и третия да отидат на битка за елиминация. Очаквам изометрия, която Поли да спечели, Мани да остане втора, Неделчо трети и Валентин последен. И като резултат Мани и Неделчо на битка за елиминация, Валентин отпада директно.
2. Ако в четворната битка първите двама се спасяват, последните двама отиват на елиминация тогава залагам за победа на Поли, втори Валентин, Мани и Неделчо отиват на дуел за елиминация.

# 539
И аз харесвам Андрей и смятам, че добре се справи на колелото, няма за какво да се обвинява. Веднага приложи тактиката с тичането и "бързоходецът" изпързаля Симеон. Но килограмите си казаха думата и по-тежкият контролираше завъртането на колелото.
Това, което, признавам си, не ми хареса снощи, е начинът, по-който гласува Андрей - дойде ми малко в стил "Симеон и Борис": много ми се иска да ходя на битка, ама не ми стиска. Ако беше дал гласовете си за Манка, можеше сам да се изпрати на елиминационна битка. Но както и да е. 🙂
Очаквам Андрей да се изяви и през следващата седмица, защото е споделил в ИГ, че тези две седмици са били добри за него.
Очаквах повече от Морунов на колелото, ама с тези заслабнали крака... толкоз.
Това с "великия имунитет до финала" наистина беше абсурдно.
Ако обединеното племе нощува пак на втората локация (Стопанството), не трябва ли да е от 8 души, че там легловата база не позволява повече. 😂🤪

Туджаров за Елия ли бъзикаше Валентин в един от лайвовете му, та последният чак се изчерви 😊? 🤔

Сюзън и Ивана явно са си останали близки:

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 12:10 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт