Смешки от форума 37

• 70 607
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Наблизо
по-малко от червилото със сигурност Wink
Да,нали ставаше въпрос за някакъв чичеещ се,който успявал да свали много глупави 20 годишни.

# 121
Аз може да съм старомодна, но такъв изказ не може да ме убеди в никаква вървежност.

# 122
Цитат
Защо беше изтрит Вазов в темата с коронавируса? Нали това е научен диспут?

Не знам дали има предвид автора Иван Вазов, или някой с ник Вазов, но не мога да спра да се смея.
Представих си как Иван Вазов пише пост в темата за коронавируса и модератор го изтрива. Simple Smile

# 123
  • Варна
Това с червилото си е чист вандализъм.

# 124
  • Далечният изток
Цитат
Защо беше изтрит Вазов в темата с коронавируса? Нали това е научен диспут?

Не знам дали има предвид автора Иван Вазов, или някой с ник Вазов, но не мога да спра да се смея.
Представих си как Иван Вазов пише пост в темата за коронавируса и модератор го изтрива. Simple Smile
И аз се посмях с научния диспут Simple Smile Мислех да я питам Вазов учен ли е...  Тъй като не вярвам и съфорумецът Вазов да е учен...

# 125
  • Сф
Цитат
Ти пък....къде ме прати на 46г бременна Satisfied Само това ми липсва, внуци ли да гледам, бебета ли ("бабо бързо, че вуйчо се нааака" Satisfied )

# 126
... Веднъж осъмна с кола, цялата с отпечатъци от устни с червило. Нямаше миене "италианката", още го бъзикаме.
JoyJoyJoy търкалям се по пода от смях. Не, наистина колко трябва да ти е акълът, че да нацелуваш кола ?!

Оффф, то какви сме ги гледали още...
Беше излъгал една, че заминава в чужбина да работи, за да се разделят "културно". Тя го търсеше по Скайп да го види "как е там". Един ден й се сторило, че го видяла в едно кафене на "Витошка" и дошла до тях. Някак влязла до апартамента му и почнала да звъни на вратата. Той спял след запой, погледнал на камерата и като видял, че е тя, решил да не отваря, нали е в чужбина. Тя  се сетила да му звънне по телефона и, за беда, звукът му бил включен и се разнесла ясна мелодия от якето му в коридора. Мацката истерясала, започнала да крещи "Знам, че си вътре! Отвори!", събрали се съседи, сеир, чудо...

# 127
  • France
Ох, този ще е голям образ Joy

# 128
И аз познавам един такъв хвалипръцко, дето все дроби простотии и лъже тая и оная (по няколко наведнъж, ъф корс) и после - ма те жените били луди, селянки, прости и пр.
Ама сине майчин, то с такъв идиот като тебе нормална и интелигентна жена ще се хване ли? Толкоз ти е капацитета, сърди се на себе си.

# 129
Ако щете вярвайте,но имах един познат тийнейджър хевиметалист и интелигентно момче иначе,който ходеше с две момичета едновременно и те знаеха една за друга,но нямаха нищо против... Е,после се раздели с тях и се ожени за трета...

# 130
Ходенето с 2 и повече мъже/жени едновременно означава просто, че човек не иска да се обвързва и обикновено завършва с раздяла. Не е нещо необичайно. Просто, който си го може, си го може.

# 131
О, нашият е "класен" - поддържан, възпитан, образован, пътува (за развлечение), с бизнес и имоти от мама. Но има ужасно отношение към жените. Гледа на отношенията с тях като на игра. В годините през леглото му се изредиха от случайно забърсани из баровете, през манекенки и тв лица до момичета с амбиции и кариера. Чаровен е, мил е, докарва го тип "закрилящия алфа мъжкар", ама то от километри му личи, че е пълен... ъъъъ... егоцентрик.

# 132
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това ли е новата дума за "задник"? да знам, да не се излагам. Wink

младеж, хевиметъл или не, с две момичета бих преживяла, но 50+ чичак, с две жени едновременно, заявяващ "която гледа по-добре мама, нея ще оставя." ми идва в повече.
а те, кокошките, се изпребиват да се доказват.

# 133
Класика в жанра - красавец с лайфстайл, но изгнил отвътре. Ако една жена след 25-30 още се лъже по такива, значи нещо не е наред и с нея.

# 134
  • France
Силвиана, дали този образ безподобен има неразрешен конфликт с майка си? Сещам се за един подобен. На хартия всичко е супер - образование, кариера, външен вид, имотният положение... като приятел е супер, но да си му гадже е мазохистично. Моята версия е, че не е простил на майка си, че се е развела и заминала в чужбина при новия си мъж.

Общи условия

Активация на акаунт