Смешки от форума 37

• 70 615
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Ха ха, този със семейното положение добре, че не е казал: "сложно е". Joy

# 166
На моя мъж съм му казала, че пусне ли си брада, се развеждаме и го оставям да се оправя с двамата тинейджъри на 11 и 14 г. Действа заплахата.

# 167
  • Пловдив
На моят мъж, брадата е като садена с шило и то само катинарче има. Бръснеше се „редовно“ по веднъж в седмицата и брадата гадно ме бодеше. Ама той я ми чуе забележката, я не. Добре че му родих „на тати принцесата“ и сега, когато тя каже „тате, боцкаш“, скача, да се бръсне Satisfied

# 168
  • Down south
Давайте още забавни смешки Blush

ПП Изреждането на какви бради имат/нямат разни съпрузи, може би ще имат успех в отделна тема.

# 169
Бая якичък гръб Wink
Цитат
Даже някои са направо за съд. Правят проблем колкото да се отвори друг и така да те действат като автомеханик и да ти се хвалят как детето им в чужбина учи на гърба на твоите зъби.

# 170
Ох, най-накрая разбрах защо имам проблеми със зъбите – моите по рождение нямат гръб. Sad

# 171
  • Наоколо
" сега съм като болен дали от сезона защото и миналата зима бях хлътнал така не знам какво става от както си позволих да се привържа съм като луд а не съм грозен пич съм мога да си намеря и друга но не искам"

https://bg-mam.ma/p/1385802/43799409

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 16:18 от chocolate.queen

# 172
  • Euskal Herria
Цитат
Ах,как смърдеше на лук в избирателната секция-сякаш в дюнерджийница гласувах.Рано кацнахме там при все,че легнахме сабахлян в 3 часа заради купон с приятели.Замаяна от недоспиването първо се опитах да активирам машината безконтактно с картата.После забравих името на настоящия президент и подвикнах на  съпруга си гласуващ на съседната машина:
-Милооо...как ни се казваше президента?-на,което той просъска:
-Трети номер.
Абе свършихме я тази работа,та отидохме да пийнем кафе и да освежим тиквите наречени глави.
Grinning

# 173
  • Другата България
Цитат
То си е така.
И да отидеш и да не отидеш да гласуваш така или иначе те ще си решат на коя партия да отиде гласът.
То машините след като свърши гласуването ще си викнат програмист за да ги манипулира.

# 174
Цитат
А Киндъл - те са за хора, които не притежават дори базова техническа грамотност и нямат никакво желание да придобият такава. Нещо като iPhone. Философията на Linux-базираните устройства като PocketBook е: "можеш да направиш с тях всичко, което поискаш, стига да се научиш как". Философията на Kindle: "рупаш каквото ти сипят, защото те най-добре знаят от какво имаш нужда ти". Въпрос на личен избор...

Благодаря на автора, направи ми вечерта. Simple Smile
Мнението е пуснато в отговор на поредното оплакване, че дисплеите на PocketBook са слабото им място и често се чупят от само себе си.

# 175
  • в сърцата на децата <3
Как' Сийка, авторът да не е Нобелов Лауреат 🤣 Точно в негов стил е

# 176
Понятие си нямам, нов профил беше.
Но винаги става много смешно, когато мъже започнат да спорят за техника и технически джаджи. И забравят каква е целта на тази техника – да я ползваш по предназначение, а не да си го мериш с другите мъже кой е по-голям разбирач. Simple Smile

ПП Проверих, не е.

# 177
  • София
Цитат
Хора, помощ - ще варя киноа, но до сега винаги следвам рецепта. Трябва ми половината доза и съответно половината течност. Времето за варене как се преизчислява?

# 178
Скрит текст:
Цитат
Хора, помощ - ще варя киноа, но до сега винаги следвам рецепта. Трябва ми половината доза и съответно половината течност. Времето за варене как се преизчислява?
Залагам, че това е Анабел. Grinning

# 179
  • София
Честно, не обърнах внимание Grinning

Общи условия

Активация на акаунт