Смешки от форума 37

• 70 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Euskal Herria
Цитат
Цитат
Кой питаше за ММ? Обажда ми се преди малко за съдействие. Погледни, ми вика, моля те, през прозореца там ли е колата? Защо, какво става? Не помня как отидох на работ - с кола или с градски транспорт. Оммммммммм, многогообичам, омммммммммммм.

Цитат
ТМ току що ми стана любимец Joy
Ама не ни дръж в напрежение, де, как е отишъл на работа?

Цитат
С градски транспорт. Да ти го пратя да му се порадваш, тамън аз да си почина? Не е злояд, напротив, папка и спинка като къпан.

# 151
Аз, откакто съм чипирана, изобщо не ползвам телефон, директно си ловя сигнала.

# 152
Аз, откакто съм чипирана, изобщо не ползвам телефон, директно си ловя сигнала.

Е, не! На мен ли пак се падна дефекният чип? Нито сигнали ловя, нито Интернет, нито звездите ми говорят.

# 153
Последното което чух за ваксините е, че с тях ти инжектират 2 молекули СПИН и 4 мегабайта Joy

# 154
  • София
Аз си забравих телефона вчера и си мечтаех да съм чипирана.

# 155
  • Варна
Дорде не започнат да ми зареждат дебитната карта, не се боцкам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 156
Последното което чух за ваксините е, че с тях ти инжектират 2 молекули СПИН и 4 мегабайта Joy
Значи официално мога да се похваля с 4 мегабайта допълнителен умствен капацитет? Grin

# 157
  • Далечният изток
Хм, аз съм с 3 дози. Това означава ли 12 мегабайта?!

# 158
Не, останалото са ъпдейти, като при Уиндоус.

# 159
Язък. Тъкмо се замислях, да изчакаме ли до януари за третата доза, или още сега да я сложа. Да не се окаже някой дефектен ъпдейт само.

# 160
  • Ямбол
Въпросът:
Цитат
Здравейте!От 5.10 до 12.10 бях в болничен.Кога трябва да бъде изплащането от НОЙ?

И отговорът:
Цитат
Събира от всички животни по едно мъжко и едно женско. За болнични в Библията нищо не пише.

# 161
AIDA, според мен си с 12 мегабайта Grinning

# 162
  • Далечният изток
И аз така мисля, ама искат да ме разубедят, защото ми завиждат на паметта Joy

# 163
  • Сф
Било от група във фейса,но така или иначе е пренесено тук във форума. Много се смях 😂
Цитат
Малко оптимизъм от фейса
Поглед към бъдещето...
“Годината е 2099-а. На прага на новия век. Планът на Бил отдавна е сработил и на планетата са останали една шепа хора - българи, малко румънци и талибаните от Афганистан. Всички са се събрали и са заживели заедно в родопското село Малък Лешпер - доят козички, садят кромид лук, българите варят ракия, няма вече акциз по селските казани, румънците правят нек'ва медовина, талибаните, там, заради религията не правят таквиз неща, но пък варят една чудна чаена отвара с макови семенца и цветчета, за бистрота на ума, по стара рецепта на некой си Бин Ладен, когото само Лили Иванова помни кой е и какви ги е вършил. Въобще пълна идилия, липсват само Иван и Андрей, които да ги накарат да се състезават за това кой ще закове 250 пирона в дървена греда за най-кратко време.
Няма телевизия, няма интернет, даже 5G няма защото няма телефони и гълъбите са започнали да се връщат по родните си места. И зелен сертификат няма, защото в Малък Лешпер са чували що е то мол само от историите на най-старите в селото, в чиито гардероби още може да бъде намерено по някое яке от намаленията в Zara. Новините пристигат всеки петък с гарван, точно както в Game of Thrones, но никой не знае кой ги праща.
И ето, петък е... гарванът лети с бясна скорост, а отдолу малкият Грунчо Сертификатов (интересната фамилия е наследена от прадядо му, който е получил прякора "Сертификата" след участието си в битката за свободен достъп до евтини маратонки от SportDepot в мол "Плаза" през 2021) чака с нетърпение да прочете листчето от крачето на гарвана и цялото село да научи новините от последната седмица. Гарванът каца, Грунчо хваща листчето и чете пред всички:
- Поради ремонтни дейности по магистрала,,Хемус", тунел "Ечемишка", в посока Варна, ще бъде затворен до края на годината."

Откраднато от групата на Майкомилите

# 164
  • Euskal Herria
Цитат
Цитат
И от три дни му повтарям да се избръсне,хубав мъж е по принцип,сега е като от резерват изтърван.
Цитат
Абе, не ги бръснете хубавите мъже Simple Smile Стигнала съм до извода, че 90% от мъжете са по-хубави с брада. При хубавите, хубостта изпъква още повече, а при грознички се позамазва положението...

Цитат
... случката ме подсети, че преди 2 години вадихме на мама лична карта, понеже нейната се беше пречупила. Та пълно с навалица и най-вече братя, нали и джагара магара, какоу, ади да поълниш и наЩе документи. Ми, хубу, попълвам аз наред и стигам до едно чиче. Име, фамилия, бла, бла... и стигам до семейно положение. Питам го - женен ли си? А той - т'ва не е твоя работа, пиши си там,  какО требе и гледай да не объркаш Joy Joy
От различни теми. Оправиха ми настроението.

Общи условия

Активация на акаунт