Смешки от форума 37

• 70 819
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобчи, на обувките от картинката има номера 1 до 6 Wink просто си е харесала модел, не казванищо за големината на крака ти.

# 331
  • София
Е, аз нося. До 6 см са ми ОК, мога и 8, но да са с хубава извивка.

# 332
Абе законният ми съпруг вика -бягай от жена с голям табан.Ма ей го е ,седи 😁
Абе Добри бе,носих таквиз обуща на 20-27 години,ами всички ме избягваха.Или ме гледаха  в крачола ,колко съм висока
Ама тъй е отстрани ,всички мислят че като си тополеста блондинка и е лесно ....🤔🤔

# 333
Леле пък на времето к'ви кокили носеххх. Че и автобусите със тях гонех.
Сега като се сетя и лошо ми става. Joy

# 334
Като бях студентка на мода бяха едни груби обувки с дебели подметки (платформи). Гледам снимки и се чудя с акъла си ли съм била, че да се сложа на тези танкове, пък и кльощава бях тогава. Ма поне вятърът не моЖ ме отнесе с тях. Joy
Малее, на такава възраст съм вече, че имам дрехи за всяка мода, която се завръща. Joy Joy

# 335
  • France
Откакто живея в Лилипутия не ходя на токчета. Или много рядко и максимум 7 см. Ок ми е.

# 336
  • Наблизо
Ей Фило,толкова ли са ниски при вас?При нас са високи,но аз нося доста ниско.Иначе няма да мога да изкарам деня.

# 337
  • France
И в Лотарингия като бях си бяха нисички. 160-165 за жена. Около 175 за мъж. Имаше и високи тук-там, но рядко. Бившият беше от изключенията. "Цели" 183см.

# 338
Коя страна е Лотарингия?🙏

# 339
  • Майничка
Област във Франция.

# 340
Благодаря. Убразовам се 🤣
Шегата настрана, бгмама е много образователен форум 🤗

# 341
Като бях студентка на мода бяха едни груби обувки с дебели подметки (платформи). Гледам снимки и се чудя с акъла си ли съм била, че да се сложа на тези танкове, пък и кльощава бях тогава. Ма поне вятърът не моЖ ме отнесе с тях. Joy
Малее, на такава възраст съм вече, че имам дрехи за всяка мода, която се завръща. Joy Joy
    Мен платформите ме кефят.
Хем стърчиш, хем си здраво стъпил на земята. Joy
     Вече токче и високо слагам само при повод.
      А и работата ми изисква определен тип обувки, пълна противоположност на официалните.
       В Италия на времето много се тачеше тънкия ток. Не знам дали още е така.

# 342
За мен по хубаво на красив прасец с едно стелето ня-ма.
Ся не знам примадоната дали ще каже, че е в тренда.

# 343
  • София
Аз към днешна дата на платформа няма да мога да направя и две крачки. Но на младини се чувствах доста комфортно върху тях. Друг въпрос е колко подхождаха на кльощавите ми дълги крака.

# 344
Ох, още си търся платформа, последно се уредих със маратонки на платформа, сега си търся ботуши за зимата.
Токчетата, ако ще да са 2 сантиметра и дебели ме карат да закуцам на десетата минута.
И съответно продавачите на обувки ме мразят, защото търся черни обувки на ниска платформа, максимално изчистени и да не са скъпи, че са за работа, но трябва да са обувки, не спортни.🤪

Общи условия

Активация на акаунт