Смешки от форума 37

• 70 682
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Ама тя го оплаква след като се е ваксинирал или още преди това?

# 436
Ужас. И аз се тревожих като луда, когато ММ се ваксинира. Ама явно съм била малко по- добре, защото аз се събуждах при най-малкото  негово движение в леглото, ужасена, че нещо не е наред 🙄 вярно е, че го събуждах от прекалена грижа, но поне не съм правила същото.... Слава богу, вече е минало 😅

# 437
Ама тя го оплаква след като се е ваксинирал или още преди това?
Почна седмица преди ваксината и приключи малко след 2ра доза 😂
Аз също се притеснявах, ама чак главата не съм си пълнила с глупости какви може да са последствията. Сигурно защото се ваксинирах преди мм 😂😂😂

# 438
От едно такова будене един бивш му разбих носа. Решил нашият да ме гушка и аз се завъртях да го бутна, лакътят ми попадна на точното място. Сънят за мен е свещен!

# 439
  • Сф
В темата " Ти какво сготви, снимай и покажи" , след поредните манджи на потребител.
Цитат
peych женен ли си?
Цитат
Момичета, май сме объркали темата или трябва да я прекръстим на Ти какво социално положение имаш? Снимай и покажи. Laughing Flowers Tulip
Цитат
Пейч, с темата която поддържаш и вкусотиите, които постваш, трябва да се радваш, че само с въпроси за семейното положение минаваш. Че можеше да те причакват по нощите.. с нож и вилица и.. годежен пръстен.

# 440
Коги си добра домакиня ...
Цитат
Не си случил. Смени я. Но ако готви и чисти добре запази си я и си намери гадже.

Цитат
Здравейте,
Имам един проблем. Моята не иска да правим секс. Изобщо няма желание.

# 441
Потребителката пита къде в Бургас има магазин на dm,  насочват я, при което нейният отговор ме разсмя Grinning
Цитат на:  link=topic=1389941.msg44007945#msg44007945 date=1639945752
Значи от украсата и елхата не съм го видяла. Видях само Лили и се шмугнах веднага. Беше ми и студено, защото не съм местна и въпреки че ме предупредиха да се облека, не се бях елипирала на 100% и ми беше доста хладно, та побързах да съкратя разходката.
Но градът е толкова красив. Добре сте си местните Simple Smile
Днес ме отведоха от морската градина до солниците, то е една невероятна алея, то красота. Хора тичат в супер яки екипировки, други карат колелета. Просто супер! И не, не си мислете че не съм виждала такова нещо. В София може да има алеи, но пък да му се не види не са нито толкова хубави, нито толкова поддържани, а велосипедистите не знаят какво е звънец и ако си им на пътя ускоряват и минават до теб с 200, докато тук всички са толкова културни. Ще стана бургазлийка направо 😝

# 442
Подобно нещо за тази пътека и аз съм си мислила. Толкова спортуващи деца и възрастни, и то на едно място, никога не съм виждала.

# 443
Цитат
Аз на МП мисля нищо да не му вземам поне за празниците, дет се вика, да има и той някой лев, да се почувства човек🤪
Иначе, редовно му вземам, обикновено заплатата. Ама сега-празник е, нека се радва и той😆

# 444
  • Пловдив
Че кое не е така?!? Аз на моя мъж му взех два женски парфюма, да се радва като ме мирише!

# 445
Абе недейте така, че и моят така ми купи кола за рождения ден преди години и щеше да си отиде без време, само на 20,завалията. Joy

# 446
  • Пловдив
Абе недейте така, че и моят така ми купи кола за рождения ден преди години и щеше да си отиде без време, само на 20,завалията. Joy
Аз получих преди десетина години динамометричен ключ.

Позна - не знаех какво е като го получих Simple Smile

# 447
  • Mediterraneo
Цитат
Мога ли да ползвам лекарства от домашната аптечка - билков сопол за кашлица

Може и да може, що пък да не. По някой нов протокол може и така да ни карат да се лекуваме.

# 448
Има хора практикуват лечение с урина, че един сопол ли ще им се опре...

# 449
  • FRANCE
Да ама е билков

Общи условия

Активация на акаунт