Смешки от форума 37

• 70 679
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Интересно ми е как се произвежда този билков сопол

# 451
Аууу, какъв не здрав интерес! Патентовано е! Wink

# 452
Цитат
Здравейте, мами! Нова съм тук и бих желала да получа мнение от мамите във форума Simple Smile Бременна съм в 7- ми месец и искам да си сложа филър в устните. Но се притеснявам дали е възможно част от филъра да премине в устните на детето и детето ми да се роди с големи устни. Освен това дали хиалуроновата киселина преминава в кърмата и има риск детето да я погълне. Благодаря предварително!

# 453
  • Deutschland/HE
Сигма, надявам се това да е пързалка Simple Smile Но ако не е, говори лошо за присъственото обучение по биология.

# 454
Тамън детето няма да се набутва за филъри след години.

# 455
Ако е момче детето, дали може да отиде силиконът някое друго по-подходящо място, някъде под кръста? 🤔

# 456
Ако не е пързалка, то трябва да кара супер лека бременност, щом има време за такива екстри да мисли.

# 457
  • София
Въпросът ме навя на размишления дали филърът може да премине в някои други устни на същата жена?
Така де, той  си плува свободно насам-натам, колко му е

# 458
Clo,
Моите бременности си бяха абсолютно нормални- без повръщане и други неразположения. Ако имах пари и се разкрасявах и аз сигурно щях да мисля за процедури. Ама по това време дори косата не си боядисвах,  че си я харесвам естествена и не се гримирам.

# 459
  • Варна
Малееее, а ако вземе, че се лепне на задните й части, на Джей Ло ще замяза!

# 460
Въпросът за филъра си е съвсем легитимен като се има предвид че всичко е в една циркулация.

С инхалация с чай. Не ме питай откъде знам Grin

# 461
  • Пловдив
Въпросът за филъра си е съвсем легитимен като се има предвид че всичко е в една циркулация.

С инхалация с чай. Не ме питай откъде знам Grin
Тоест... вариш чай от билки, правиш инахалация, излиза сопол и после тоя сопол бил лечебен? Сериозно?

# 462
Ох, Янтра, и ти имаш едно въображение... (Къде ми е търкалящия се емотикон).

# 463
За билков писах, за лечебен не знам Grin

# 464
Да нямат предвид сироп? Друго на ум не ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт