Смешки от форума 37

• 70 664
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Euskal Herria
Цитат
Вейнах се аз до каторгата, а МН  само ми се мотае в краката и КПД - зеро! Викам, намери си някакво занимание далеч от мен, щото ще станеш част от статистиката... от криминалната статистика. Едва го навих, дето е думата... и самоотвержено  се предлага да отиде на пазар. Пиша подробен списък, като най- отгоре с огромни печатни букви изписвам - ЧЕТИ ЕТИКЕТА!!! Щото носи типов хляб, понеже не бил прочел, че е такъв, или фиде вместо спагети - ма то не било ли едно и също!??  Или сок от кайсия вместо портокал, да си  го объркам воТката, нали... Та пиша подробно какво  и завършвам с пастат за зъби. Към нея няма обяснения, щото няма какво толкова да й обърка, каквато и марка да вземе, все ще я употребим. Да, ама НЕ! Купил е ... детска паста... ДЕТСКА!
Няма да му дам да припари до друга, докато не я похарчи, мисля и едно чесало за зъбки да му взема.
Аз съм туше!...!
Пак ни разсмя съфорумката.

# 481
  • Down south
Благодаря, че го сподели.
Смях до сълзи.
Много е колоритна! Много!

# 482
А! Много е добра!
Това момиче да се замисли и да пише - фейлетони, разкази, или романи.

# 483
Достатъчно е да опише живота си, страхотна е потребителката. В мое лице си има голям фен😁

# 484
  • Далечният изток
Страхотна е! Само да се съберат мненията й от форума и книгата е готова Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Страхотна е! Само да се съберат мненията й от форума и книгата е готова Simple Smile
Вече е правено.
https://www.ciela.com/hvanaha-me-da-krada.html

# 486
  • Далечният изток
Оф, помислих, че на Карамела мненията са публикувани...

# 487
  • Сф
За коя потребителка пишете? Аз също имам любимка, ама май не е тя. Разбрах.
Нее, моята любимка е друга.

# 488
Не си спомням ника и, но Станислава с грузинската фамилия е доста търсен детски психолог, ако не бъркам. Имам спомени че помага изключително много на майки с деца от спектъра.

# 489
  • Майничка
Не е грузинска, литовска е.🙂

# 490
  • Пловдив
Не си спомням ника и, но Станислава с грузинската фамилия е доста търсен детски психолог, ако не бъркам. Имам спомени че помага изключително много на майки с деца от спектъра.
Не е психолог. Друго е.

# 491
Янтра, не ни дръж в напрежение. Какво е това друго?! 🙄

# 492
# 493
  • Пловдив
НЕ е психолог. По образование е бакалавър по социални дейности в психиатрията. Не психология.

Зарежи какво пише. Или пък не, твоя воля.

# 494
Ако ми каже някой каква е последната дума.... А мислех че само ММ пише неграмотно и с краката си 😂😂😂
Цитат
Добро утро и от мен. 😇
Вижте го моя хубавец! 😂😅😂

Общи условия

Активация на акаунт