Смешки от форума 37

• 70 662
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
хляб?

# 496
  • София
Хляб, който е под бележката. Бележката е писана от човек не живеещ в България и вероятно с не български произход. Справил се е доста добре според мен.

# 497
По словореда съдя, че става въпрос за дете, което говори и пише предимно на чужд език. А последната дума мисля, че е хляб.

# 498
Мъж е. Дали е чужденец, нямам идея. Дано да е, че иначе хич не е смешно.

Цитат
Довечера ще ям ябълка и няколко призовки. Това ми е нормалното хранене ...

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 17:13 от Dara888

# 499
Хляб, който е под бележката. Бележката е писана от човек не живеещ в България и вероятно с не български произход. Справил се е доста добре според мен.
Няма как да знам че българският не е роден език на мъжа на авторката. Въпросната тема, от където е, я чета изклчително рядко и не помня инфо за всички съфорумки 😉
Не всичко докарано тук е с цел присмиване или подигравка

П.С. за "призовките" най вероятно са оризовки?

# 500
Темата е за смешки, не за подигравки.
Вероятно е оризовки, но да беше искал автокоректорът, нямаше така добре да го подреди.
Хаха и на мен ми поправи оризовки на призовки. Joy

# 501
  • Майничка
А на мен ми стана тъжно, помислих си, че дамата има финансови проблеми...
Никога не бих се сетила за автокоректор!😂

# 502
  • Бургас
Темата винаги е била за подигравки.

# 503
Моя е снимката и е публикувана в  "С какво ни дразнят мъжете".

# 504
Не знам за думата,но мечето е нарисувано много добре.Същи Тед от "Приятелю Тед".

# 505

Е, чак пък винаги... Има постове, които те карат да се смееш от сърце, защото са написани с чувство за хумор. А има и такива, които автокоректорът прави смешни.

# 506
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

нямам такива впечатления.

# 507
Като сме почнали диетите и яденето на призовки - няколко истории от темата за диетите и солидарните мъже на съфорумките:
Цитат
[...] даже по едно време се чудих защо ММ не яде сладко, докато не започнах да намирам сладки неща скрити из къщата. Стана ми много мило как си крие линдора в шкафа за чорапи
Цитат
Снощи ММ мушнал нещичко набързо от лошия шкаф и идва при мен...и изведнъж замръзна като хамстер с пълни бузи. Сълзи ми потекоха от смях.
Сълзи ми потекоха и на мен като ги четох.

# 508

нямам такива впечатления.
Толкова е тъжно! Никога не бих следила тема за подигравки.... Аз възприемам темата "Смешки от форума" като симпатични грешки, интересни изказвания, а не като тема за избиване на комплекси.
Ето една "смешна страшка и от мен":

# 509
  • Пловдив
Като сме почнали диетите и яденето на призовки - няколко истории от темата за диетите и солидарните мъже на съфорумките:
Цитат
[...] даже по едно време се чудих защо ММ не яде сладко, докато не започнах да намирам сладки неща скрити из къщата. Стана ми много мило как си крие линдора в шкафа за чорапи
Аз тоя човек го разбирам. На мен мъжа ми се смее когато ме види да крия шоколада в чекмеджето с бельото ми. Ама с тия деца у нас това е единственото място където не ровят за да търсят нещо сладко.

Общи условия

Активация на акаунт