Смешки от форума 37

• 70 668
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
животът е огледало, каквото му покажеш - това виждаш.

в темата съм намирала забавни изказвания, смешни грешки и винаги с удоволствие съм я чела.
ако е имало някоя подигравка не съм я отразила. както правя с неприятните потребители и постове в други теми.

# 511
Аз до колкото разбрах мъжът се крие, защото жена му е на диета и не иска да я дразни и изкушава.

Съфорумката пък сподели, че си крие шоколадите, защото й ги изяждат и за нея не остава, а не защото не разрешава на децата си да ядат шоколад. Което си е забавно за мен лично. Smiley

# 512
„Всеки да си знае шоколада!“ – съвет от книгата „Тайната на дългия и успешен брак“. Simple Smile

# 513
Цитат
Няма значение къде са в хладилника плодовете и зеленчуците,щото те "дишат" и затоплят въздуха в пластмасовата кутия. Поне мисля,че "дишат". Ако ли не - ви позволявам да ме съсипете от подигравки. Laughing

И отговор: 

[quote ]
Моите зеленчуци даже хъркат през нощта Wink
[/quote]

# 514
„Всеки да си знае шоколада!“ – съвет от книгата „Тайната на дългия и успешен брак“. Simple Smile

У нас важи максимата "Престиж" - ядеш сега или гориш hahaha

# 515
  • Варна
То си е за смях… Децата нямат мярка и ако ги оставиш, могат и 10 шоколада да изядат наведнъж. Това означава ли че трябва да се забрани шоколада и на майката или и майка и дете да се тъпчат еднакво?  Възрастни хора не правят разлика между забраняване и ограничаване, пък после другите се заяждали… 😂

# 516
То си е за смях… Децата нямат мярка и ако ги оставиш, могат и 10 шоколада да изядат наведнъж. Това означава ли че трябва да се забрани шоколада и на майката или и майка и дете да се тъпчат еднакво?  Възрастни хора не правят разлика между забраняване и ограничаване, пък после другите се заяждали… 😂
Е, айде сега, децата нямали мярка... Вкъщи шоколадите стоят на общодостъпно място, децата стигат до тях когато си пискат... Май само таткото яде всекидневно, децата я се сетят един път месечно за едно квадратче, я не Wink Аз ако си вземем, подсещам и децата... да опитаме все пак, преди да се е развалил.

# 517
Вие не сте хора! Anguished

# 518
децата стигат до тях когато си пискат...

Това ме разсмя 😂 Представих си пискането, докато се пресягат към шоколада.

# 519
Smiling Imp мнооооооого подходяща "печатна" грешка ми се е получила, баш на място в темата JoyLaughingJoy
Да се чете: "пискат"="пОискат"
децата стигат до тях когато си пискат...

Това ме разсмя 😂 Представих си пискането, докато се пресягат към шоколада.

# 520
Цитат
Още малко ще ни търпят и ще ни засилят в коша.
Mado, ако не се бъзикаш и ако наистина имаш такава жена, до сега трябваше да сте разтурили огъня сто пъти. Такива жени нямат точка G, те имат 5G. И покриват голяма територия.

И после ми викат, че нищо му нямало на 5G Joy

Ох, много се смях Joy

# 521
От коя тема е Simple Smile

# 522
# 523
Цитат
Аз побелявам като майка ми. Тип "скункс" - бяло по средата и на слепоочията, тъмно останалото. Не искам да го виждам даже.

Разсмя ме скункса Simple Smile Май и аз така побелявам

# 524
Е вие пък що така се издавате. Не са ли ви учили без бой  да не признавате. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт