Смешки от форума 37

• 70 658
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
От солидарност с авторката, а иначе още се уча хехе

# 526
То си е за смях… Децата нямат мярка и ако ги оставиш, могат и 10 шоколада да изядат наведнъж. Това означава ли че трябва да се забрани шоколада и на майката или и майка и дете да се тъпчат еднакво?  Възрастни хора не правят разлика между забраняване и ограничаване, пък после другите се заяждали… 😂
Е, айде сега, децата нямали мярка... Вкъщи шоколадите стоят на общодостъпно място, децата стигат до тях когато си пискат... Май само таткото яде всекидневно, децата я се сетят един път месечно за едно квадратче, я не Wink Аз ако си вземем, подсещам и децата... да опитаме все пак, преди да се е развалил.

Ами то хубаво, ама е въпрос на късмет на какви деца ще попаднеш Simple Smile  Моето малкото почти не яде сладко, слабичко е. Не го ограничаваме от нищо. Но голямата щерка беше пълничка като малка, а много налиташе на сладичко. Криехме и си хапвахме тайно Simple Smile В пубертета реши да става мадама, започна много да спортува и се оправи. Но и досега си обича сладичко. Сега сама се ограничава.

Допълвам: "Аз ако си вземем, подсещам и децата..."
Хем аз си вземам, хем сме ние (които си вземаме) и отговорността е обща Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 03:07 от Clotilde

# 527
Намерих си в шкафа една кутия течен шоколад. Вий сте виновни Joy

# 528
   Няма виновни тук. Шоколадът се е оказал на правилното място, в правилното време. И е намерил когото трябва.

# 529
Алергична съм към шоколад, обривам се, но въпреки това надушвам скрит шоколад навсякъде. Това ще е моят край ГГЗ(гъз глава затрива) 😂 За децата съм най-добрия пример за лош пример,добре че поне те не налитат много.

# 530
Старо, но не съм го видяла, ако е намерило мястото си тук, моля да ме извините:

Въпрос:
Цитат
Педиатърката иска да варя зеленчуците в костен бульон от колошка / заек - домашни . За сега намерих петел домашен само -дали става ? Какво е различното от кокошката ( освен пола😂)?

и отговор към него:
Цитат
Малко по-агресивни са и кукуригат.

# 531
  • Далечният изток
Скрит текст:
Старо, но не съм го видяла, ако е намерило мястото си тук, моля да ме извините:

Въпрос:
Цитат
Педиатърката иска да варя зеленчуците в костен бульон от колошка / заек - домашни . За сега намерих петел домашен само -дали става ? Какво е различното от кокошката ( освен пола😂)?

и отговор към него:
Цитат
Малко по-агресивни са и кукуригат.

В тенджерата особено Simple Smile

# 532
Освен това петлите имат бели бъбреци, а кокошките – не. Simple Smile

# 533
  • France
Тази педиатърка да поиска и от пиле мляко?!

# 534
  • Сф
🤣 Робот vs Турчин 
Цитат
Че аз преди няколко седмици бях в турски ресторант в Кьолн, в който поръчките вземаше и сервираше робот. По земята ходеше, не летеше като тези. Стана ни интересно и много се надявахме да платим сметката на робота, но уви, един турчин дойде.

# 535
Въпрос:
Цитат
Здравейте!
С бащата бяхме решили да не го кръщаваме на никой, за да няма сърдити от двете страни на родата. Но, аз много държа да е на баща ми (Светослав). Ако някой се сеща име между Светослав и Георги (бащата на приятеля ми).  

И отговор:
Цитат
Свети Георги

# 536
Имам по-добра идея - Светогор 😂

# 537
Имаше предложение и за Геосвет, но Свети Георги ми е фаворит.

# 538
  • Пловдив
Сетих се за една съфорумка, чието по-голямо дете предлагало бебето им да се казва Слава Богу... Grinning

# 539
  • Пловдив
Че как не са предложили Георгислав?

Общи условия

Активация на акаунт