Смешки от форума 37

• 70 560
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Първата ми представа беше как тя стои вързана и с парцал в устата, докато авторът се съветва във форума как да действа по-нататък...

# 676
"Какво да направя с жената, в която съм се влюбил?" - заглавие на тема във форума Fearful С голямо притеснение отворих да прочета за какво става въпрос...
Все едно търси рецепта 🤣

# 677
  • Пловдив
"Какво да направя с жената, в която съм се влюбил?" - заглавие на тема във форума Fearful С голямо притеснение отворих да прочета за какво става въпрос...
Все едно търси рецепта 🤣
Да, точно това търсят. Рецепта. Ако направиш така и така, и жената ще се влюби в теб и ще живеете щастливо завинаги. Както разумните знаем - рецепта няма и в живота не става по рецептурника.

# 678
Аз бях убеден, че само метлата върши работа, а то и кола можело да покараш.
Цитат
Изнервена ли съм, дай ми колата , да покарам ( извън града) и ще се върна кротка като агънце

# 679
Шокирах се от това твърдение Close.
Постът е от Искам бебе
Най-интересното е, че усещам захванати ембриони и на двата яйчника, но не знам дали ще оцелее някой. Пожелавам си успех и ще пиша, ако бебо оцелее.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 11:40 от Lilka N.

# 680
  • Пловдив
Баси кви рецептори има таз жена!

# 681
  • Пловдив
И отговор:
Цитат
Как се усещат ембрионите, здраво ли са се за хванали, или усещате от някъде да се изпускат?
Това ще помогне да разберем дали ще се задържат.
Trollface
Но иронията остана неразпозната от авторката.

# 682
  • София
Как да ѝ обясниш, че ембрионът е в тръбите и после в матката и никога в яйчника. Тя нали усеща!

# 683
Да, захванали са се с малките си краченца и ръчички, вкопчили се в двата яйчника като малки кърлежчета

# 684
И б..х м...му, а някои не разбират до края, че са бременни!
Какво нещо е животът Joy

# 685
  • Пловдив
Цитат
За да не е голословен поста се сетих за "бонбона", вместо бонбон. Това мисля, че хората, особено по-старите доста го ползват. Едно време бонбонът е бил женски.

# 686
Леле, то вече и вещите си започнаха да си обръщат пола.

# 687
  • София
Сега е лесно, даже няма нужда да си правят операции за смяна на пола и да минават през хормонални терапии - достатъчно е да кажат, че от утре са другия пол и готово. А виж, бонбоната не е имала никакъв избор - малко повече образование и изведнъж, хоп, станала от мъжки род бонбон.

# 688
Ужас,вече и бонбоните не са като едно време... Съсипаха ги тия бонбони! Joy

# 689
  • Сф
Когато се "похвалиш" неволно в бг мама 🤣
Цитат
В тази история намирам до голяма степен себе си. И го казвам само, защото съм анонимна зад измислен ник. В очите на всички съм силна и независима, с красив съпруг и невероятно дете. Единствената разлика с авторката е, че аз се грижа достатъчно за външния си вид и имам двама любовника Simple Smile

Цитат
То пък много трудно за жена да си намери любовници... С правилната нагласа и потребности, не двама, а 22ма любовника може да си навъди, ако желае.
Цитат
То па големия праз да се наденеш на трима.
Цитат
Е вероятно поне на единия му е голям празът Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт