Смешки от форума 37

• 70 569
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Mediterraneo
Редактирам тук, че ще заметат, ма и смешката е толкова смешна. Цитатът е мой, ама е изтървал да цитира и нахвърляната на едно листче схемичка, която нарисувах, за да изясня какво имам предвид. Успоредност като понятие може е и да не ми е съвсем математически издържано, но пък знам какво е контекст.

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 23:35 от Тарталета

# 661
Представих си го и така се изсмях че събудих малкия, попита ме дали съм болна и пак заспа 😂😂😂
Цитат
....Едно е сигурно - ако посред нощ вкъщи влезе крадец и се изправя пред него в тъмния коридор, ще се извини за безпокойството и сам ще се обади в полицията да го приберат на сигурно място.

# 662
Цитат
Една иновативна стартираща фирма беше решила преди време да пробива с чипс кейл с шоколад. Тогава още бях в този бранш и дойдоха за презентация .... мине, не мине минута и ми бутат в ръцете поредни порцийки. Сякаш три пакета се наложи да изям, на втория ми се ревеше, на третия обмислях да напусна работа ...
Никога повече не вкусих, макар и да ми е ясно, че в други комбинации ще е различно.
Та, в заключение не препоръчвам да топите кейл в шоколад.
Горкият човек, представих си го цветно това извращение ама поне с чувство за хумор го е разказал.

# 663
  • Германия
Цитат
За спане не се навличам, но вкъщи редовно. Апартамент на първи етаж, дори не се и опитвам да го отопля целия както трябва, че ще трябва да работя само за Енерго Про... Та моето другарче дето повече от два ката не търпи и то често единият му е якето като е навън, всеки път е в потрес.
Гледа изумено как обличам едно, че друго, че трето, че загащвам, че закопчавам, а накрая и едно елеченце отгоре там да има, абе цирк. И накрая клати главата и вика "Ти си като лук!"
"Ти сега какво искаш да кажеш с това?" (Разговорът не се провежда на български, понякога си трябват пояснения)
Нашичкият рече че толкова слоеве съм имала че щяло да му се доплаче докато ги свали всичките

natka, с най-добри чувства те цитирам тук. 
Последното изречение ме накара да се изсмея с глас.

# 664
Мда, това ме подсети как един ми вика, че съм била многопластова личност.
Питам го какво има предвид?
Като глава лук си, белиш и ревеш tooth

# 665
То на мен още ми е смешно след сума време, че на вас ли няма Grinning
Ама пък не всеки може да се похвали че му викат глава лук на галено! Joy

# 666
Имам угризения, че чак сега разбирам, че сапунът ставал за ядене 🤔
Цитат
... Дайте да говорим за угризките сапун в банята, които мъжете оставят. Моят, винаги си взима нов сапун, защото е решил, че стария вече няма дя ползва, но въпреки това не изхвърля и сапунерката се задръства с тънки резени сапун ..

# 667
Цитат
две успоредни улички, които се срещат на едно място
Това е писано от отличник по висша математика. Две успоредни прави се пресичат в безкрайността.

# 668
  • Пловдив
Неевклидова геометрия. Точно това е.

# 669
@Янтра. Кратка история на времето. Grinning

# 670
  • Сф
Цитат
Цитат
Здравейте дами. Споделете история, в която вашият любим е успял да ви спретне приятна романтична изненада, която ви е накарала да се почувствате специална и помните до днес. ♥

Денят, в който ми забрави рожденият ден. Вярвай ми помня го и до днес. Такава романтика беше, че дълго време не се говорихме.

# 671
Цитат на: link=topic=1393013.msg44215917#msg44215917 date=1643468772
Точно свалянето на капака на тоалетната чиния е фундаменталната разлика между нас двамата. Той никога не го сваля, защото ако го пипне, някой микроб ще го изяде мо-мен-тал-но. Така че оставя вдигнат капака и започва бясно миене на ръцете. Аз минавам, свалям капака и констатирам, че дразненето по повода е много справедливо разпределено между нас - аз мразя вдигнат капак, той мрази да пипа сваления от мен капак. Междувременно, той си е измил ръцете, видял е, че все още микробите не са го изяли и страшната смърт от чума, холера и петнист тиф взети заедно се отлага и примирено се съгласява с мен. До следващия път. Simple Smile

Харесвам я съфорумката, дано не я засегна, ама се посмях Simple Smile

# 672
"Какво да направя с жената, в която съм се влюбил?" - заглавие на тема във форума Fearful С голямо притеснение отворих да прочета за какво става въпрос...

# 673
  • София
"Какво да направя с жената, в която съм се влюбил?" - заглавие на тема във форума Fearful С голямо притеснение отворих да прочета за какво става въпрос...
Има логика, човекът знае, че любовта е един вид душевно разстройство и се опитва да го избегне

# 674
И аз се притесних дали няма да има съвет от рода на „Закопай я по-надълбоко“.

Общи условия

Активация на акаунт