Смешки от форума 37

• 70 587
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Монро го е казала в роля, а и да не беше роля - какво значение има какво е казала някаква актриса? Мюзикълът и филмът "Джентълмените предпочитат блондинки" пак имат връзка с кампанията на де Беерс. "Диамантите са завинаги" е от същата рекламна агенция, Айерс.

https://nypost.com/2016/06/11/two-spinsters-a-single-mom-and-hol … ing-diamonds/amp/

# 646
  • София
Монро го е казала в роля, а и да не беше роля - какво значение има какво е казала някаква актриса? Мюзикълът и филмът "Джентълмените предпочитат блондинки" пак имат връзка с кампанията на де Беерс. "Диамантите са завинаги" е от същата рекламна агенция, Айерс.

https://nypost.com/2016/06/11/two-spinsters-a-single-mom-and-hol … ing-diamonds/amp/
Ами, аз си знам, че съм жертва на рекламата. Grinning Ама не ми пречи. (Оспамихме темата) Wink

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 11:42 от Reine Margot

# 647
   Не съм съгласна, че диамантите си губят стойността. Обикновено не поскъпват, но си държат цена и си запазват стойност. Тя е дълга темата: има различни видове и качества, не се гледат само каратите.
   Аз си харесвам диаманти Simple Smile Не, че имам много де, но си ги нося почти постоянно. Върху мен, не в сейф. Така е най-сигурно Simple Smile Хубавото е, че няма нужда да ги пазиш и щадиш от нищо. Няма да се надраскат, счупят, потъмнеят. Точно за ежедневно носени бижута са, дето няма нужда да ги сваляш при къпане, шетане, готвене.
   За подаръците - при раждането на първото дете получих подарък гривна, при раждането на второто - рисунка от първото...
   Казвайте ги овреме тези неща за прохождането, за проговарянето. Човек като не знае традициите, остава ощетен Simple Smile

# 648
Аз съм от ощетените, без диаманти.
А има ли някакъв давностен срок? Мое и да си изпрося нещичко със задна дата.

# 649
Аз пък мислех, че става въпрос за бижута с диаманти от 50 -100 000 евро нагоре. Има ли толкова скъпи ски? За една прЕателка питам. Че аз пръстен и за 5 000 лв. нямам.

# 650
Аз съм от ощетените, без диаманти.
А има ли някакъв давностен срок? Мое и да си изпрося нещичко със задна дата.

Няма, няма. Претендирай за пропуснати ползи. Ама не чакай и на други само Simple Smile Аз само едно нещо имам от любимия - годежния пръстен. Другото - самичка Simple Smile

# 651
  • Пловдив
И аз не зная Thinking
Цитат
Понеже той е с две педиатърки ( понеже едната която аз избрах не е педиатър а децки лекър, не че зная каква е разликата)

# 652
  • София
Ако си се омъжила добре, при развода кешираш всичко 🤣.

# 653
  • Пловдив
Заглавие на тема
Цитат
Скъсани изпити.

# 654
На мен ми бърка в очите заглавието "Въпросно писмо".

# 655
Цитат
две успоредни улички, които се срещат на едно място

# 656
  • Ямбол
Цитат
две успоредни улички, които се срещат на едно място
Не е невъзможно. Улиците не са прави. На някое място са успоредни, след това се изкривяват.

# 657
Може би става дума за улици с движение в една посока.

# 658
Не е невъзможно. Улиците не са прави. На някое място са успоредни, след това се изкривяват.
Ако се изкривяват не са успоредни. Дали са прави не се споменава в поста
Самата дума успоредност изключва пресечна точка - в пространството, а и във времето според някой учени

# 659
Самата дума успоредност изключва пресечна точка - в пространството, а и във времето според някой учени
Контекст знаеш ли какво е? Много помага за разбиране смисъла на разговор, както и за пропускане на излишни детайли.

Общи условия

Активация на акаунт