Смешки от форума 37

• 70 590
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Много хубави традиции.

Аз уверено твърдя, че за раждане на дете се полагат диаманти. За моя мъка мъжът ми не ще да усвои тази традиция.....

И каква полза от диамантите? Голяма глупост са, ама някак маркетингът на Де Беерс ги е наложил. О от златните накити ползата и подсигуреността са много малки...

# 631
  • София
Много хубави традиции.

Аз уверено твърдя, че за раждане на дете се полагат диаманти. За моя мъка мъжът ми не ще да усвои тази традиция.....

И каква полза от диамантите? Голяма глупост са, ама някак маркетингът на Де Беерс ги е наложил. О от златните накити ползата и подсигуреността са много малки...
Е, как каква полза? Отдавна е известно, че диамантите са най-добрите приятели на жената. Wink

# 632
  • Далечният изток
На мен са ми обувките и чантите... Диаманти не ща.

# 633
  • София
На мен са ми обувките и чантите... Диаманти не ща.
Не бива да се подценяваш така. SunglassesSimple Smile

# 634
А къща с басейн и джип кога се подаряват?
Е, как кога. На абитуриентския 🤟
Тогава се подаряват нови цици.

За майката нали? Че ти синове имаш, ама аз и дъщеря. Да не стане някое объркване.

# 635
  • Пловдив
Скрит текст:
А къща с басейн и джип кога се подаряват?
Е, как кога. На абитуриентския 🤟
Тогава се подаряват нови цици.

За майката нали? Че ти синове имаш, ама аз и дъщеря. Да не стане някое объркване.
Може са майката, може за гаджето на синовете. Обаче както е тръгнало може и на други, то не се знае, 21 век....

По въпроса с диамантите - бе вие ми дайте, пък аз ще ви разправям колко са безполезни... нали така?

# 636
Ааа, не така, те са инвестиция, освен всичко друго!
Що съм се дала без пари аз, горканка  Joy

# 637
Това за диамантите като приятели на жената също е от рекламната кампания на де Беерс. Непродаваеми са или ако все пак човек успее, то на много по ниска цена от тази, за която са купени.

От майка ми остана едно мини диамантче на годежния й пръстен, като дете пробвах дали реже стъкло... Мдам.

# 638
  • София
Това за диамантите като приятели на жената също е от рекламната кампания на де Беерс. Непродаваеми са или ако все пак човек успее, то на много по ниска цена от тази, за която са купени.

От майка ми остана едно мини диамантче на годежния й пръстен, като дете пробвах дали реже стъкло... Мдам.
Сигурно и Мерилин Монро е била част от рекламната кампания на "De Beers". Simple Smile Защото тя го е казала.

# 639
И за какво ти са полезни? Да се кичиш с тях? Така хем рискуваш да те оберат, хем ако не си от висшата класа всеки ще мисли, че са имитация. А ако почнеш да подчертаваш, че са истински шансът да те оберат нараства. Ще се наложи и за сейф да плащаш, а това е неудобство - ходене до сейфа за вземане, ходене за връщане...
И най-накрая, ако ти потрябват пари, този диамантен пръстен за 10 000 лева можеш да осребриш за 5 000, далаверка, а? Същото важи за всякакви бижута освен за супер скъпи уникати.

Затова ако ще се подарява злато, то поне да е инвестиционно злато, а не дрънкулки.

https://nypost.com/2016/06/11/two-spinsters-a-single-mom-and-hol … -buying-diamonds/

# 640
  • София
И за какво ти са полезни? Да се кичиш с тях? Така хем рискуваш да те оберат, хем ако не си от висшата класа всеки ще мисли, че са имитация. А ако почнеш да подчертаваш, че са истински шансът да те оберат нараства. Ще се наложи и за сейф да плащаш, а това е неудобство - ходене до сейфа за вземане, ходене за връщане...
И най-накрая, ако ти потрябват пари, този диамантен пръстен за 10 000 лева можеш да осребриш за 5 000, далаверка, а? Същото важи за всякакви бижута освен за супер скъпи уникати.

Затова ако ще се подарява злато, то поне да е инвестиционно злато, а не дрънкулки.
Разни хора, разни идеали. Въпрос на предпочитания. Моите, явно, не са като твоите. В което няма нищо лошо, нали?

# 641
  • Сф
Охо, стигнахме до неудобството къде да си държим диамантите ли?

# 642
  • Пловдив
Аз нямам проблем, всичките си бижута държа в кутия от сладолед на нощното шкафче!

# 643
  • Сф
Аз нямам проблем, всичките си бижута държа в кутия от сладолед на нощното шкафче!
Бе, аз за диамантите конкретно питах 🤣, че може някой да ми подари без да се терзае какво да ги прави. Да го спася от неудобството дет' се вика .

# 644
  • Пловдив
Бе, аз за диамантите конкретно питах 🤣, че може някой да ми подари без да се терзае какво да ги прави. Да го спася от неудобството дет' се вика .
Начи..... за диамантите ще сложа чистак-бърсак нова кутия от сладолед!

Общи условия

Активация на акаунт