Смешки от форума 37

• 70 593
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Цитат
От научна гледна точка обаче основна грижа на всички тези змейове и лами трябва да е било да си пазят не толкова съкровищата колкото тоалетните. Защото, знаете, съкровища от време на време се намират, обаче змейско или ламску аку досега никой не е успял да открие.

# 616
  • France
О, тази тема е един бездънен кладенец за бисери.

# 617
Въпросът:

Цитат
Видях тема за прощъпулника ,но не са писали от Октомври месец и понеже скоро май ще правим. Четох ,че имало традиция бащата да купи златна гривна на майката и тя да я носи докато детето спре да се спъва.

Отговорите:
Цитат
И на балдъзата също...! А ако няма балдъза, на тъщата.

Цитат
Дано, когато детето проговори, не трябва да ѝ се подаряват златни зъби или още по-зле – златен катинар на устата

Цитат
При проговаряне - обеци, за първи клас - колие. За завършване на у-ще може и тиара

# 618
Цитат
При проговаряне - обеци, за първи клас - колие. За завършване на у-ще може и тиара
Ако детето е като моят син, не само тиара, но и признаване на диплома за учител за основно и гимназиално образование. 🤣

# 619
  • Варна
Това ми звучи като обикновени турски традиции. Те така си подаряват златни накити по поводи. За мен не е смешка т.е.

# 620
  • Пловдив
Много хубави традиции.

Аз уверено твърдя, че за раждане на дете се полагат диаманти. За моя мъка мъжът ми не ще да усвои тази традиция.....

# 621
  • Сф
Въпросът:

Цитат
Видях тема за прощъпулника ,но не са писали от Октомври месец и понеже скоро май ще правим. Четох ,че имало традиция бащата да купи златна гривна на майката и тя да я носи докато детето спре да се спъва.
Не мен ми е интересно, какво се случва после с гривната? Връщаме на бащата? Продаваме? Събираме за чеиз?

# 622
Това ми звучи като обикновени турски традиции. Те така си подаряват златни накити по поводи. За мен не е смешка т.е.

Ако смятах, че тази традиция е смешка, щях да постна само питането. Постнала съм и забаваните отговори, защото стана забавна дискусия и! авторката не се обиди, ами се базикаше даже. Нали е за забавни неща от форума тази тема, защо си мислиш, че е постнато за подигравка?

# 623
  • Варна
Защо мислиш, че мисля, че е за подигравка?? 😀

# 624
А къща с басейн и джип кога се подаряват?

# 625
  • Сф
Е, как кога. На абитуриентския 🤟

# 626
  • Пловдив
Е, как кога. На абитуриентския 🤟
Тогава се подаряват нови цици.

# 627
Дъщерята на стар рокер била много разочарована на бала, защото си поискала 500 кубика и получила мотор. 😂

# 628
Много хубави традиции.

Аз уверено твърдя, че за раждане на дете се полагат диаманти. За моя мъка мъжът ми не ще да усвои тази традиция.....

Не иска, защото е усетил, че тези деца и за себе си си ги раждала, не само на него.
А има жени, които раждат деца на мъжете и е логично да искат да им се заплати подобаващо.
Нали си чувала – „Родих му дете“, сякаш това дете не е и нейно.
То малко като „пускането“ – секс се прави само за кефа на мъжа и му се „пуска“ по заслуги или срещу някаква изгода.

# 629
  • Deutschland/HE
Как Сийка, това ме подсети как една позната ми обясняваше, че тя дете на тази държава няма да роди... То е направо страшка май Sad

Общи условия

Активация на акаунт