Смешки от форума 37

• 70 595
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Euskal Herria
От темата с оплаквания е.

# 601
И моята асоциация беше такава, като го прочетох този "УЙкенд".

Цитат на:  link=topic=1398908.msg44185978#msg44185978 date=1642984238
Цитат на:  link=topic=1398908.msg44185885#msg44185885 date=1642977423
Оплаквам се,че уйкенда отлетя като миг.Като ,че ли преди малко беше петък късен следобед.
Щом е било уйкенд, а не уикенд - нямаш основание да се оплакваш Trollface

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 08:38 от Dara888

# 602
Цитат
Цитат
Едно време по лагери и бригади редовно ни даваха чай, направен от карамелизирана захар и вода.
Това е до време, в по-късна възраст това го приготвят в по-малки съдове и вместо вода му наливат ракия

# 603
Из темата "Минималистичен начин на живот ", където изхвърлянето на ненужни вещи се възприема от някои потребители като минимализъм. Тук вече се разраства и към работната среда:

[/i]Точно,но българина все смята,че някой му е длъжен или че чуждото е общо.Бях болна преди 2г и колежката уж отвратен ми бил парфюма и отивам на пабота тя ми го изпръскала.Стоеше ми на бюрото и беше разровила всичкиге ми вещи.Направих всичко възможно да я изхвърля от стаята[[/i]/b].

# 604
  • Сф
Цитат
Цитат
Едно време по лагери и бригади редовно ни даваха чай, направен от карамелизирана захар и вода.
Това е до време, в по-късна възраст това го приготвят в по-малки съдове и вместо вода му наливат ракия
А в казармата пък  бром.
Ама това е за страшките 😱
.

# 605
Не знам дали са слагали бром в чая в казармата, ама ако са слагали не действаше.

# 606
Той действа после, отложено действие.Ще усетиш, ако не си.

# 607
  • Mediterraneo
The Third има право. Аз в казармата не съм ходила, ама бяхме гаджета с ММ, когато той беше войник. Не действа бромът Simple Smile

# 608
  • София
Заглавие на тема: "Семейната бактерия стафилококи Ауреус". Joy

# 609
Дано да си остане само в семейството. Hushed

# 610
  • София
Е, ако се разведе...

# 611
Аз имам колежка със сестра близначка. Едната е Красимира, другата е Краси.
Много интересно. И аз навремето имах такива колежки близначки, Краси и Красимира. Но не си приличаха.

# 612
Хаха и тези са двуяйчни, не си приличат.

# 613
  • Далечният изток
Е тъй де, те са едни и същи вашите познати. То няма и как с тези имена.... Simple Smile

# 614
  • Сф
Цитат
Яко ме друса нервата и ПМС! Случвало ли ви се е да търсите нещо, ама на 1000 места да го търсите, ама по два пъти даже на тия места, да сте убедени, че ей сега, вече ще е на това място, и го няма и няма! И накрая като го намерите, на кучето в г..а, щото и там сте се сетили в крайна сметка да потърсите, да ви се иска на сол да го направите, ама на хиляда малки парченца да го надробите, мамицата му и нещото! Вчера си т
ърсих един мехлем за нос, съвсем скоро го ползвах. Е няма го и това е. А аз като не мога да дишам от запушен нос, направо откачам. След двойното обикаляне на цялата къща  и етажите, погледнах между 2 части на дивана, които МММ две години не желае да закачи една с друга и които постоянно размества като лежи, ииии разбира се, тубичката кротко си лежеше там. И като я взех, и като я шибнах в земята, и това чудо пак изчезна. Още половин час търсих – беше паднала зад другата част на дивана. Ама познайте сега диванът закачен ли е, закачен ееее, за 5 минути го закачи. „Ма то аз сам не мога, ма това, ма онова”, ама я как бързо стана!
Дали не съм за лудницата....
Joy

Общи условия

Активация на акаунт