Смешки от форума 37

• 70 396
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Как дипломатично можеш да изтъкнеш красотата на сестра си и къде точно се намира тя Trollface 
Цитат
На сестра ми така, един професор веднъж й взе пари на свободен платен прием, после два пъти не й взе, после й взе и така, тука има, тука нема. Тя дълго се лекува при него ей така, на свободни приеми, УНГ беше, не гинеколог, та да я е харесал.

# 61
Да, и аз се впечатлих, че според някои жени красотата им е само между краката. Simple Smile

# 62
От темата за сриването на Фейсбук.
"Плаках много, със сополи, като малко момиченце. Започнах да пия и да бия мъжа си. Запалих дървото пред блока. Много ми е лошо, не издържам без да гледам как вуйна ми пуска картинки с блестящи зелени рози за благословена вечер мили приятели бъдете здрави щастливи исус дави дари със щастие и как поредната ми съученичка си качва снимки на омазаното с кафява гадост по лицето бебе. Просто не издържам, ще се гръмна..."

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 22:51 от vermilion21

# 63
Това без ФБ ли...че иначе ...

# 64
Да, добавих го като описание. Извинявам се.

# 65
  • Варна
Дайте линк Joy

# 66
Как дипломатично можеш да изтъкнеш красотата на сестра си и къде точно се намира тя Trollface 
Цитат
На сестра ми така, един професор веднъж й взе пари на свободен платен прием, после два пъти не й взе, после й взе и така, тука има, тука нема. Тя дълго се лекува при него ей така, на свободни приеми, УНГ беше, не гинеколог, та да я е харесал.

Моят гинеколог всеки път ми взима пари . Грозна съм Disappointed

# 67
  • Пловдив
Цитат
инхалации с визюлогичен разтвор
Тук даже и автокоректът не може да се обвини.

# 68
  • Euskal Herria
Цитат
начи да се оплача от прахосмуча!
добре си вървеше старото и-роботчче, ама нали бащицата е пудра... старо било, морално! и физически остаряло... купи ми от лидл новичко.
и уцели най-глупавото уредче, което изобщо може да съществува. върти се като хахаво и виждам как четвърти път минава детската, а още не е стигнало до средата на хола, където съм аз.
и в спалнята минава с огромен ентусиазъм.
трети път вече го свалям от сушилката за дрехи.
мята се на краката като загорял моряк и нали не му стига ни акъл, ни ръст, закеркенечва се там и там остава.
няма връц, няма мръц! възвратно постъпателни движения върху крака на сушилката докато не му свърши батерията или докато не го сваля от там.
свалих го първи път, завъртя се уж настрани и хоп - пак върху крака на сушилката.
втория път деликатно го изритах от там, гадината се завихри уж в обратната посока, издебна ме да му обърна гръб и  пак там. и пак се мята, гаче ли за първи път вижда крак на сушилка, а напред, а назад...
жива да не бях! в друга конфигурация поне тризнаци щяха да излязат. 
ей сега му светнах един, обиди се и активира индикатора да му почистя контейнерчето.
аха! хич няма да те забавя.
Цитат
Ей го, бе, идиотина! Пак се е метнал и докато не се капичне сушилката няма да се предаде!
А и виртуална стена му бях сложила.
Като сущий мексиканец я е преминал и пак действа.
Цитат
начи, за Джакомо Казанова на сушилката нищо лошо не искам да чувам. еле пък някой да го нарича "хрупалник"!
не за друго, обижда се гадината и свършва батерия точно под спалнята - ни от едата страна можеш да го подхванеш, ни от другата да го придърпаш.
сега съм го върнала на зарядното, да се напие, наяде, наспи и следобяд пак. но този път ще съм хитра! ще затворя вратата към спалнята.
далеч от очите - далеч от сърцето. Wink
грях ще нося, че разделям двамата влюбени, но и работа трябва да се върши.
Grinning

# 69
Ох, това си е талант и се хиля като идиот пред монитора, макар че за потребителката сигурно хич не е забавно Joy
Представих си го цветно направо, в собствения си дом пъдар да стане човек, то кученце да е, да се е научило от няколко пъти забрана Grinning

# 70
Ох, това си е талант и се хиля като идиот пред монитора, макар че за потребителката сигурно хич не е забавно Joy
Представих си го цветно направо, в собствения си дом пъдар да стане човек, то кученце да е, да се е научило от няколко пъти забрана Grinning

Аз, доколкото разбрах, става въпрос за робот - прахосмукачка.  Явно не са му задали програмата както трябва. Но описанието  наистина уникално. Достойно за номинация. Все едно чета Чудомир.

# 71
То ясно че е робот прахосмукачка, но начинът по който е разказано е поразяващ просто. Със сигурност ситуацията е вбесяваща, иска се много за да я погледне човек с насмешка и да я разкаже по такъв начин.

# 72
  • Down south
Скрит текст:
Цитат
Значи да се оплача от прахосмуча!
добре си вървеше старото и-роботчче, ама нали бащицата е пудра... старо било, морално! и физически остаряло... купи ми от лидл новичко.
и уцели най-глупавото уредче, което изобщо може да съществува. върти се като хахаво и виждам как четвърти път минава детската, а още не е стигнало до средата на хола, където съм аз.
и в спалнята минава с огромен ентусиазъм.
трети път вече го свалям от сушилката за дрехи.
мята се на краката като загорял моряк и нали не му стига ни акъл, ни ръст, закеркенечва се там и там остава.
няма връц, няма мръц! възвратно постъпателни движения върху крака на сушилката докато не му свърши батерията или докато не го сваля от там.
свалих го първи път, завъртя се уж настрани и хоп - пак върху крака на сушилката.
втория път деликатно го изритах от там, гадината се завихри уж в обратната посока, издебна ме да му обърна гръб и  пак там. и пак се мята, гаче ли за първи път вижда крак на сушилка, а напред, а назад...
жива да не бях! в друга конфигурация поне тризнаци щяха да излязат.  
ей сега му светнах един, обиди се и активира индикатора да му почистя контейнерчето.
аха! хич няма да те забавя.
Цитат
Ей го, бе, идиотина! Пак се е метнал и докато не се капичне сушилката няма да се предаде!
А и виртуална стена му бях сложила.
Като сущий мексиканец я е преминал и пак действа.
Цитат
начи, за Джакомо Казанова на сушилката нищо лошо не искам да чувам. еле пък някой да го нарича "хрупалник"!
не за друго, обижда се гадината и свършва батерия точно под спалнята - ни от едата страна можеш да го подхванеш, ни от другата да го придърпаш.
сега съм го върнала на зарядното, да се напие, наяде, наспи и следобяд пак. но този път ще съм хитра! ще затворя вратата към спалнята.
далеч от очите - далеч от сърцето. Wink
грях ще нося, че разделям двамата влюбени, но и работа трябва да се върши.
Grinning
[/spoiler]
Благодаря, че го сподели!
Смея се със сълзи.
Това е нашата любима съфорумка, с изключителното чувство за хумор и прекрасното перо.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 02:12 от Daylily

# 73
Коя е "нашата любима съфорумка" и въобще защо са анонимни цитатите? Това е с художествена стойност, едва ли ще се обиди жената, ако не ѝ е професия, направо е поразително!

# 74
Повечето цитати са далеч от художествената стойност, та от етична гледна точка. Съфорумката е огромно изключение 🙂

Общи условия

Активация на акаунт