Смешки от форума 37

• 70 633
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Не, не е. Преди малко прочетох оригинала и почти се изкуших да припомня правилото, че ако разделим числителят и знаменателят с едно и също число, резултатът остава същия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 181
  • Euskal Herria
Цитат
Пуснах пак новините...образованите дами са гласували за канадеца и Ицо хазарта...ма то ако ни сложат един австралийски пожарникар за кандидат, го избираме одма, явно само атракция ни вълнува, логика и мисъл няма Simple Smile

Цитат
Цитат
Ох, аз колко страдах, че върнах един изтекъл международен паспорт преди години, без да си отлепя снимката...🤣🤣🤣
Скрит текст:
Първата ми мисъл беше: "Щеше да е супер за некролог!"

Цитат
... аз съм бъгната на темата.Човек трябва да е подготвен, не да разчита някой внук или правнук да се упражнява във фотошоп върху изрязана физиономия на трета ракия, от юбилейна среща със съученици.😉

# 182
Цитат
според мен от утре всички до 4 клас ще тръгват.
Може и без зъби не знам. То инфото е на час по лъжичка.
Сега пък нови изисквания - без зъби....

# 183
За да плюят по-лесно.

# 184
Не, не е. Преди малко прочетох оригинала и почти се изкуших да припомня правилото, че ако разделим числителят и знаменателят с едно и също число, резултатът остава същия Stuck Out Tongue Winking Eye

Не важи за готвенето. Аз на детето като варях зеленчуци за пюрета, много пъти ми се е случвало да ми изври водата и да загорят, защото не бях свикнала да готвя в количества от по 1 картоф, морков, пащърнак, а малки количества с малко вода в малък съд много по-бързо завира водата, сваряват се по-бързо, изгарят по-бързо и т.н.

# 185
Не говорим за по-малко/голямо, а за пропорционално. И за готвенето важи. Съгласна съм за частта за завирането, но то не е същинското готвене, въпреки че влиза в общото време.

# 186
Не е точно така. За да важи правилото за пропорционалност, трябва и съдът, в който ще се готви, да е наполовина. Иначе водата наистина ще изври по-бързо, а и самото вариво ще се свари по-бързо.

# 187
Както и да е, наистина при готвене времето за готвене не е линейна величина и затова въпросът ( според мен) не е кой знае какъв гаф.

# 188
Цитат

Тамън втората братовчедка на леля ми по бащина линия ни съобщи, че ще си има рожба! 🌝
Та, мили дами и мадами, исках да ви питам кое е най-благозвучно от имената, които съм избрала, защото май се очертава аз да съм кръстница😊
- Ако е момиче съм избрала: Теофана, Марусия, Хариета, Светлозара,  Вангелуда, Цея (имам съседка на име Цея - много приятна женица🌹), Благомира, Малинка, Есмералда, Ценка.
- Ако е момче - Драгон, Ростислав, Парашкеф (на дядо ми<3), Трифон, Цекомир, Издислав?
Надявам се да съм ви дала някоя и друга идейка за имена! Приятна вечер от мен, че детето се заклещи в тоалетната🥂

# 189
То си е направо за страшките 😂😂😂 Милата явно идея си няма че не кръстницата решава името на детето.
В коя тема е тоя бисер

# 190
  • Euskal Herria
По-вероятно някой си прави гаргара с потребителите.

# 191

В коя тема е тоя бисер
В темата за странните и необичайни имена, а и е единствено мнение на потребителката Витка Wink

# 192
Много ясно. Grinning
Иначе по стара българска традиция кръстникът/кръстницата дава име на детето, не родителите му. То и кръщенето се е правило на 2 ден след раждането, да не би да умре некръстено поради високата смъртност при бебетата. Присъствали са най-често кръстникът и бабата-свекърва, от родителите - никой. Но хайде това са неща от преди повече от 100 години.

# 193
  • София
Вероятно, особено предвид включването на "Издислав". Посочените имена са тюрлюгювеч

# 194
Хахаха, е не, сериозно ли и върху това ще се разсъждава майтап ли е или не е?! Постът е очеизвадно саркастичен и ако се разходите малко из подфорум "Имена" ще разберете защо е написан.

Общи условия

Активация на акаунт