Смешки от форума 37

• 70 805
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
И още един отговор към питането:
Цитат
..., не си сериозен, нали? Пазарските торби ни се мачват с аутфита, как защо ги мъкнем. Торба на Билла мъкна, когато съм с жълтия шал. Кауфланд, когато ми е спортно облеклото. А имам и едни шукаритетни сребристи торби, за замразени продукти, май бяха на Лидъл. Тях ги нося със сребристите сандали на висок ток. Когато съм с тях, винаги купувам замразен грах и три кутии сладолед.

# 286
  • София
Може ли линк за темата с площадките и токчетата?

# 287
  • France
Снощи са замели пикантериите и е станало доста постно.
Последните страници на Взискателен мъж.

# 288
Цитат
(Пра-) бабите и дядовците ни са живяли по 80-90 дни не защото са се хранили с полуфабрикати и подобни.

Забавна грешка...

# 289
Освен това не са живяли по 80-90 години. Това е мит.
Малка част от тях са били дълголетници.
Аз в момента живея в едно малко гръцко селце, пълно с възрастни над 80 години. И не е защото се хранят супер здравословно, или че са супер здрави.
А защото съпътстващите им хронични заболявания са следени и контролирани много добре.
Аааа, и всяка година ги ваксинират за грип и пневмонококи.
Свекъра ми е на 87 в момента. Свекърва ми на 82. Баба ми във Варна е на 86.
Добре са за възрастта си. Grinning

# 290
Точно така е, медицината крепи днешните. Моите родители и двамата имат по цял куп болести, ама вече ги избутаха до по 82 години. Преди 100 или даже преди 50 години със същите заболявания щяха да са покойници.

# 291
Освен това не са живяли по 80-90 години. Това е мит.

Правилно. Написано е, че са живели по 80-90 дни.

# 292
Че то другото живот ли е ...А 80-90 дни се събират.

# 293
  • France
Цитат
Пуловерчето ми е дрехата, която е там за да притъпи претенциозността на ансамбъла ми, иначе ако си сложа мантото, все едно демонстрирам кой знае какъв статус на тези с активуера, а това не ми е целта.
...
Ако нямате какво да покажете, смятам че няма какво повече да коментирам тук защото нямате конкретни примери и самочувствие да се покажете. Така на тъмно да се заяждате всеки може.

Претенциозният ансамбъл се състои от розова блуза, слим дънки и сандали (най-обикновени).
Същата използва изразни средства като пръдли, рошави гарги и мърли. И щяла да спре да ни "дудне" как ако не се грижим за облеклото си до детската площадка, мъжете ни ще изневерят Flushed

# 294
Мъжете не изневеряват заради дрехите, а заради това, което е под тях. Simple Smile

# 295
  • Пловдив
М, според мен изневеряват порада характера си на изневерители. Тоест има мъже, които изневеряват и такива, които не изневеряват.

# 296
М, според мен изневеряват порада характера си на изневерители. Тоест има мъже, които изневеряват и такива, които не изневеряват.

Такива, които изневеряват и такива, които не смеят или нямат възможност Smiling Imp

# 297
Адсорбатора "Миле"😂😂

"Интересува ме, отвора на адсорбатора не се ли затваря към комина автоматично, когато не се ползва?
Защото наблюдавам, че има голяма тяга, когато отворя прозорец, чак вие..
.Адсорбатора е "Миле", много мощен,
ама тягата е като за голяма камина..."

# 298
Фил, коя е темата? 😂 Имаме си в темата Кобилкина и Кейт Мидълтън в едно, а аз да пропусна😂

# 299
  • France
Взискателен мъж. Мисля да я напусна. Почна да се минава линията на здравомислието

Общи условия

Активация на акаунт