Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 144
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Много сериозни Ханде и Керем, не ми изглеждат като празнуващи годишнина. Но може купона да е довечера. А Ханде с тази физиомномия и надпис "По-добри дни ще дойдат" все едно нещо лошо е станало или е в цикъл или температурите навън са паднали под 0 и чака лятото....

Браво на Керем, май пожелава на някой късмет. Няма лошо да подкрепя хора и каузи, които заслужават подкрепа. Sparkling Heart

# 571
  • Кърджали
И аз знам, чe Altın Kelebek  останаха от малкото наистина престижни награди. Аз повечето дето ги връчват наляво надясно не им обръщам внимание, но тези очаквам с интерес

# 572
Красота и любов, струва си да ги обичаме!
https://www.youtube.com/watch?v=nnSPHn9HH30
Кой, кога и колко е без значение в пъстрата палитра на живота. Те ни направиха щастливи в много трудно време и заслужават повече уважение, любов и съпричасност от нас, феновете им.
П.С. Всеки негативен коментар ме натъжава, затова не си позволявам, каквито и да е коментари, още по-малко приемам оценки и съмнителни експертни мнения на лаици. Съжалявам, трябваше да го напиша! Уважавам Вашите мнения, но не се вживявайте като съдници.
Хубава вечер!:revolving_hearts:

# 573
  • София
Ханде с нейното прекрасно, добро и състрадателно сърце.

# 574
Добър вечер момичета.Искам да попитам дали истаграм има някакъв проблем, опитвам се да вляза но ми дава постоянно грешна страница/

# 575
Фейсбук и Инстаграм се сринаха.
https://btvnovinite.bg/svetut/fejsbuk-i-instagram-se-srinaha.html

# 576
  • София
Нещо много сладурско.

# 577
  • София
Не мога да преценя кога Керем е по-красив - когато се срамува или когато я стиска ядосано тази негова челюст?! Grinning

# 578
Благодаря за информацията. Дано бързо се оправи проблема.
Керем  е красив всякак и когото е сериозен и когото е срамежлив.

# 579
  • София
А най-красив е Керем, когато се засмее. Ах, тази негова вълшебна усмивка.

# 580
  • София
Линде, сега като гледам снимките така поредни... си давам сметка, че сегашната прическа на Керем и по-дългата му брада му дават едни 5 години отгоре. На снимката със светлосинята риза повече от 30-32 няма да му дам. Докато на последните 2 снимки му давам 35-37. Авангарден е, но определено го състарява и косата, и брадата. Важното е обаче той да се харесва. Simple Smile

Има обаче страхотни зъби - чудя се негови ли са си или е правил нещо?? Избелване. Фасети. Просто са ми чудно прави, равни, бели. Направо ми е нереално. И Ханде така. Grinning

Трета редакция - къде се изгубиха Blue, nrgmama, Irina, Super Katia и s...v? А за Друон и Неорум съм дори притеснена. Спряха да пишат изведнъж преди доста време...

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 00:35 от Бърборанка с розови очила

# 581
  • София
Така е БРО, права си. Косата и особено по-дългата брада състаряват. Но и това ще мине. Нека им се порадва, щом го кефи. След известно време ще смени стила. Въпреки това Керем е много харизматичен мъж. От тези, които без да са невероятни красавци те пленяват и започваш да ги възприемаш красиви. Има нещо много пленително в него. От този тип мъже, на които им казват "омайници". А към това като допълним и какъв стойностен човек е, още повече човек започва да го харесва. Така омая и оплете в мрежите си и Бамби. Радвам им се като на мои деца. Нека се обичат, пожелавам им да са много щастливи. Заслужават го.

# 582
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Simple Smile

# 583
Имало и трети фраг за 4-ти епизод. Бонус Stuck Out Tongue Winking Eye

...къде се изгубиха Blue, nrgmama, Irina, Super Katia и s...v? А за Друон и Неорум съм дори притеснена. Спряха да пишат изведнъж преди доста време...
Мда, изчезнаха ни една част момичетата с анализите.
Аз като някаква клюкарка, но да не увисва питането ти без отговор:)
Скрит текст:
Irinak макар и рядко дава признаци, че ни чете. Последно вчера. nrgmama беше споменала, че е доста заета, но също не ни изпуска от поглед и се е появявала почти винаги, когато съм имала нужда да запълните малкото оставащи страници до края. Даже и при пускането на настоящата тема се притече на помощ.
Като съм в началната страница на подфорума и се опитвам понякога да стигна до тази се е случвало да се озова и другаде погрешка - не запомних името на сериала, но пък мярнах Blue. Супер Катето от много отдавна не съм я виждала, но тя просто изгуби интерес към сериала щом спря да се отбива с коментар след даден епизод. Също както и Друон. А Неорум беше веднъж на балкона, в един от редките случаи през лятото когато Гости сядаше на компютър по време на онлайна и отчиташе посещаемостта на темата.
s...v също ни чете, но доколкото знам предимно без да се логва.
Важното е всички да са добре. Flowers Four Leaf Clover
Споделям каквото знам, за да не й е тревожно на Бро, а и не издавам нещо, което ми е доверено лично на мен, по-скоро покрай натрупани впечатления.
Едни се нанасят, други се изнасят, трети си остават... Нормалните неща са това, но сме като една малка общност и загрижеността в такива случаи я намирам за естествена.
Както казва една другарка, писането в БГ мама си е като диагноза Joy и ако човек изведнъж спре някак не го свързваме с нещо добро.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 09:25 от Margarita N.

# 584
Здравейте весел слънчев ден 🌼
Ханде от вчера

Филипинска актриса, телевизионен водещ, певица, художник на визуални медии, филантроп и социалист, Heart Evangelista последва Hande в Instagram

Мая

Сарп  имаше вчера рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт