Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 991
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Привет и от мен Coffee

Марги, благодаря за фрага 
Днес дали ще ни пуснат озет и снимки? Joy

# 586
  • София
Спомняте ли си момичета, това от коя серия беше?

Това вече го знаем - един увековечен Серкан Болат!

# 587
Линде, на фотошоп ми прилича по-скоро.

Диамант, били пуснали снимки и озет ама са неоткриваеми, на официалната ни страница нали има и за други сериали. В момента говоря непроверени неща, Инстаграм не ползвам и преразказвам каквото съм прочела Joy
Иначе при мен серията започва с ден-два по-рано и се излъчва в две части. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 588
  • София
Дами Flowers Bouquet,
само давам знак, че получих инфо от Диди, че все още подготвя новата тема и не е съвсем готова. Затова ви моля от нейно име да позабавим писането, за да й дадем още малко време. Пишете спокойно до към 45-та страница, например. Но да не изписваме днес темата е молбата й. Simple Smile

# 589

Снимката е фотошоп беше направена за 27еп когатобеше годежа на Серкан и Еда  , Енгин беше отвлечен от бащата на Пъръл а другите бяха на пейнтбол в гората и стреляха по него

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 12:57 от sani1212

# 590
  • София

Снимката е фотошоп беше направена за 27еп когатобеше годежа на Серкан и Еда  , Енгин беше отвлечен от бащата на Пъръл а другите бяха на пейнтбол в гората и стреляха по него
Благодаря ти Сани. Аз се зачудих, защото не си спомням да съм ги виждала в такива дрехи.

Вижте го колко е хубав Керем с късо подстригана коса. Какво момченце е тук.

# 591
# 592
  • София
Попаднах на една много интересна класация от 2016 година. Вижте кой  е оглавявал таблицата според Somera. Ханде тогава е била само на 23 години.

Последна редакция: вт, 05 окт 2021, 18:44 от БлагаВест

# 593
Това дали е ново

# 594
  • София
Ето ги нашите мушмороци...

# 595
За да ви подразня пускам шапката на новата тема която правя
 пък аз продължавам да се трудя да е добре и красиво.

# 596
  • София
Много ми харесва, Диди! Hands Clap

Диаманд беше питала за снимката на Биге и Ханде дали е нова - предпочалагам, че да. Днес Ханде си я сподели на стори. Така че вероятно е от днес. Предполагам, че са били заедно и са се снимали. Wink

# 597
Здравейте!
Момичета, чудесни сте!💞
Бро, Марги,❤❤❤!
Диди, цветна, красива, усмихваща шапка!🌸

Малко снимки и озет(без претенции за точен превод):

"Еда изпада в стрес от поредицата новини, които я заливат и отново заспива - в обятията на Серкан. На всичко отгоре има сериозен проблем - Селин и Ферит искат да дойдат на гости у тях, хсамо че те не живеят заедно. Нужно е да се подготвят; времето е малко, има много неща за вършене, а единственото, за което Серкан мисли е работа, работа и пак работа. 
Приятелките на Еда са убедени, че Серкан има връзка със Селин. Хванаха ги лице в лице, ръка за ръка. Докато Еда подготвя къщата, се опитва да ги убеди, че всичко е наред. Еда цял ден дава всичко от себе си, за да посрещне гостите по най-добрия начин. Неочаквано действие на Селин подлага търпението ѝ на изпитание."

Хаштагът на серията е: #Aşiklarinoyunu (любовна игра)

Момичета, имах някакви мисли след финала на сериала за това, че Айше ханъм макар и в 1/3 от епизодите успя да разкаже приказката си;
че завърши приказно и с извода, че "приказката никога не свършва";
за приказките в живота ни и живота като приказка;
за времето от година и три месеца - много ли е или малко?;
за нещата и хората, които стават част от живота ни;
за разделите, сбогуванията и такива ли са всъщност?
Не намерих време да ги споделя.
В първата сряда на повторението от сутринта си мислех: -"Трябва да намеря време да напиша поне: Тук съм. С вас съм!"
Ама...животът е непредвидим. След нелепо падане, здраво натъртване и счупване на леви лакътна и лъчева кост, пак не успях да се включа. Добре съм. Щом от първия ден се сомоиронизирам, ще се оправя.☺
Днес, обогатила смисъла на тези думи, с усмивка и благодарност пиша: Тук съм! С вас съм!
Имам да ви догонвам и затова не се включвам.
А съм станала и мнооого бавна.😃

Лека и приятна нощ! Бъдете здрави!

# 598
  • София
s…v, бързо възстановяване ти пожелавам! Hug Благодаря за снимките, озета и всичко, което сподели с нас. Радвам се, когато видя, че си писала, винаги е удоволствие да те чета. Simple Smile

Btw, забелязахте ли, че Фокс са подпукали сериалите си един след друг? Днес обявиха финала на Сон яз (Последно лято). Вторият сезон приключва на пети епизод. Wink Закриват и един от летните сериали - този с Джемре и Айтач. Той не е по Фокс, ама все пак да кажа и за него. Следя в Дизилах, интересно ми е. Чиста доза клюкарство го наречете, ама голям кеф ми е как ние бяхме над всичко и всички, и никакъв смотан рейтинг не успя да ни бутне. Grinning

# 599
s…v, бързо възстановяване ти пожелавам! Hug Благодаря за снимките, озета и всичко, което сподели с нас. Радвам се, когато видя, че си писала, винаги е удоволствие да те чета. Simple Smile

Btw, забелязахте ли, че Фокс са подпукали сериалите си един след друг? Днес обявиха финала на Сон яз (Последно лято). Вторият сезон приключва на пети епизод. Wink Закриват и един от летните сериали - този с Джемре и Айтач. Той не е по Фокс, ама все пак да кажа и за него. Следя в Дизилах, интересно ми е. Чиста доза клюкарство го наречете, ама голям кеф ми е как ние бяхме над всичко и всички, и никакъв смотан рейтинг не успя да ни бутне. Grinning
За Бахт Ойуну някой писа,че не е сигурно ама не знам аз много ми харесват АдБор
Айтач го обожавам като някоя катеричка ми е а Джемре ми е много симпатична..Последното лято беше ясно ,че ще замине първо майката умря а имаше много фенове на тази двойка аз не съм го гледала,че го пишат тези които пишеха Щерките на Гюнеш а направо ми е травма на моменти тоя сериал а уж беше летен.
Освен това предполагам,че ще пуснат Ел Къзъ със Севда Е и Исмаил Еге в събота на негово място.Имкянсъз/Оазиз/ с Хазал,Буура и Озан дори име няма още а сме по сетовете толкова не сериозна история.Остават два резервни варианта този с моето коте и Бурак Ямантюрк със момичето от Доктор Чудо и Шебнем Бозоглу който мисля,че бързо ще излети и сериала на Онур Туна.За финалите богу има такива бози които траят с години особено Ясак Елма ,но факт че има рейт...

Общи условия

Активация на акаунт