Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 991
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
s...v Много неприятен инцидент. Оправяй се бързо.
Точно вчера тук в темата някой се беше сетил и питаше за теб. Дали не беше БРО или Марги, не съм много сигурна. А то, каква била работата. Сега си почивай и не се предавай. Влизай при нас да се поразведряваш.

А аз, ровейки се в YouTube, попаднах на едно видео от 13 юли 2020г. В него се разчепква въпроса, имат ли вече връзка Ханде и Керем. Забележете, от кога са ги подхванали. Но не успяха да ги разобличат. Изгледайте го. Интересно е. Под видеото има и коментар на фенове.

Naisha Chouhan
11 months ago[/size]
Цитат
Hande and his boyfriend broke up hande even posted a story in her instagram account saying they both are not together anymore so they both are single
Ханде и приятелят й се разделиха, дори публикуваха история в нейния акаунт в инстаграм, в която се казва, че и двамата вече не са заедно, така че и двамата са неженени

# 601
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Simple Smile

П.С.
s…v, бързо възстановяване Hug

# 602
Добро да е! Stuck Out Tongue Winking Eye

Силве, радвам се, че намина.  Да се възстановяш. Flowers Four Leaf Clover Винаги пишеш много хубаво, действаш ми успокояващо направо Sweat Smile

# 603
Добро утро! Силве да минава бързо и остава в миналото.
Момичета моля ви някак съхранете темата имам още доста работа а на работното място е невъзможно да се случи вчера почивах ама кел файда от всичко половината ден бяхме по болници заради баба,че е с анемия и на контролни а съм започнала от понеделник лека полека да работя.Сефте ми е да пускам тема и от лаптопа ми така ,че моля за разбиране и съдействие дори да има инфо и снимки нека всичко е на едно.Хубав и усмихнат ден!

# 604
# 605
Диди, подготвяй спокойно. Ще се съобразим. Тема се изписва и за два часа, и за два дни - както дойде и в зависимост от свободното време на автора.  Напоследък не сме и толкова активни, но в случай, че те няма на 47-48 страница ще забавим темпото.

# 606
Добро утро момичета Flowers Hibiscus.

Диди ни помоли да бъдем по икономични в писането, но не мога да не споделя тази снимка.

Наистина много ме разчувства, със всеки изминал ден откривам, че това момиче има голямо сърце, защото знам колко е трудно да си без едното си крило.
Днес е сряда и аз съм на линия за пазаруване, готвене и т.н. Grinning
Желая ви един хубав и спокоен ден. Flowers Hibiscus Heart Flowers Hibiscus

# 607
Ще си спестим малко пространство и за довечера, нали Stuck Out Tongue Winking Eye Лайф ще ни пусне БлагаВест, епизод ще гледаме заедно и т.н.

# 608
  • София
Марги, довечера 5-ти епизод ли ще гледаме?

# 609
4-ти Simple Smile
Марги, довечера 5-ти епизод ли ще гледаме?

# 610
Ханде с приятеля си Ерен от вчера Wink

Пуснали са непубликувана снимка от еп. 6 Wink

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 12:34 от mi_si

# 611
  • София
Готови ли сте за довечера, момичета. Хайде да подгреем с един лайф. Това е 3-тият им официален лайф.  Той е с английски субтитри. Вижте ги какви са сладурчета. Не спряха да се смеят. Много им весело. Чувства се, как и двамата се харесват и се вълнуват. С две думи започва свалката между тях. Подготвят ни за епизода, като обясняват накратко за героите. Видеото има възможност и за автоматичен превод.  Приятно гледане, а довечера в 20:00 часа, сме на линия за 4-ти епизод.

# 612
Wink

Wink
"Протестиращ прекъсна модно ревю на Louis Vuitton в Париж, като се разходи по модния подиум с транспарант, осъждащ влиянието на прекомерната консумация върху околната среда"

Gift Heart

# 613

Диди ни помоли да бъдем по икономични в писането, но не мога да не споделя тази снимка.

Наистина много ме разчувства, със всеки изминал ден откривам, че това момиче има голямо сърце, защото знам колко е трудно да си без едното си крило.

Не е единствената за съжаление аз баща загубих преди четири години мъката е нещо нелепо десет месеца не съм плакала и точно когато правех АУ клип и ползвайки ШМ кадри и на писмото на Йиит към щерка му като ведро почнах да.плача завиждам на всички които плакаха и плачат аз нямах това право.
Навестявам ви от тела пиейки горещ шоколад на работа.

# 614

Не е единствената за съжаление аз баща загубих преди четири години мъката е нещо нелепо десет месеца не съм плакала и точно когато правех АУ клип и ползвайки ШМ кадри и на писмото на Йиит към щерка му като ведро почнах да.плача завиждам на всички които плакаха и плачат аз нямах това право.
Навестявам ви от тела пиейки горещ шоколад на работа.
Много добре те разбирам за съжаление аз изгубих и двамата си родители и знам какво е. Бях Колкото Хайде когато загубих баща си, а след няколко години и майка си, и до сега си плача от време,навреме. И на мен ми седят на тапет в телефона, затова се разчувствах като видях тази снимка.

Общи условия

Активация на акаунт