Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 986
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Марги, довечера 5-ти епизод ли ще гледаме?
Да, Hug а това е озета към предишния епизод в писмен вид Stuck Out Tongue Closed Eyes

Един фиктивен годеж и още нещо...
Противоположностите се привличат колкото и да го отричат. Той изгубил ума и дума при вида на "годеницата си". На пръв поглед (не)обикновено момиче, събудило обаче в него непознати чувства... И както сам казва, по-красива не би могла да бъде...
Тя, развълнувана заради големия ден. Важно събитие в живота на всеки човек. Планирано и желано. А в нейния случай - опасна игра с неясен край...
И един договор като преграда между тях, който им припомняше правилата на играта, в която самите те се въвлякоха  Memo
Колкото повече се приближаваха един към друг обаче, толкова вълнения и чувства ги преизпълваха... На Него му се искаше да я усети и докосне, на Нея - да се остави в ръцете му. 🔥Загубили представа за време и пространство. Но, усамотението нямаше как да трае вечно и бяха принудени да се завърнат в реалността. Навън ги очакваха представителите на хайлайфа. Трябваше да огледат Еда от глава до пети и да разучат от какво семейство произхожда, т.е. достойна ли е избраницата на Серкан за фамилията Болат... Mag
Никой от тях не беше в състояние да наруши равновесието на Еда така както самия Серкан, който си позволяваше с пренебрежението си да я подлага на публично унижение. Pensive
И въпреки, че за части от секундата можеха да се изпокарат, умееха и да се сдобряват подобаващо - защото роботите не са това, което бяха! Heart

# 616
Бамбини, тази вечер отново е време за Парти Tada Wine Glass
Свършвайте бързо със семейните задължения и в 20.00 часа да сте на линия Popcorn

Линковете за еп. 4 с бг. суб
https://www.vbox7.com/play:26c51c6101
https://ok.ru/video/1828259367607
и ако има желаещи в канала на Ютуб Simple Smile

Gift Heart

И отново за да се движим всички заедно ------> стартираме в 20.00 часа Sunglasses

# 617
Благодаря за линковете.
В 20 часа съм на линия.

# 618
  • София
Ето още един линк за гледане. Аз гледам от тук.

https://ok.ru/video/1828259367607

# 619
И благодаря, че сте ги пуснали. Момичета страхотни сте Grinning
Тъкмо щях да помоля някой да го направи.
Само да попитам знае ли се кога ще се връчват наградите на "Алтън .... (нещо си)"? Дали някоя от вас е попаднала на информация?

# 620

Момичета, благодаря за пожеланията и подкрепата! Вие сте моята сила!🍀
Чудесен епизод ни очаква.
Прияно гледане на всички!

# 621
Добър вечер момичета благодаря за линковете, аз няма да мога да коментирам веднага епизода . Ще се включа малко по късно защото имам работа, но ви пожелавам приятно гледане.

# 622
Инфо:
Ханде започна да следва Мерт Аслан, моден директор на @harpersbazaartr

Клюките от днес: (интересно е дали Ханде и Керем са на ясно, какво ги очаква) Stuck Out Tongue Winking Eye
•   Ханде до 2 седмици пътува за Италия.
•   Керем ще пътува заедно с Ханде за Испания, след което отпътуват за Щатите.
•   Ханде подготвя изложба.
•   Рожденият ден на Ханде ще го празнуват в чужбина.
•   Керем е купил тия дни годежен пръстен.
•   Керем скоро започва снимки за сериал на платформите, който ще се състои от 8 еп.
Heart
„В определен момент стана трудно да я гледам само като приятел.“

# 623
Марги, невероятно стихотворение си написала.
Стана ми много мило, че вече ме смятате от отбора Hug Kissing Heart

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 20:01 от zlati_ru

# 624

Приятно гледане и от мен.

# 625
  • София
Mi_si половината от всичко това ако стане ще се почерпим.
Специално за пръстена от известно време все това ми се върти в главата. Или много ми се иска или вече съм с телепатични способности. Не знам защо, но ми се иска да й го подари на 24 ноември - нейният рожден ден.

Оставям ви и пускам линка на СЧК епизод 4-ти. Приятно гледане на всички. Ще се включвам от време на време да коментирам. Днешният епизод ще гледаме ревност страна на Серкан. Онова прословуто обучение по плуване.

# 626
Започваме Wink

Wink Бамби напредва

Остават 2 дни до края на 1 кръг - Pantene Golden Butterfly Awards, ако някой не е гласувал сега е моментът Simple Smile

# 627
Супер, започваме Simple Smile

# 628
Серкан в тия начални епизоди изглежда много добре (не,че сега не е хубав и чаровен), но тук по ми е на сърце Joy
Вижте на какво попаднах

по законите на Мърфи, Ханде ще спечели и тази година (щом нещо е станало два пъти, задължително става и трети път), дано и останалите наши претенденти разбият конкуренцията Trophy

# 629
Фифа в бяло, досега все в черно я обличаха
Но да им завидиш на приятелството

Общи условия

Активация на акаунт