Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 981
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Как го затапва само, да се чуди как да излезе от положението, г-н Болат е голям образ, скрит романтик

# 632
Идва един от любимите ми моменти

# 633
Приятелките са като четирите сезона, много различни една от друга, но са намерили общото помежду си и са много задружни. Дадоха на Серкан да разбере, че ако огорчи Еда ще си има работа с тях. Joy

Злати, че ти си част от отбора бе, момиче от деня, в който почука на вратата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
След края на епизода, ще има фраг 1 на еп. 5 с бг. суб Wink

И на мен този епизод е един от любимите ми Simple Smile

# 635
Марги, много мило, наистина
Радвам се, че открих сериала, а заедно с него и вас

# 636
Като му гледам ръцете, как ми се прииска един масаж, ей така за разпускане на напрежението от ежедневието

# 637
Вече сме на басейна, нали. Първа сцена на ревност на Робот Болат. Heart Eyes

Ах, Едаа, как го въртиш на пръста си.
А впоследствие начина, по който описва кое в един мъж може да я впечатли много, много напомня за самия Керем - ръце, усмивка, тембър

# 638
Недей така, че и на мен ми се прииска едно масажче, както съм схваната.
И май искам работа като на Ердем, досега нищо не е свършил, по цял ден да се шлая, а на всичкото отгоре да ми плащат Simple Smile
Да допиша нещо: Марги имаш ли нещо против да си сваля някой гифчета, понеже много ми харесаха?

# 639
Сваляй смело, Злати щом ти харесват. Тези и аз ги намерих в нета, но после ще споделя и други, които аз съм рязала.

# 640
Лелеее Марги, страхотна си Simple Smile

# 641
Много ми харесва тук Еда, направо е огън, рядко се среща такава героиня в турските сериали. Направо побърква Серкан
От името на Ханде - Наздраве Simple Smile

# 642
+1, рядко срещана героиня в турски сериал е Еда - все едни такива наивни и невинни ги показват, страдащи. А тя е преживяла много, но е изградила силен характер; има подкрепата на леля си и дружките; вярва в себе си и се бори докрай. И освен всичко останало осъзнава вината си спрямо Серкан, затова и подписа договора, но е и наясно с въздействието си върху него.

Серкан повярва в способностите й и я предизвика да извади най-доброто от себе си Heart

Колко е съсредоточен, пък на нея й омекнаха коленете Joy Heart Eyes

Прощавайте, момичета, аз малко напосоки стрелям. Не гледам с вас, но се хващам за някоя думичка и уж проследявам докъде сте. Надявам се не е дразнещо...

# 643
Марги не се притеснявай, сега сме на пазар. На мен ми е любим момент,Серкан и пазар.

# 644
Заради този пазар и басейна май ще си пусна този епизод още веднъж.
Много сладки Ханде  и Керем / Еда и Серкан

Общи условия

Активация на акаунт