Привет!Да се запиша в новата тема на мистър Харизма и мис Красота!

Благодаря на работния екип!
И да повторя и аз

Невероятни са!

Щастлиа вечер!
Привет!

Много внимателно прочетох написаното от m@_ri . Ще се опитам да дам своя отговор. Не смятам, че Керем е длъжен да дава отговор кога, как и къде точно е започнало всичко. Пошегува се и каза, че е било в 16.00 часа, но се засмя и не уточни датата. За каква искреност става въпрос? Това бе първо интервю за чужда телевизия /между впрочем, постигнаха много висок рейтинг на гледаемост/ и хората се интересуват не само от пикантерии. Много пъти двамата казват, че първо са станали добри приятели, а след това е дошла любовта. Дали Керем си я е заплюл по-рано не знаем, но пък можем да си тракаме по клавиатурите и да налучкваме. И да, Керем не е същият както в началото. Сега просто е много влюбен и щастлив. Ханде бе във връзка /не връзка, а годеж/ с Мурат и ден преди или след започване на сериала сложи край. И какво очакваме след една година да кажат - на другия ден започна нашата връзка. Това е несериозно и никому ненужно.
P.s. Нека всичко написано не прозвучи като критика. Просто разсъждавам писмено и давам своя отговор.
Неделя е, бъдете здрави, обичани и обичащи. Така, както те. Ама пък как му светят очичките на Керем. 
А аз, аз винаги съм вярвала в малките жестове и незабележимите неща. Понякога това може да е просто синьо оче на червен конец на нечии влюбени ръце, за да ги пази. Аз вярвам в тях /пък и съм научена да чета между редовете/.
Препоръчани теми