всичко.
Усмихнете се!

надявам се мъжът ти да не се опита да ти кръшка някога, защото ще го хванеш още преди да си го е помислил
не знам какви източници следиш , тука всички сме с розовите очила на Бърборанка и такива новини ни минават покрай ушите. Ще защитаваме тази връзка , докато те самите не кажат , че е приключило, а такива изгледи няма.
, предпочитах да съм от само четящите, че не искам да вилнея из много теми във форума. Ама на! Чаках, чаках, някой да намери и сложи цялото интервю, в достъпен вариант, и като не се появи такъв, се метнах от балкона.
, няма да пиша много.

Красотата е не само вътре в тях, но и около тях... Когато вътрешно излъчваш красота и любов, всеки пейзаж в най-общ смисъл изглежда красив... Където и да застанат, както и да позират, все са красиви... Хубаво, че са били и са приятели, но понякога е трудно да останеш само приятел с някого... Наслагват се и други чувства, които пренасят връзката на друго ниво... Керем каза едно много важно за мен изречение... Че е започнал в един момент да се грижи повече за Ханде... Да се грижиш за някого и да ти пука за него... това е другото име на любовта..

надявам се мъжът ти да не се опита да ти кръшка някога, защото ще го хванеш още преди да си го е помислил
не знам какви източници следиш , тука всички сме с розовите очила на Бърборанка и такива новини ни минават покрай ушите. Ще защитаваме тази връзка , докато те самите не кажат , че е приключило, а такива изгледи няма. 

Препоръчани теми