Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 304
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Ами непочтенно е за мен да се задълбава към самите тях.Защото е нещо което е свършило откъде излезна тази простотия,че почиват заедно сега? Обожавах СерКер малко от момичетата които са наблюдавали тази тема знаят за какво става дума и никога не исках да стават двойка в реала за да не ми се наложи един ден страни да избирам както и се случи.
Никой не е казал да се игнорира 3 години и половина бяха заедно със Серенай.

Зад кадър преди спектакъла на Алиса.Керем имаше сет и беше писал аз Обичам моята Алиса след което се появи това видео

Имаше голяма любов и се четеше в израженията и на двамата просто свърши един болезнен факт лично за мен.

Със Серенайка сме родени на един ден в един и същи месец и познавайки себе си знам,че зодия рак на свършилото не се завръща.

Ох колко носталгично ми стана дано като пускам всичко това прощавайте! Никой не може да игнорира тази истина не мисля,че някой го прави ,но да се говори затова,че Керем е с нея докато ходи с друга жена за мен е невъзпитано това имах напредвид.

# 91
  • София
Съгласна съм с Диди - никой не може да отрече тази връзка и любов. За Серенай и Керем става дума. Личи си по погледите им, че много са се обичали. Докато ги гледам, и аз се усмихвам. Но в живота на хората често се случва първата любов да не е единствена и последна. При някои дори има повече от 2-3 големи любови. И какво от това? Всяка любовна история е различна и уникална сама по себе си. Уважавам миналото на Керем, уважавам и настоящето му. Ще уважа и изборите, които вземе за бъдещето си. Сега е с Ханде и много им се радвам. И сега е много влюбен и щастлив, личи му. Пожелавам му цялото щастие на света и дано е открил правилната жена в лицето на Ханде, същото важи и за нея. Харесвам ги и двамата, харесвам ги заедно и сега, не искам да се ровя в личния им живот от преди години. Било, каквото било. Simple Smile

# 92
Има лица като слънца... Nature Sun With Face И когато са влюбени, им личи, почти от космически висоти.. Така е и с Керем... Нека да е влюбен, нека да се усмихва, нека да е щастлив, защото му отива... А и усмивката му е уникална! Когато му заговорят за Ханде или я види на екран, започва срамежливо да се усмихва и да се притеснява, а отвътре сърцето му трепти ли, трепти като пролетна трепетлика... Flowers Hibiscus Убавец си е наш Керемчик...Sparkling Heart

# 93
Здравейте!
Само споделям Sunglasses
Скрит текст:
Рядко вземам отношене и не съм от многословните. Мисъл може да се изрази с   няколко думи или с няколко изречения, въпрос на избор и възприятие. Казвам си, рядко чета много дълги постове до края, просто мисълта се губя някъде за мен... Та , темата е за Керем Бурсин основно, /мое откритие за миналия сезон като актьор, но като светска личност го " познавам" около Серенай/, има си минало, има си и настояще, бъдещето е неясно. И  мисля, че след като темата е за него е нормално да се пише и за тези, които са били част от живота му. Той е съществувал преди Ханде, ще го има и след / пепел на клавиатурата ми/. Всеки си има право на мнение и да го сподели. Не всичко и всеки да е е ох, ах и въх около него. Все си има слаби страни, не може да е перфектен. Различни очи, различно виждат. Харесвам го визуално като мъж Керем, талнтлив е, има си своята социална позиция, която отстоява, образован. Но дали си прибира чорапите, чисти ли след себе си когато готви, дали събира физиологичните отпадъци на Хектор когато го разхожа, ежедневни, прости неща, но кой знае отговора... Ханде... Вижадеме това което искаме или ни показват, но истината е някъде там... Важното е да се уважава гледната точка и мнение на другите.
Сега да попитам им ли интервюто на Керем с англ и рус субтитри качено някъде.

# 94
m@_ri , днес за втори път ще си позволя да напиша отговор към написания такъв от теб.
BellТук никой не е забранил на някого да има мнение и да го изкаже. Когато обаче си го написал, трябва да очакваш и отговор. Ще има съгласни, ще има и несъгласни. Прекрасно е, че ни четеш повече от една година и вярвам, че си разбрала мира и спокойствието тук.
Bell Никога не ми е било ясно, защо трябва да се връща времето. Керем и Серенай са минало. Да, те ще запазят частица от него в сърцето си, но кому е нужно да се притопля тази история. Аз не съм ги следяла /никога не съм гледала Серенай, защото не е моят човек, но пък никога не бих си позволила да я плюя/. Защо го пиша - наскоро гледах интервю с Керем, излизайки от ресторант, в който предния ден са били Серенай и Джейм /заради когото са се разделили с Керем/. Попитаха го дали идва, за да я види, а той усмихнато отговори, че са приятели с готвача и храната е чудесна. Пожела им щастие на двамата и се качи в колата си. Как се е почувствал, само той си знае. Е, питам аз, как би се върнал? И що за лапнишаранко си, ако вярваш на глупости с днешна дата?
BellНе се сърди, че тук никой не пише за Серенай. Керем има нова любов и ние се радваме за това. Живеем в настоящето, без да вадим "скелети от гардероба".
BellТова, че имаш ТТ и ИГ е чудесно, но нито Керем, нито Серенай са качвали снимка от пикника. Нея не я следя, но него  следя стриктно. Пък и от толкова много последователи, все един ще я свали.
BellИ да, на нас никой лично не ни казва нищо, но пък гривничката да си свалят и сме видяли /е, и със сакото да я загърне на сватба сме го отбелязали веднага/. Абе, медицински случаи много. Това е с усмивка.
BellАма много съм лоша. Направо се олях в обяснения. Приеми с усмивка написаното и не се сърди на mikipoli . Погледни смеещото се човече. А x BlackRose x толкова много знае за Керем, че ме е страх да отворя тема за него.
BellИ нещо от мен. Аз не просто харесвам Ханде и Керем, аз ги обичам. Дадоха ми толкова любов през тази година и смятам, че ще им кажа едно наздраве в деня на тяхната сватба. Е, "Бяла роза" пък ще е черешката на тортата.  Спирам, че прекалих. А всички вас ви обичам. Пазете се и бъдете здрави.

BellРеал, сериал не е важно вече. Отдавна плодовете и зеленчуците са в една тенджера /и то под налягане/.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 17:01 от st_ina

# 95
Здравейте!

Аз го гледах от тук. Но не знам как да сложа линк, за това снимка People Ok Woman
Дано е полезно Flowers Rose

https://twitter.com/HankerSource/status/1441864346137608196?s=19

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 17:18 от Snimi

# 96
Марго , мерси за новата 🏡
Пак за малко да ви изпусна , мили луди дружки

# 97
За Керем преди СЧК да ,но имам пропуски доста защото си признавам пуснах го аз по време на този сериал така ,че може да се пита и коментира и за преди и сега,но не и да се правят спекуаций.
Серенай ми беше любимка още преди Керем.
Керем ме плени от една снимка чакайки новото сериалче на Едже от АФК - Ямур Т просто си казах
- Я виж с какъв красавец ще играе тази!
Тогава не беше ясно нито,че Ханде Д ще играе нито за Исмаил Еге само те двамата - Сериала щеше да се казва Чуждо цвете.ГБ е римейк на БОФ корейски сериал и аз тогава си гледах симпатягата Сечкин с Дамла даваха БАХ и какво да видиш от любопиство попаднах си на Гюнешито и го пуснах двете серий ги изгледах на един дъх и после 3-ти епизод го гледах паралелно със серията на БАХ даже мисля,че бях пускала точно в кой момент се плених от Керем и така Керем Сайер и Зейнеп Йълмаз ги харесах и тн ,но Керем Бюрсин ме кефеше все повече и повече ,а колко му отиваше да играе отчаяно несподелено уж влюбен - тая тематика съм и куче в сериалите.
Така намерих за себе си Чаалар в Фазо както и Ози в Жестокия Истанбул не ,че от преди не ги знаех и тях ,но има роли които ти оставят печат в теб защото ги говориш и мислиш и защитаваш и тн...
Та няма да забравя колко много се вълнувах покрай Сайер и колко го обичах ,но свърши като всеки сериал.Оказа се,че Кире е с Ямур отначало аз не приех неговия избор и се ядосах,но го подкрепих от 100 метра беше ясно,че има нещо между тях в сцените където Сайер трябваше да вика на Мелис Керем не беше убедителен защото пред него стоеше любимото момиче.Изкараха си един флирт за който много хора говорят,че свърши и с аборт дори което за мен жива простотия не вярвам Керем да не е искал да си поеме отговорност за детето.Въпрос на чест обаче е паметен за нас и тази тема събрахме се една малка група и почнахме да говорим за таланта на Керем даже няма да забравя ,че се ядосваха,че пускам толкова снимки на Ясемин при положение,че темата не е за нея.Но тя нали е колежка на Керем? Обичам ШМ не обожавам го! Харесва ми да дълбая в образи а Йиит беше такъв.После рекламите на Мави връзката му със Серенай в която в началото не вярвах,но после подкрепих с цялото си аз.Та по Америки ли не се ходи? Та суичъри не се ли носиха та какво ли не беше? По сватби ходиха както една нормална двойка имаха много хубави моменти най-много обичам снимката им където Керем едва не умря обаче при вмуркане Серенай му дърпа ухото а самата тя е в голяма паника когато той си е ударил главата в морските пясъци.Подготовките за БШАГ и къртовския труд който метна да стане Али пък как да ги подмина? И сценария който беше съсипан от раз.....
Всички проекти някак си ги изживяхме като едно малко сплотено семейство тук а да не говоря за Лили колко много направи за тази тема. Нямам думи!
Серенай беше харесала един пост на Керем относно насилието на жените и беше писала коментар за него и това беше след като се разделиха.Така,че дали се разделиха зле или добре само те си знаят ,но живота им продължава отделно което е факт от значение.Аз не крия,че не харесвам Ханде и никога не съм го крила,но щом Керем е видял нещо в нея значи му е ОК и е щастлив за мен това е важно не дали ще умрат на една калъфка.

# 98
m@ri извинявам се , ако си се засегнала от коментара ми , наистина беше на шега, както и предния път. Честно казано исках друго да напиша , но реших , че ще те засегна , затова обърнах на майтап , ти пък взе, че се засегна Joy В крайна сметка всички имаме различно чувство за хумор , така че уточнявам пак , че се шегувах. Hug
Кой от колко време пише в темата, кой от колко време чете или колко на брой коментара има нас не ни вълнува, тук не сме се събрали на конкурс кой е по -голям фен на Керем/Ханде Joy
Всички се приемаме като равни , но нямаше как да не забележа тенденцията в твоите коментари, първо Керем и Гамзе май били много близки, после Керем и Дилара, защо тя седнала на предната седалка, после Ханде защо не си носи гривната, сега Керем и Серенай нещо си ... Естествено, че си свободна да пишеш каквото желаеш , това че се подразних си е лично мой проблем и вече съм му измислила и решението Stuck Out Tongue Winking Eye
Пожелавам ти усмихнат ден и приятни часове в темата!

# 99
Здравейте!
Само споделям Sunglasses
Скрит текст:
Рядко вземам отношене и не съм от многословните. Мисъл може да се изрази с   няколко думи или с няколко изречения, въпрос на избор и възприятие. Казвам си, рядко чета много дълги постове до края, просто мисълта се губя някъде за мен... Та , темата е за Керем Бурсин основно, /мое откритие за миналия сезон като актьор, но като светска личност го " познавам" около Серенай/, има си минало, има си и настояще, бъдещето е неясно. И  мисля, че след като темата е за него е нормално да се пише и за тези, които са били част от живота му. Той е съществувал преди Ханде, ще го има и след / пепел на клавиатурата ми/. Всеки си има право на мнение и да го сподели. Не всичко и всеки да е е ох, ах и въх около него. Все си има слаби страни, не може да е перфектен. Различни очи, различно виждат. Харесвам го визуално като мъж Керем, талнтлив е, има си своята социална позиция, която отстоява, образован. Но дали си прибира чорапите, чисти ли след себе си когато готви, дали събира физиологичните отпадъци на Хектор когато го разхожа, ежедневни, прости неща, но кой знае отговора... Ханде... Вижадеме това което искаме или ни показват, но истината е някъде там... Важното е да се уважава гледната точка и мнение на другите.
Ето линк за сваляне на видеото в DOX.bg  https://dox.abv.bg/download?id=e7a8549533# - Линк за сваляне

# 100
Стори от Ханде. По надписа "Back" съдя, че се връщат от почивката с Бенсу.🙃

# 101
Маргарелче Hug, предпочитах да съм от само четящите, че не искам да вилнея из много теми във форума.
Скрит текст:
Ама на! Чаках, чаках, някой да намери и сложи цялото интервю, в достъпен вариант, и като не се появи такъв, се метнах от балкона. Laughing
Каквото почувствах за този сериал го казах, знаеш, на друго място.
Тук мога да споделя, че много харесвам очите на Керем, чийто цвят оприличавам на море. Могат да бъдат спокойно синкави, слънчево зелено-златни или бурно сиви. Абе ... потъваш в тях.
А у Ханде, освен изключителната ѝ красота, няма нещо дето да не ѝ е таман, ме впечатли премереността в поведението. Не се среща често на нейната възраст и при тази слава.
Магийче Hug, няма да пиша много. Joy
Знам, Проф. Включваш се в темите където имаш какво да кажеш/с какво да допринесеш. Аз също не мога да съм на много места едновременно. Тъй като включването ти е инцидентно, друга възможност може и да не ми се отдаде. А тук въпросите свързани със сериала си ги задавам спокойно, защото са баш по темата - възползвам се да те питам Stuck Out Tongue Winking Eye: изгледа ли го до края, нали го подхвана повторно? Кой от двата сезона ти харесва повече - първия или втория? И кой ти е любимия момент? Не те подлагам на разпит, ама с теб се знаем почти от 100 години, ще ми простиш Joy Наистина ми се прииска да изпаднеш в малко повече подробности за сериала.

Иначе, Керем е толкова харизматичен мъж. Първо ме впечатли мен с тембъра си. Колкото и да го слушам няма да ми омръзне Joy

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 19:49 от Margarita N.

# 102
Добра вечер, момичета! Simple Smile
Благодаря ви за темата и да кажа своето впечатление от Керем в италианското интервю, макар че ... не съм го изгледала пълно с превод. Значи - само по картинки и от преведените отговори. Мога с една дума - ЕСТЕСТВЕНОСТ. Това е, според мен, отличителното за Керем. И е страшно рядко качество, особено сред актьорските среди. Среща се, но е рядкост, наистина.  И друго искам да кажа - аз не зная друг случай, при който актьори, станали двойка по време на сериал, да признаят връзката си, преди края на излъчването. Виждаше се и сега се вижда, че това признание се дължи преди всичко на Керем и той е обяснил, защо. Но не е обяснил нещо друго, такова признание може да направи само актьор, който е сигурен в себе си и в това, че признанието няма да се отрази на възприятието на разказа във филма.
А в любовта им с Ханде просто не виждам никакви, ама никакви основания за съмнение. Това е зряла любов и ще я бъде.
Приятна вечер и бъдете здрави! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 103
Предпочитам да се фокусирам в настоящето и общото бъдеще на Ханде и Керем. Проектите, които им предстоят заедно и поотделно. Старите истории, по-скоро ме дразнят. Никоя от предишните връзки на Керем не върви да се слага до Ханде. Той сам си го каза вчера, че такова нещо не му се е случвало. Същото важи и за Ханде. Може и да съм пристрастна, но ги обичам и вярвам, че не случайно се събраха двамата. Gift Heart

# 104
Предпочитам да се фокусирам в настоящето и общото бъдеще на Ханде и Керем. Проектите, които им предстоят заедно и поотделно. Старите истории, по-скоро ме дразнят. Никоя от предишните връзки на Керем не върви да се слага до Ханде. Той сам си го каза вчера, че такова нещо не му се е случвало. Същото важи и за Ханде. Може и да съм пристрастна, но ги обичам и вярвам, че не случайно се събраха двамата. Gift Heart

Да, каза го това.... Ама, като не съм гледала английските субтитри, как да съм сигурна какъв е нюансът на изказването... Защото двусмислено ми прозвуча това... Дали не му се е случвало да се влюби в друга главна героиня от сериал, с която е играл,  или по принцип отделя Ханде от всички други влюбвания в момичета досега... ?! Ей това не можах да разбера...

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 21:23 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт