Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Докато се включа по темата и вие сте написали
всичко. Simple Smile
Усмихнете се! Heart Blush

# 76
  • София
Включвам се, за да дам малко разяснения, защото вчера попаднах на тази информация, но не я донесох тук, защото не обичам непотвърдени неща и клюки. Ясемин, приятелка на Керем, е на къмпинг и е споделила стори, в което според някои се чувал гласът на Керем. Отделно, Ясемин е качила снимки в Инстаграм от къмпинга (на които е само тя), които са харесани от Керем и Серенай. Оттам се започнаха спекулации, че Керем и Серенай са на този къмпинг заедно с приятелите на Керем, а Ханде е някъде с Бенсу. Това и на мен ми звучат като фантасмагории от “1001 нощ”, затова и не ги написах в темата. Все едно. Всеки има право да вярва в кавото си иска. Аз вярвам в любовта и в нашите, вярвам, че са заедно, че са щастливи, че са се намерили, вярвам в тяхната любов и вярвам, че са искрени хора, искрени помежду си и в отношенията си с хората.

Усмихнат ден, момичета! Nature Sun With Face

# 77
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Понеже в постовете вече не се вижда никое от клипчетата с участието на Керем във Верисимо, си позволявам да сложа два линка към цялото интервю в две части.
https://pic11.imginn.com/?https://scontent-lax3-2.cdninstagram.c … mp;_nc_sid=4f375e
https://pic12.imginn.com/?https://scontent-den4-1.cdninstagram.c … mp;_nc_sid=4f375e

Влязох малко с вратата, да ме прощавате, но в тази тема мога да си го позволя, понеже вече някой е почукал. Wink
Прекрасен сериал, прекрасни Ханде и Керем. Heart Eyes

# 78
Изгледах интервюто с англ. субтитри.Беше качено във ФБ, но не мога да го прикача тук.
Цялото поведение на Керем беше изключително възпитано, издържано. Когато говореше за семейството си, си личеше, че му е леко притеснено. Каза прекрасни неща за тях, за майка си, за дядо си. Когато заговориха за Ханде и показаха кадрите от сериала, цялото му изражение и излъчване се промени. Просто си личи от километри колко много я цени и обича. Не смятам, че ще рискува връзката им по никакъв начин.
Да, можеше да каже кога точно са започнали, но това в крайна сметка си е техен личен живот и лично пространство и какво ще остане, ако споделят всичко. Все пак са публични личности и трябва да спазват дистанция. Ако пък беше казал, че от ден 1ви е имало искра, сигурно ще разпънат Ханде на кръст дали тогава още е била с Мурат. Мисля си, че и за да предпази нея не сподели всичко.Като цяло беше много хубаво, интелигентно интервю с прекрасни, подбрани кадри от живота му и сериала.

# 79
Бърборанка, благодаря за разяснението, явно е забранено на Керем и Серенай да имат общи приятели, това разбрах аз Joy JoyJoy

Инка, О.А. +1 за вашите мнения

m@ri опитах се онзи ден да се пошегувам с теб, че ревнуваш Керем повече от Ханде, ама ти всеки ден все такива новини намираш Joy надявам се мъжът ти да не се опита да ти кръшка някога, защото ще го хванеш още преди да си го е помислил Joy не знам какви източници следиш , тука всички сме с розовите очила на Бърборанка и такива новини ни минават покрай ушите. Ще защитаваме тази връзка , докато те самите не кажат , че е приключило, а такива изгледи няма. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 80
Я, каква приятна изненада. Hug
Профииии, много се зарадвах да те видя тук! Добре дошла! Надявам се да срещам твои мнения из темата по-често. Момичетата са свикнали, аз редовно влизам с вратата Joy

# 81
Профии, добре дошла! И в други теми сме се засичали! ⭐ Пиши по-често тук

# 82
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Маргарелче Hug, предпочитах да съм от само четящите, че не искам да вилнея из много теми във форума. Ама на! Чаках, чаках, някой да намери и сложи цялото интервю, в достъпен вариант, и като не се появи такъв, се метнах от балкона. Laughing
Каквото почувствах за този сериал го казах, знаеш, на друго място.
Тук мога да споделя, че много харесвам очите на Керем, чийто цвят оприличавам на море. Могат да бъдат спокойно синкави, слънчево зелено-златни или бурно сиви. Абе ... потъваш в тях.
А у Ханде, освен изключителната ѝ красота, няма нещо дето да не ѝ е таман, ме впечатли премереността в поведението. Не се среща често на нейната възраст и при тази слава.
Магийче Hug, няма да пиша много. Joy

# 83
Прибрах се късно от един рожден ден и не ми се спи. Реших да преведа една малка часто от интервюто на Керем за Verissimo.

Водещата: Защо в един момент решихте да публикувате историята си?
-  Защо не? Защото мисля, че ако живееш живот, в който трябва да скриеш нещо, не живееш. Така че,  определено не е мисъл, в която вярвам.  Ти знаеш. Защото вярвам в истината, а също и в моя живот. Разбирам, че има папараци и всички останали, но трябва да живееш живота си, прав ли съм? Така че мисля, че е важно за мен, да мога да живея открито живота си с човека, с който съм.
Водещата:  Кога започна искрата?
- Е, знаеш ли, нека помисля. Мисля, че беше в 16:00, не  шегувам се. Не съм сигурен, мисля…
Водещата: Веднага? Или след известно време?
- О, не, не, не. След известно време, след известно време. Но мисля, че това беше, защото бяхме наистина добри приятели и мисля, че важното тук е, че за първи път ми се случва нещо подобно в живота ми. Това е професионален комплект. Най -важното както за мен, така и за Ханде, дори когато за първи път се срещнахме и говорихме за поредицата и героите, беше много ясно, че и двамата уважавахме много работата си, за която професионално трябваше да бъдем заедно. Така че,  преди всичко станахме много добри приятели и мисля, че това е важно. Разбира се, тя е красива жена. Но тя също е човек, за когото започнах да се грижа много, защото той беше моят партньор, който виждах всеки ден на сета. Тя е много, много, много добър човек във всяко отношение и така след известно време ... В Турция, не знам какви са условията за работа, но вие сте на снимачната площадка всеки ден по 16/17 часа на ден.  И… Започна да ми става трудно да си мисля: „Тя е просто мой приятел“. Затова си казах „Добре, тя е красива и я харесвам, защото е страхотна“. Но изчакахме малко ... Това е животът.
Водещата: Ти си красив. Мога да кажа това. Много сте красиви заедно.
-  Благодаря!  Да ... искам да кажа. Това е тя! Тя е, страхотна, не броим... тя е страхотна.
Водещата: Очите ти блестят, когато говориш за нея. Това е красивото нещо.
-  О да! Добре е, добре е, ще видим, ще видим

Красиви думи от красив мъж за една красива жена.... Heart Красотата е не само вътре в тях, но и около тях... Когато вътрешно излъчваш красота и любов, всеки пейзаж в най-общ смисъл изглежда красив... Където и да застанат, както и да позират,  все са красиви... Хубаво, че са били и са приятели, но понякога е трудно да останеш само приятел с някого... Наслагват се и други чувства, които пренасят връзката на друго ниво... Керем каза едно много важно за мен изречение... Че е започнал в един момент да се грижи повече за Ханде... Да се грижиш за някого и да ти пука за него... това е другото име на любовта.. Sparkling Heart

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 15:31 от mury9

# 84
  • София
Привет ХанКерки!  
Мъри, аз също много пъти съм попадала на  фалшиви снимки, така добре изработени, че човек много лесно се хваща. Приятелката на Керем, Ясемин отдавна не се следва със Серенай. Още от миналата година се отписаха. Някъде след прословутото участие на нашите в "Гласът на Турция". Тогава, когато и Мурат го направи демонстративно, за да покаже колко е наранен от Ханде. Ето я снимката, за която говориш, взета от профила на Ясемин.  На нея се вижда, че Керем я е харесал. Серенай я няма. Ако евентуално се е опитала да я лайкне и после я изтрила, това говори вече лошо за нея. Спомням си, че същото се опита да направи на снимка на Керем миналата есен. Каква канонада я последва от феновете на Ханде, че много бързо си махна лайка. Обвиниха я в съботаж. Че се опитва да дразни. Но в случая няма реакция от нито един фенски профил. Затова си мисля, че някой друг е манипулирал тази снимка и после я е махнал, отново с цел да създаде ревност.

Снимката от дома на Ханде, за която пишеш, не е единствена. Той е качвал и други. Има една много популярна и красива. Дори мама Чийдем не е останала равнодушна.  Така че, не е за първи път и няма какво да доказва Керем. Той го доказа в Италия на интервюто. Човек трябва да е абсолютно сляп за да не разчете огромната любов към Ханде, която гори в Керем. Дори водещата го каза: "Очите ти блестят, когато говориш за нея. Това е красиво нещо."

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 13:35 от БлагаВест

# 85
  • София
Гледайте сега (и Бърборанка да се изкаже) - да, Керем и Серенай са били заедно, имали са дълга връзка, най-дългата и за двамата досега. Обичали са се. Били са хубава двойка. Неведнъж Керем е казвал прекрасни неща за Серенай и обратното. Чела съм красиви коментари от Керем под снимките на Серенай в Инстаграм, които стоят и до днес. Тази връзка, тази любов ги е имало и не можем да ги изтрием. Но всичко е приключило. Останало е някъде там в миналото. Не знаем какво е отношението на Керем към Серенай в момента, няма и да разберем. Той си знае дали пази хубави спомени или е бил наранен и не я помни с добро. Но към днешна дата се следват в Инстаграм, запазили са уважението си един към друг и публично поне не се мразят. Имали са общи приятели, но към днешна дата приятелите им са се разделили - едните са си на Керем, другите - на Серенай. Както са и кучетата. Предлагам да не ровим в миналото - каквото било, било. Да гледаме в настоящето и да вярваме малко повече в доброто, в красивото, в любовта. В крайна сметка Серкер е история, сега ги има Ханкер. Докога - ще видим. Надявам се завинаги. Heart

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 14:21 от Бърборанка с розови очила

# 86
СерКер историята беше силна и от пръв поглед ,но остана в миналото никой няма право да ми бърка в раните! Нито моите нито в тяхните това е невъзпитано и непочтено.
Даже на сета ШМ си спомням как Шюкрю давал фъщъци на Керем да пише на Серенай и тн.
Ясемин е приятелка и на двамата ,но след раздялата повече се среща с Керем и тя е една за мен....много я хейтя щото навремето направи Керемджем /певец и актьор на идиот заради мъжа си и той тогава и посвети песен Трябваше ти ферари....та те така.
Тия италианци за HD да са чували аз как ще направя гифове от това нещо????
А Мурат ми умря в очите след като съсипа живота на Мерве и я остави и си замина и си продължи по пътя.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 14:23 от x BlackRose x

# 87
# 88
Мили момичета, винаги съм държала на изкренните отношения ,та били те семейни ,приятелски, служебни или в личен план. В продължение на  близо една година Ви четох и се  зареждах с позитивните Ви коментари относно филма. Мислих си ,че  всеки от нас може да сподели своите впечатления независимо дали са позитивни или негативни, това което съм направила и аз в постта си.А за това дали е вярна информацията , която споделяме тук едва ли някой може да бъде сигурен на 100%. Пишете , че трябва да бъде проверена . Питам къде ? Навсякъде пишещите вкл. и журналистите са като нас кой видял , кой чул.  Не налагам мнение,  а споделям . Да , имам Instagram и Twitter  . Реално следя няколко човека , на понякога чета и други мнения. Постът ми е продиктуван от няколко неща , а имменно:
1 . Tw @RanaElsayeed 16h
I’m so happy Kerem is camping with his friends I hope he is enjoyingWhite heart
2. Снимка в Instagram на Ясемин, която Благавест е споделила по-горе и
3.  друга от  Instagram на Керем / която след това беше премахната/
 Защо трябва да е непочтенно и невъзпитано да се пише за връзката на Серенай  и Керем . Не можем  да я игнорираме. Не знам  точно колко време са били заедно , но аз приемам Керем с минали, сегашни, а може би и бъдещи връзки. Лично мое мнение . И ако по- някакъв начин съм засегнала някого и по специална x BlackRose,  моля за извинение. 
И на последно място :
Цитат
Бърборанка, благодаря за разяснението, явно е забранено на Керем и Серенай да имат общи приятели, това разбрах аз Joy JoyJoy

Инка, О.А. +1 за вашите мнения

m@ri опитах се онзи ден да се пошегувам с теб, че ревнуваш Керем повече от Ханде, ама ти всеки ден все такива новини намираш Joy надявам се мъжът ти да не се опита да ти кръшка някога, защото ще го хванеш още преди да си го е помислил Joy не знам какви източници следиш , тука всички сме с розовите очила на Бърборанка и такива новини ни минават покрай ушите. Ще защитаваме тази връзка , докато те самите не кажат , че е приключило, а такива изгледи няма. Stuck Out Tongue Winking Eye
  Не мисла , че някой може да дава отценка за личните ми отношения с мъжа ми . Радваме се на щаслив живот вече 41 години. Затова мога да преценя колко важни са доверието, любовта и компромисите в отношението между двама души. Желая на всички Вас от сърце много щастие и любов в живота! Хубав и слъвчев ден!

# 89
Здравейте момичета, искам да припомня че октомври наближава и да ударим по едно рамо на Ханде в класацията.

https://nubiapage.com/vote-global-actress-of-the-year/2/

Желая ви хубава неделна вечер! Flowers Hibiscus Two Hearts Smiley

Общи условия

Активация на акаунт