Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 956
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Марги, това е страхотно, даже и аз ще си го сваля за архива Simple Smile

# 661
Тя Марги много ни глези,
направо на моменти ми става неудобно. Толкова е миличка и винаги се опитва да помогне, направо голямо сладурче

# 662
Фраг 1 на еп. 5 с бг. суб. Simple Smile

# 663
Миси, благодаря за фрага
Момичета много ви благодаря за компанията, до другата сряда
Бъдете здрави и много обичани

# 664
  • София
Да завършим срядата с "Най-доброто време на деня".
Малко фенска мечта.

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:38 от БлагаВест

# 665
Не я открих, Слънце, прегледах всички възможни в Ютюб и не Joy Ще разцъкам и твоя линк.

Злати, от епизодите, които предстоят по-нататък една мелодия си бях заплюла, но като не я намирам се навивам още повече да я търся. Някои от момичетата тук и те с мен, и така Joy

Напротив, много егоистично действам в момента. Joy Първите 12 еп. са ми любими, а не съм присъствала на онлайна и сега ми се отдаде удобна възможност да си ги коментирам с някой. Kissing Heart

То не, че и на онлайна съм гледала с хората. Или изпреварвам както е сега, или напредвам с огромно закъснение (както пък беше преди). Средно положение няма Joy Много точно ме определиха като хаотично Сейфи. Joy
Благодаря и аз за компанията, подействахте ми разтоварващо.

# 666
Сейфи си, ама си си нашето Сейфи, Марги 💜

# 667
Благодаря ви за поредната разтоварваща сряда. Flowers Hibiscus Пожелавам на всички лека нощ. Nature Sparkler
Другата сряда, среща в Анталия.SunglassesSmiley Two Hearts

# 668
Отварям темата и гледам-над 50 нови отговора.🤯 Реших, че съм изтървала някоя нова случка.👻Възхищавам се на търпението ти, Злати, да гледаш по един епизод всяка сряда. Ако съм на твое място, с дни няма да спя, за да изгледам всички серии наведнъж.
Аз не се включвам да гледам старите епизоди с вас, понеже най-мразя да гледам филми/сериали, които вече съм гледала и знам какво ще се случи. Но пък ми харесва това, че в темата не е тихо и има активност. Пък и покрай вашите коментари си припомням някои сцени, които съм забравила.😊

Да завършим срядата с "Най-доброто време на деня"...

Първата снимка е толкова несполучлив фотошоп...чак смешно ми стана.😂😂Ама така е като Ханде и Керем не постват нищо-оставаме си само със фенските творения.

Аз пък се надявам да получим някоя обща снимчица тези дни, че от доста време не сме ги виждали заедно.😅

# 669
O.A, между другото и аз не обичам да повтарям и потретвам. Нашия сериал е сред изключенията, пък и сега откривам моменти, които са ми нови. Явно покрай Ердем и нищоправенето му съм прескачала по нещо.

Чудо, не са показали финала на епизода във фрагмана за 5-ти епизод. Но пък във втория може да го има Joy

Сейфи си, ама си си нашето Сейфи, Марги 💜
Благодаря Магия, приемам го като комплимент Purple Heart Аз съм си малко странна, не мога да ги променя някои неща в поведението ми, но на вас очевидно не ви пречи и това ме радва Joy

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 22:58 от Margarita N.

# 670
  • София
О.А. наистина какво им пречи да качат едно хубаво "семейно" селфи. Да не се налага феновете да си ги представят. Но, вярвам че и това ще стане някой ден.
Хайде да не е такова...

Но нещо такова, напълно ще ни задоволи...

# 671
Хайдеее да изпишем тази тема ,че да не остане за утре да видя колко будни има още?

ПП:Постарах се да запазя доста неща,но за мен това е най-слабата ми тема като идея след Ковид не мога да се позная за нищо

# 672
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много добро настроение и положителни емоции Simple Smile

# 673

Добро утро!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 07:42 от x BlackRose x

# 674
Привет и от мен Coffee

Общи условия

Активация на акаунт