В началото много ми правеше впечатление това, че Азисия (даже и поименно назовавам)
все ги пропуска нещата и отговорите на въпросите й са два поста по-нагоре. За фрагмани, новите снимки излязат сутринта тя ги споделя вечерта след като са многократно разнесени, абе за всичко. Но просто взех да го приемам с усмивка. Тя явно наминава през повече от една тема и ако се разходи през всички преди да се разпише тук е по-трудно може би да се съсредоточи. Не знам причината. Не ми е и важна, просто й се радвам, че си пише както й идва отвътре и си задава въпросите без притеснения, защото не се придържаме в тази тема към някакви неписани правила, никой не се дразни и всичко е точно. Поне така ми се е искало. После започнах да вниквам по-внимателно и забелязах, че все пак подухва и студен вятър на моменти, а аз тези моменти на словесни престрелки ги избягвам и обикновено в знак на несъгласие предпочитам да запазя мълчание.Няма лошо да си кажете как ги усещате нещата. Това не е заяждане, просто сте решили да не задържате в себе си.
Гледайки сцената с пердетата днес първо се сещам за мен, миналата година по това време. Идвам да питам за 13 еп., а той още не беше излъчен.

Леле, Миси, тази Ханде е невероятно красива жена. Красива, нежна, обаятелна. Снимките, които си споделила в мнение #689, са умопомрачителни.

Ново от Керем:

Чудя се… как да приемаме това стори с надписа върху тази чаша (“обичам те”), някакви идеи??

Въпросът е някой ще публикува ли и другата чаша?