Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 32 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Здравейте ХанКерки. Заповядйте на кафе с Ханде.

Днес е денят на усмивката. Заредете се позитивно с тази невероятно красива и лъчезарна усмивка.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 11:06 от БлагаВест

# 676
Ново от Ханде Simple Smile

# 677
Тук ги има песните и мелодиите от сериала.

https://open.spotify.com/playlist/5qfLJ0NgzUkTRSiCgYCVNP

Марги, ти май така и не намери тази, която търсеше?
Тази ми е любима.
Скрит текст:

Измежду 118 други пак не го открих пианото, попадне ли ми след два дни ще ми е омръзнало ама като го няма никъде навивам се да го издирвам, ех Joy
Сега се заплеснах и по твоята любима, Слънце. Свързвам я с една сцена между Айдан и Еда, натъжила ме беше. Забрави добрините й и я нарани без да се замисли. Еда трябвало да задържи пръстена, иначе ще напомня на Серкан за нея като го погледне Broken Heart

А тези пише, че са отпреди една година

Хайде и това Heart Eyes
https://twitter.com/i/status/1445873774990184449

# 678
  • София
Хубави епизоди, хубави времена бяха… Heart Eyes

(Специално намигване към Налбантова.)

# 679
  • София
На сета наистина е било весело с Керем. Това момче може да ти оправи настроението за секунди. Толкова позитивен човек, с чувство за хумор.

# 680
Добър ден момичета.
Това ново ли е от Ханде?

# 681
Даа, ново е.

# 682
  • София
Малко по-нагоре Миси е споделила снимката и е написала, че е ново. Simple Smile
Добър ден момичета.
Това ново ли е от Ханде?

Без да искам да звуча грубо и наставнически - нека се четем и проверяваме нещата, преди да пишем. Ако е нещо от много теми назад, разбирам. Но тук става дума за два поста по-нагоре. Знам, че голяма част от хората бързат и не четат винаги коментарите преди тях, но, когато питаш нещо и имаш 56 непрочетени коментара, например, може би отговорът на въпроса ти е в тях. Де да знам... Аз се старая да ви чета редовно, дори да нямам време да пиша. А когато задавам въпроси, обикновено е за неща, които не са се писали в темата или поне не в последните седмици, за да бъдат лесно откриваеми.

# 683
Е, нека не си поставяме филтри и граници. Случвало се е много често неща да се повтарят и потретват, а да не казваме, че някои снимки и сцени сме ги гледали и по цели страници.
Не знам, като си размахваме пръст или се караме една на друга мястото става по -малко приятно. На мен такива неща ми оставят лек горчив вкус, че може някой да се отблъсне и обиди. A за себе си мога да кажа, че не чета всичко от - до.

Ето нещо ново.

# 684
  • София
Магия, никой не размахва пръст и не поставя граници. Постове като твоя нажежават обстановката всъщност, защото правят от мухата слон. Wink Аз казах само, че е хубаво да се четем. Защото не е нормално според мен да се пита нещо, което е написано два-три поста по-нагоре, а това се случва най-редовно. Споделих мнението си. Толкова. Simple Smile И мисля, че го направих доста тактично и възпитано. Wink

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 13:31 от Бърборанка с розови очила

# 685
А аз просто казах, че не е необходимо някой да следи и да прави забележки. Все пак не сме в училище, някои не са тоолкова отдадени на темата или следят и други такива, нормално да се пропусне нещо.
По-скоро постоянни забележки спрямо други нажежават обстановката, а не коментари на недоволство от такива като моя. Спирам до тук.

# 686
  • София
Магия, продължаваш да правиш от мухата слон, както казах. Нали уж сме свободна тема и всеки е свободен да сподели мнението си, без значение какво е то? Коментарът ми беше изключително приятелски настроен, не е груб и невъзпитан, за да получавам такава реакция от теб. По-скоро приемам твоите забележки за пасивно-агресивни и ненужни в случая. Въобще не мисля, че има за какво да се заформя спор, но сега отново ще стане такъв заради твоето включване, което аз приемам лично и, честно казано, ми идва малко грубо и излишно…

# 687
Идвам, но не за да наливам масло в огъня, ами да си споделя и моето виждане. Joy В началото много ми правеше впечатление това, че Азисия (даже и поименно назовавам) Simple Smile все ги пропуска нещата и отговорите на въпросите й са два поста по-нагоре. За фрагмани, новите снимки излязат сутринта тя ги споделя вечерта след като са многократно разнесени, абе за всичко. Но просто взех да го приемам с усмивка. Тя явно наминава през повече от една тема и ако се разходи през всички преди да се разпише тук е по-трудно може би да се съсредоточи. Не знам причината. Не ми е и важна, просто й се радвам, че си пише както й идва отвътре и си задава въпросите без притеснения, защото не се придържаме в тази тема към някакви неписани правила, никой не се дразни и всичко е точно. Поне така ми се е искало. После започнах да вниквам по-внимателно и забелязах, че все пак подухва и студен вятър на моменти, а аз тези моменти на словесни престрелки ги избягвам и обикновено в знак на несъгласие предпочитам да запазя мълчание.

Няма лошо да си кажете как ги усещате нещата. Това не е заяждане, просто сте решили да не задържате в себе си.

Гледайки сцената с пердетата днес първо се сещам за мен, миналата година по това време. Идвам да питам за 13 еп., а той още не беше излъчен. Joy

# 688
Щом видях снимките на Ханде с белите рокли и реших, че са булчински. После като се вгледах и установих, че не са, та напразно съм се зарадвала.😅
Гамзе също е била днес в магазина, който е тагнала Ханде на сторито. Тя и Джанер ще присъстват на сватбата на Идо Татлъсес и Ясмин Шефкатли довечера. Това ме навежда на мисълта, че и нашите ще са там. Дано да постнат някакви снимки.🤞
От сторито на Кюршат

Просто няма начин да не постна сторито наново. Много е красива!😍

# 689
Ново от Ханде Simple Smile
Фотограф - Burcu Yetiş

Общи условия

Активация на акаунт