Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 640
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Линде, много са мили двамата, майка и син. Relaxed Heartpulse

Също от тази вечер. Пишат, че е работна среща с Алтан, Гюнфер и Баръш. Керем изглежда изморен.

Любимо дуо Gift Heart

Лека нощ! Nature Sparkler

# 181
  • София
Слънце, на мен по-скоро ми изглежда тъжен на снимката с мама Бюрсин. Няма я онази негова лъчезарна усмивка от 24 карата. Но това е живота. Винаги една раздяла е тъжна.

Тази снимка не е днешна. Но е отново с мама...

# 182
Разделите винаги са тъжни. Да се надяваме, че скоро мама Чийдем, ще има друг много хубав повод, заради който да си дойде. Heartpulse Мисля си за това, за което и ти. Satisfied

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 01:08 от midnight__sun

# 183
  • София
Разделите винаги са тъжни. Да се надяваме, че скоро мама Чийдем, ще има друг много хубав повод, заради който да си дойде. Heartpulse Мисля си за това, което и ти. Satisfied

Ще има, ще има. Сигурна съм.

# 184
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

И да допълня, снощи не сме спечелили:
Скрит текст:
"Телевизионният сериал #AşkMantıkİntikam беше отличен за най -добра комедия на годината от Асоциацията на журналистите на списанието #Özge #Özberk за най -добра комедийна жена и #İlhanŞen за най -добър комедиен мъж."

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 07:37 от mi_si

# 185
Хубава фигура има Керем и въобще не е нисък , но много работи за крака , много са му мускулести и понякога в неподходящ панталон изглежда по къс . Страхотно си ни е момчето !
Красив е и вътрешно ,чудесен млад мъж Heart
Марги Hug , на Градът нещо му куцаше в сценария , партньорката на Керем абсолютно неподходяща , не само доста висока , но тромава и с няколко кг отгоре , а играеше балерина . Пфу , да беше потренирала малко Angry , виж с Нилпери по си подхождаха , щеше ми се да ги съберат накрая ...Но Керем беше перфектен !
🌺 Привет! Панталонът на Керем и на мен ми е в очите. Изглежда по-нисък с него, по-широк е някак и по-къс. На Керем много му ходят костюми, ама тук стилиста не сполучи. Както се казва, това да му е кусура. 🥰
Аз да си кажа за "Сърцето на града" - дали, защото там открих Керем на мен ми е перфектен и са ми хубави с Лейля. Всичко му харесах там на Керем - от прическата до походката. А пък в играта беше звяр. Искрено се ядосвах на Нилпери, че иска да се вклини между двамата главни герои, ама тя пък безпаметно се влюби в Али.
Може би това дразни повечето, но на мен не ми пречи.
Чаровни усмивки.

Тук нищо няма да кажа! 😍🤩

Не мога да простя на сценаристите, че убиха девойката!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 09:22 от Ели-mama

# 186
Привет и от мен.
Тия журналисти нищо не разбират

# 187
Копирам инструкциите как да гласуваме за наградите Pantene Golden Butterfly Wink
Гласуването за първи тур е от 27 септември до 8 октомври.
Има 9 категории, в които сме номинирани

# 188
Благодаря, ако изпитам затруднение, че се обърна към вас за помощ в регистрацията и гласуването.

# 189
  • София
Добро утро ,приятели !
Да започнем новия ден с усмивки, да го изпълним с вяра, надежда и любов!

Относно снощните награди, аз не съм притеснена. Наградите са били за комедийни сериали.  СЧК не е типична комедия. Нека печелят и другите. Ние ще се борим за Келебеците.

# 190
Слънце, много си щура, да знаеш... С БлагаВест как се надушихте. Едната започва изречението, другата го довършва Satisfied Пък емоциите и Черешка са нещо, на което се смея всеки път.

Нани, снощи не остана време, но и аз подобно на Серкан Болат не обичам незавършени изречения/разговори Satisfied Да посоча сега кои са целувките, които не видях и приключвам, че твърде задълбах -
Скрит текст:
Слагам видеото отново, да не съм голословна Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://youtu.be/zkYJ_w2lREY Жалко, че Мамата нещо го блокира и не може да се гледа директно тук.
/Първите две сигурно умишлено са пропуснати, понеже едната я нямаше в епизода, а другата беше сън../

Flowers Cactus при задържането на Серкан в новогодишната нощ

Flowers Cactus предложението за брак на фонтаните, което сънува Еда

Flowers Cactus 26 еп. като разлюляха рафтовете Joy

Flowers Cactus истинското предложение за брак от Серкан Musical Keyboard

Flowers Cactus пред дома на Айфер, в деня след годежа преди да разопаковат подаръците (губи ми се малко този момент и е трудно да го опиша) Stuck Out Tongue Winking Eye

Flowers Cactus Серкан се завърна с амнезия. Еда правеше и невъзможното да му възстанови спомените и реши да му покаже как започна всичко. Той остана изумен и за да спре всичко това избра Animal Rooster да го спасява.

Flowers Cactus не е точно целувка, но почти. В офиса на Серкан, някаква химикалка под масата май се опитаха да вдигнат едновременно.

Flowers Cactus идваше ми да го хвана за гушата Satisfied в ресторанта. Да провери какво ще изпита ако я награби. Последва една заслужена звучна плесница от Еда.

Flowers Cactus на диването, аватара на midnight_sun

Flowers Cactus след танца под дъжда, (когато се прибраха сухи) Joy и той я разнасяше с една ръка Heart Eyes

За разнообразие този път кактуси вместо маргаритки. Joy

# 191
Добро утро и от мен Hug
Марги, развесели ме, толкова подробна не си била не знам от кога Joy

Аз да припомня малко..
Когато си на ръба на нервна криза , заради поредната хрумка на сценаристите, но после виждаш тази сцена...

...и вече знаеш, че си е заслужавало да гледаш над 2часа епизод и ще им дадеш шанс и другата седмица Joy

# 192
Ти намери кое точно да припомниш, Мики Joy Колко я издирвах мелодията и не, така и не я открих. Колкото и да ми харесва сцената вече я свързвам най-вече с нещо неосъществено Satisfied

Обичам дългите постове, но когато друг ги пише. Рядко съм толкова подробна, правилно си забелязала и отбелязала Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега да не започвам и аз ти откога, какво не си, защото съвсем забрави да ни споделяш... Цитати. Kissing Face

# 193
Марги Relaxed

Да припомня и аз малко, подтикната от горният пост. Satisfied Когато новите сценаристи ти докарат Балджа, принца и бабането наведнъж...

...но ти си свиркаш и толкова много обичаш сериала, реала, ЕдСер, Ханде и Керем, че си склонен да изтърпиш всичко. Smile

# 194
С усмивка до ушите съм, наистина. Надушихме се водолеите... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт