Също от тази вечер. Пишат, че е работна среща с Алтан, Гюнфер и Баръш. Керем изглежда изморен.

Любимо дуо

Лека нощ!

Мисля си за това, за което и ти. 
Мисля си за това, което и ти. 

Добро утро, прекрасни момичета! 

, на Градът нещо му куцаше в сценария , партньорката на Керем абсолютно неподходяща , не само доста висока , но тромава и с няколко кг отгоре , а играеше балерина . Пфу , да беше потренирала малко
, виж с Нилпери по си подхождаха , щеше ми се да ги съберат накрая ...Но Керем беше перфектен !

Пък емоциите и Черешка са нещо, на което се смея всеки път.
Да посоча сега кои са целувките, които не видях и приключвам, че твърде задълбах -
при задържането на Серкан в новогодишната нощ
предложението за брак на фонтаните, което сънува Еда
26 еп. като разлюляха рафтовете 
истинското предложение за брак от Серкан 
пред дома на Айфер, в деня след годежа преди да разопаковат подаръците (губи ми се малко този момент и е трудно да го опиша) 
Серкан се завърна с амнезия. Еда правеше и невъзможното да му възстанови спомените и реши да му покаже как започна всичко. Той остана изумен и за да спре всичко това избра
да го спасява.
не е точно целувка, но почти. В офиса на Серкан, някаква химикалка под масата май се опитаха да вдигнат едновременно.
идваше ми да го хвана за гушата
в ресторанта. Да провери какво ще изпита ако я награби. Последва една заслужена звучна плесница от Еда.
на диването, аватара на midnight_sun
след танца под дъжда, (когато се прибраха сухи)
и той я разнасяше с една ръка 

Колко я издирвах мелодията и не, така и не я открих. Колкото и да ми харесва сцената вече я свързвам най-вече с нещо неосъществено 

Когато новите сценаристи ти докарат Балджа, принца и бабането наведнъж...