Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 190
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
... в сцената с  пердетата(здравей, Налбантова😄) Керем едва докосва Ханде с върха на пръстите си и си личи, че все още не са толкова близки.
Така си е.
Една съфорумка преди месеци беше доловила същото, та и ние покрай нея, т.е. ръката му я допира с върха на пръстите и края на китката, иначе дланта е повдигната, т.нар. джентълменски захват (dariVale Wink).

Хареса ми намигването към Налбантова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 421
Момичета ,
Винаги съм казвала ,че Ханде прилича на татко си , а Гамзе на майка си . Наистина тя е копие на бабането
Керем да гледа - като остарее ще бъде една хубава бабинка Grinning

Ще ми се още от август да са заедно , но аз все още твърдя  ,че е от по-късно , усещането ми е такова ...а истината е някъде там Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, защо и енището не е на снимката за радост на всички фенове , много са лоши Rolling Eyes Satisfied

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:47 от Phillipine

# 422
Нали и майката на Керем е била в Турция по това време, може да е имало семейна среща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 423
  • София
Аз пък в сцената с пердетата не откривам никакъв джентълменски захват и тем подобни. Според мен така са режисирани. Предполага се, че това е първата им нощ заедно. Затова и двамата са леко плахи. Серкан е нежен, опипва почвата, Еда малко по малко се отпуска и му отвръща. Не е редно да я награби грубо от първия път, нале. Все още нещата между тях са романтични и стават бавно. Wink По-нататък ги виждаме в друга светлина - сцената с библиотеката в апартамента на Серкан, когато бяха съборили и лампата, след амнезията, когато Серкан я вдигна и понесе с една ръка към спалнята си, ама за всичко си има време - в началото си бяхме като в турски сериал, забелязала съм, че Айше не е фен на интимните сцени. После смениха режисьорите, сцените станаха по-горещи за турските разбирания и ни глобиха. Wink

# 424
Като гледах лайфовете, плодовете и зеленчуците са ги смесили още в Анталия, но всичко е било по приятелски, чак октомври месец нещата са станали вече официални.

# 425
Вярно, за сцената във ваната отнесохме и глоба Joy

# 426
  • София
КЕРЕМ: Сега сме много добре заедно. Ние се обичаме такива, каквито сме. Например, тя може да се срамува от моите детски и понякога глупави шеги. С нея се забавляваме толкова много заедно.

Най -смешната част от живота й..

.

# 427
Пердетата са снимани края на септември - началото на октомври. Вярно е, че я докосваше едва едва, и освен това ръцете му бяха на гърба й, а в последствие, ръцете му сме ги виждали и по други части Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз мисля, че след сцената с пердетата да е станала заварката и се радвам, че е станала. Зарядът, който носят сцените снимани след 1-2 ноември са уникални:

- в библиотеката (еп 18, 11 ноем), или като се каляха с онази ваза (22 еп., 12 дек), или целувката в асансьора (21 еп,5 дек)и разбира се сдобряването в еп 26 след като Еда изгони Балджа, ваната в СПА-то в Сапанджа...  - са ТОП - носят уникален заряд!

в този смисъл, ако сравняваме пердетата (еп 13) и спалнята на Серкан (9 ян., еп 26) - ами вижда се разлика и липса на бариери

А и, кокато излъчваха еп.25 по време на лайфа Керем нали коментира, че снимат сцена (за 26 еп) и на моменти Ханде забравя, че е на снимачната площадка и шокира всички и нещо я имитираше как с гласче на малко коте се е оправдавала пред целия екип и всички са се забавлявали и са се смяли на ситуацията и после ние подозирахме, че са снимали точно секс сцената в спалнята на Серкан...
https://www.youtube.com/watch?v=zrQeyw_8_QM (7 ян)

А реално онзи лайф на Ханде и Керем с розовата шапка и Керем по потник, когато разказваха как са минали първите им срещи, как Керем бил казал на Ханде, че тръгнали по един път заедно... - виждаше се, че са заедно искаха да разкажат малко повече, но не искаха да кажат всичко (breaking small pots, not the big one...) - https://www.youtube.com/watch?v=SQIdrQJfz2E (14 дек)

И понеже това беше началото на м. декември, аз мислех, че са заедно от м. ноем, ама може и от окт да е... кой знае... важното е да са щастливи...

... в сцената с  пердетата(здравей, Налбантова😄) Керем едва докосва Ханде с върха на пръстите си и си личи, че все още не са толкова близки.
Така си е.
Една съфорумка преди месеци беше доловила същото, та и ние покрай нея, т.е. ръката му я допира с върха на пръстите и края на китката, иначе дланта е повдигната, т.нар. джентълменски захват (dariVale Wink).

Хареса ми намигването към Налбантова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 428
Ахмет чрез Instagram Story

„Първи ден на снимачната площадка на SÇK

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 17:54 от sani1212

# 429
  • София
Не че нещо… ама забелязвате ли кои снимки точно е споделил Керем?? Ще ви подскажа - тези, които Бърборанка по-рано писа, че са й любими. Случаенос?? Grinning Не мисла. Smirk

Иначе Хандемий вече ги е харесала и коментирала. Wink

# 430
  • София
Днес ми прави впечатление, че не само в нашата тема сме на вълна "КОГА"?  Кога Керем е решил да си разкрие чувствата? И кога двамата са направили тази смела крачка един към друг? Кефи ме Керем. Възхищавам му се на подхода. Влюбен, но търпеливо чака да дойде момента, в който може да си позволи да говори открито за това.
Туитър днес е залят от снимки и клипчета на ХанКер.  Това още веднъж ми показва, че датата на обяснението в любов и решението да се впуснат в такава връзка, е някъде в началото на м. октомври 2020г. И още веднъж разглеждам тези много красиви и същевременно загадъчни снимки на щастливата и танцуваща Ханде на покрива. Тези снимки се появиха някъде около 6 октомври. Може би, затова аз приемам тази дата. Но явно събитието е станало няколко дни преди това.  Как смятате? Дали Ханде си танцува самичка, без причина, просто ей така?  И от какво е толкова щастлива? А защо има 2 чаши  с шампанско и цяла чиния с мезета? А ако е сама, кой е снимал?  Въпросите си имат логичен отговор.  Керем го е загатнал в своето интервю.  Само можем да си представяме, какво е последвало след този танц на Ханде... Ах, че е вълнуващо. Винаги съм обичала влюбените.
Как искам тази тяхна любов да бъде завинаги.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 21:25 от БлагаВест

# 431
Поне в едно сме сигурни вече - Керем пръв е почукал на вратата й Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 432
  • София
А тя очевидно не се е замислила дали да му отвори… Grinning
Поне в едно сме сигурни вече - Керем пръв е почукал на вратата й Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 433
Ще ме извинявате, но нещата си отиват към "Бяла роза" Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 434
Здравейте!

Интересна фотосесия на Керем. Щастлива Ханде, но има нужда от малко заглаждане около кокалаците, започва тялото и да изглежда хърбаво меко казано. Само крака и красиво лице за мен не стига.
А кога са започнали, мисля че няма такова значение, важното е че са заедно и щастливи сега.
 Ханде и малката Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт