Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 182
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Плевен / София
Здравейте!

Интересна фотосесия на Керем. Щастлива Ханде, но има нужда от малко заглаждане около кокалаците, започва тялото и да изглежда хърбаво меко казано. Само крака и красиво лице за мен не стига.
А кога са започнали, мисля че няма такова значение, важното е че са заедно и щастливи сега.
 Ханде и малката Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Хубава вечер!
+1
Славена, винаги ме усмихваш. Благодаря Heart

# 436
  • София
Здравейте!

Интересна фотосесия на Керем. Щастлива Ханде, но има нужда от малко заглаждане около кокалаците, започва тялото и да изглежда хърбаво меко казано. Само крака и красиво лице за мен не стига.
А кога са започнали, мисля че няма такова значение, важното е че са заедно и щастливи сега.
 Ханде и малката Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Хубава вечер!
Славенче, ще ги заглади кокаляците, има време. Девет месеца, каква друга работа има...

# 437
Ехеее, колко сте изписали.
Да си кажа мнението и аз: според мен първи секс края на юли -началото на август, след това известно отдръпване и също като повечето дами в групата залагам на официализиране на връзката началото на октомври.
Така ми изглеждат нещата като страничен наблюдател, без да знам подробности от кухнята.
А що се отнася до днешните снимки Керем най-много ми харесва тук:

чаровно - сексапилен е Heart Eyes

# 438
Ама наистина Керем в тази фотосесия е много красив.

А новата фотосесия на Ханде кога ли ще излезе?

И Ханде вече е харесала своя любим

# 439
Flowers HibiscusЗдравейте, подхванали сте тема в която няма как да не се включа.
Кога реално е започнала любовта им в сериала/реала?Heart Exl
KissБлагаВест, цитира в поста си и моето име сред първите вярващи във връзката на Ханде и Керем ... безусловно!
За мен, началото е непосредствено, след сцената с пердетата. В погледа на Керем слизайки към пердетата за един миг се чете такава мъжка, сексуална настойчивост, че те побиват тръпики ... коя би устояла?
Sweat SmileПред историята : В началото на снимките са се закачали, опипвайки почвата, кой, кога, ...?
Nature FireЗнаем, колко палава може да е Ханде /уравновесена и спокойна!?!/, също. Изключително провокираща, справка - червеното боди...
Revolving Hearts"Огън от любов..." - познат текст на популярен българки шлагер. За по - младите от средата на 80-те.
Знам със сигурност в любовта са нужни двама, две съразмерни половини, които карат сърцето да тупти в синхронизиран ритъм излъчващ цялото...Sparkling Heart
Nature Star2Вярвам в любовта им!

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 20:41 от Yassy_N

# 440
Момичета , добра вечер Heart
Малко да ви отклоня от темата Grinning
Чаровният Анъл - Енгин ще участва в сериала на любимеца ми от другата тема Онур Туна - Затворникът . Впрочем по Фокс и на продуцентката Асена Б. Много се радвам , страхотен мъж и актьор . След втората сладка двойка във Вратата Пъръл и Енгин , очаквам и Еда , и Серкан в нови проекти Grinning Smiley
След малко отивам пак да гледам сцената с пердетата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
  • София
Момичета , добра вечер Heart
Малко да ви отклоня от темата Grinning
Чаровният Анъл - Енгин ще участва в сериала на любимеца ми от другата тема Онур Туна - Затворникът . Впрочем по Фокс и на продуцентката Асена Б. Много се радвам , страхотен мъж и актьор . След втората сладка двойка във Вратата Пъръл и Енгин , очаквам и Еда , и Серкан в нови проекти Grinning Smiley
След малко отивам пак да гледам сцената с пердетата Stuck Out Tongue Winking Eye
Фили, аз загледах сериала "Присъда" с Каан. Радвам се, че в него ще вземе участие нашата Башак (Пъръл). Тя се появи във втори епизод и ще играе ролята на приятелката на прокурора, с която той се раздели. Радвам се за нея. А и самият сериал е невероятно интригуващ. Очертава се той да бъде един от фаворитите ми за този сезон.

# 442
  • Dupnica
Sparkling Heart Добра вечер, момичета!
Sparkling Heart Обсъждаме кога е началото на връзката, кой е почукал прав на вратата?

Flowers Cherry Blossom И аз вярвах и исках да са заедно много преди да признаят. Вече съм споделяла , че открих сериала случайно и се включих някъде след 11 серия , когато чух "Лудо влюбен съм" от Серкан и някак си вътрешен глас ми подсказваше ,че там има голям заряд и няма да се скрие дълго. Искряха и се усещаше любовта във въздуха. Sparkling Heart Да може би началото на октомври.
След фотосесията и особено след новогодишното предаване бях сигурна, че любовта им е споделена.
Кога , къде , как е много  лично и ще си остане за тях!
Важното е, че се намериха и споделиха чувстата си! Revolving Hearts Че се допълват и събраха  двете половини в цялото. Heartpulse
Ние ще им се радваме и дано да са  заедно  щастливи!

Хубава вечер с любимите ви! Nature Sparkles Kiss

# 443
# 444
  • София
Neee?? Scream Неудобно ми е да кажа колко пъти изгледах клипчето, разглеждайки и вглеждайки се в различни неща. Разногледа станах. Grinning Най-много ми харесаха мускулите на ръцете му, които изпъкват перфектно, когато загребва с тях в началото… и погледът му накрая, когато изплува на повърхността. Rrr! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 445
  • София
Момичета, познахте ли това емблематично кафе от 12-ти епизод?

Това момиче на име Еви, го е намерила. Отишла е специално до там, но за съжаление то е било затворено. Ето какво споделя тя:

Думите са безсилни. Рейтингите са без значение. Самият сериал, играта на ХанКер и тяхната невероятна харизма направиха тази магия.

# 446
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

# 447
  • София
Добър ден мили дружки! Пожелавам ви много лек и ползотворен петъчен ден!
Привет от нашите любимци Ханде и Керем.

# 448
Привет и от мен Coffee

Дано и днес нашите симпатяги да са активни из соц. мрежи

# 449
Здравейте хубав ден ви пожелавам
и за настроение едно клипче събрани моменти с Ханкер
https://twitter.com/i/status/1443566091574276104

Общи условия

Активация на акаунт