Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 104)

• 33 180
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Керем с неговата добра приятелка Нилпери.

# 451
Дали Керем е фотографът и на тази снимка?

# 452

Да се включа и аз по темата "Керем-Ханде кога и как?"
Според мен малко преди горната фотосесия. Облеклото и излъчването на Ханде приличат повече на СЛЕД, отколкото ПРЕДИ разбиване на яйца за кекс.
Как? Е това вече е интересно за анализ. И двамата излизат от дълги и сериозни връзки, което ги прави предпазливи в личен план. В началото на проект са, за който трябва да дадат всичко от себе си да бъде успешен.И двамата са с по един преждевременно спрян сериал, в новата и необичайна ситуация - коронавирус и ограничения.
И за двамата кариерата е важна. И двамата си дават сметка, че ако скочат в кревата и после нещата се объркат, ще си създадат допълнителни усложнения на снимачната площадка когато трябва да докарват влюбените погледи.Керем допълнително е стресиран (вероятно) от факта, че Ханде е била готова да се откаже от проекта. Все пак тя има зад гърба си цял куп романтични комедии и само една неразгърната сериозна роля - в спрения "Азизе".
За това началото им е необичайно (както споделя Керем във Верисимо) - започват с уважение, грижа и приятелство. Като бойни другари на фронта.
Сигурно след първите седмици Керем е видял, че Ханде не е префърцунена лигла, а усмихнат и сериозен професионалист. Това е успокоило професионалните му страхове и му е дало възможност най-после да "прогледне" истински за красотата, нежността и уязвимостта на партньорката.
От там до влюбването - колко му е.
Въпреки това той се е сдържал, защото е отговорен, разумен и свръх уважителен към жените, давал си е сметка, че увлечението може да се дължи и на обстоятелството, че са по 17 - 18 часа заедно. Не е бил уверен, че Ханде може да изпитва подобни чувства към него, защото тя току що е развалила годеж. Все пак за да приеме предложение за брак жената трябва да е много обичаща.
По-интересното за мен е какво действие от страна на Ханде му е дало увереност, за да проведе "Разговора" Simple Smile
За разлика от вас, аз мисля че разговор в пълния смисъл на тази дума е имало.
От всичко, което знам за Керем смятам, че не би пристъпил импулсивно към награбване без преди това с думи да е изяснил какво иска той и какво е склонна да приеме партньорката му.
Смятам, че е поканил Ханде на гости, почти сигурна съм, че в менюто НЕ е имало сливи Simple Smile.
Седнали са един до друг на някой голям диван и са си поговорили за всичко. От това, което изпитват един към друг, до това - какво ще правят нататък, за да се опознаят без да пострадат кариерите и проекта им.

Втора част на анализа - по-късно Simple Smile

# 453
Ханде стори
https://twitter.com/i/status/1443859038454927378

Биге

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 13:22 от sani1212

# 454
Ново видео на Ханде днес, публикувано от Гамзе

Wink

Нашите хора са се събудили от зимен сън .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 14:46 от mi_si

# 455
  • София
За първи път ми се случва да нахейтя Ханде, но това, което ще ви споделя, ми направи много лошо впечатление - тя вече не следва сериала в Инстаграм. Знам, че проектът приключи, но Керем и останалата част от каста (с малки изключения) все още следват страницата на сериала. Според мен не може да си играла главна роля в един проект, който е толкова успешен, направил те е популярна в цял свят и ти е донесъл толкова много позитиви и в личен, и в професионален план, и да се отпишеш от него в социалните медии. Не е сериозно просто. Разбирам да беше някой неуспешен проект, приключил преждевременно, или да е играла второстепенна роля, ама Ханде (Еда) да се отпише от “Почукай на вратата ми”… доста грозно! Много ме подразни и оставя в мен някакво неприятно чувство, а имах доста различно мнение за нея, честно казано…

# 456
Ама пък си следва страницата на Halka 😀
Не я защитавам, но не знаем с какви чувства се разделя със сериала всъщност..

# 457
Че разговор е имало, имало е... Доколко сериозен, доколко шеговит, не знам... Като виждах Керем какви маймунджълъци прави понякога... Animal Monkey Face Всъщност Керем, като по-импулсивна личност, нямаше търпение да "освободи духа си" и да оповести връзката си, за да не се налага да крият такава красива и споделена любов... Поне на някои от общите им лайфове си личеше, че крият не по единично, а общо двамата, нещо по-тайнствено и непознато за драгия зрител.. Защо ли? Защото когато Керем след много смехове и усмивки решаваше да каже нещо важно от реала, в което и двамата са главни герои, Ханде му казваше "Хаир", "Не!" или "Прати един СМС преди това"... Това ме навеждаше винаги на мисълта, че нещо "мътят" тези двамцата и че крият нещо, ама си викам, ай холан... Правя им евала, че не позволиха на нито един папарак да омърси чистотата и красотата на любовта им, а точно те, и само те, я заявиха, когато прецениха... Със сигурност е било трудно да се крият, но пък го направиха дисциплинирано и по забележителен начин... Голяма комбина са двамата, няма спор... Two Hearts

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 14:57 от mury9

# 458
  • София
Не знам, Магия. За мен не е сериозно. С каквито и чувства да се разделя с проекта, този сериал я направи популярна в цял свят и е най-успешният й досега. От куртоазия, както се казва, трябваше да продължи да го следва. Wink Не мога да й намеря оправдание и се разочаровах от нея, честно казано.
Ама пък си следва страницата на Halka 😀
Не я защитавам, но не знаем с какви чувства се разделя със сериала всъщност..

# 459
О, да, съгласна съм. И на мен не ми допада това, дори изобщо. Защото ние много се вълнувахме от сериала, трудно свикнахме с липсата му, а те с лека ръка се разделиха с него и не показаха да им е дори малко тъжно. За тях може да си е "проект като проект", знам ли.. въпреки че им донесе толкова много в различни планове

# 460

Биге  от фотосесията

# 461
Няма да крия, че съм разочарована. Голяма черна точка за Ханде. Не знам каква трябва да е причината, но след всичко, което сериала и донесе, не мога да го възприема за нормално.

Вчера имаше доста недоволни фенове, че в профилът на сериала се рекламира нов. Ако това е причината, направо си е несериозно.

Едит: Марги, мислих си го. И на мен ми се е случвало, но ме съмнява така да е станало.

Следи още продуцентите от MF Yapim. Не мога да си обясня наистина. В Туитър нищо не ми излиза, после Миси може да се включи с някоя новост.

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 15:55 от midnight__sun

# 462
Не знам защо, но си мисля възможно ли е да се е отписала по невнимание, често покрай сухото гори и суровото. За тях е просто работа, но чак пък толкова набързо. Не е минал и месец от финала. Говори за пренебрежение от нейна страна към проекта, който й даде доста и в личен, и в професионален план. Не изглежда да е такъв човек, пък знае ли се...

Дари, в очакване сме на част 2.

Ина, ти също имаше да ни доразказваш нещо:)

# 463
Ханде е харесала снимката на Керем в профила на фотографа

# 464
Не се настройвайте предварително, може да си има логично обяснение. Ханде не е такъв човек, който се отписва без причина от някой Simple Smile
Профилите на  Ханде и Керем се следят от феновете постоянно и най-малката промяна става новина в Туитър и Тикток. В момента няма никакви индикации, че нещо е станало. Спокойно е, даже профилът на сериала в Туитър днес се "събуди" Simple Smile
П.С. Сутринта имаше кратко информация, че има компрометирани профили в Инстаграм, но не обърнах внимание за кои става въпрос и сега не мога да  намеря инфото.
Скоро ще стане ясно какво е станало ..... Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 17:14 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт